UAOTZYV.COM

Музей вишиванки

Адрес Івано-Франківська область
Телефон +380 (67) 499-43-47
Рубрики Музей, Достопримечательность
Оценка 5 29 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Музей Гуцульской Магии — Верховина, вулиця Жаб'євський потік, 66а

Музей вишиванки отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Павел
26 июля 2023 в 17:14

Дуже файне і атмосферне місце. І саме хазяйка його таким робить) Не буду розкривати усі загадки і пропоную вам обов'язково завітати сюди!)

Andrii
24 апреля 2023 в 20:10

Це не музей у звичному розумінні, а місце де занурюєшся у світ традицій Гуцульщини. Господиня дому Галина робить справжнє дійство, в якому ви стаєте головними героями. Дуже атмосферно!

Надія
10 сентября 2021 в 19:03

Сплакалася наніц під час лекції. Поринаєш у гуцульські звичаї, асоціюєш з якимись власними спогадами та відчуттями - дуже цікавий досвід. Господиня музею дуже приємна жінка.

Женя
31 августа 2021 в 18:17

Залишились неймовірні спогади. Дякую Галинці Верховинці за поезію. Думала придбала книжки для себе, але пока їхали до Києва, то даже внучка читала, їй 8 років.

Юлия
14 августа 2021 в 19:03

Такі музеї та такі люди - душа України! Ми дуже хотіли потрапили до пані Галинки Верховинки. А як познайомились, то вже припала до душі її поезія, пісні та влучні жарти. Мудрі наставлення, любов до наших традицій, історії. Дуже автентичне місце! Купили збірочки поезії та оповідки. Дорогою додому читали, сміялись. В такі місця хочеться приходити знову і знову. Дякую, пані Галино. Ця зустріч залишиться і нашому серці? ️

Лилия
13 августа 2021 в 2:59

Надзвичайно приємна господиня музею: цікава, харизматична, талановита. Розповідь жива і насичена інтерактивом.

Ольга
29 июля 2021 в 23:17

Музей вишиванки або в гостях у Галинки Верховинки.
В іншому музеї нам порадили ще одне колоритне місце і ми вирішили скористатись порадою.
Перед приїздом варто дзвонити і уточняти, чи є можливість потрапити на екскурсію і коли. Нам пощастило, пані Галина підтвердила своє бажання і можливість з нами зустрітись і ми вирушили.

Наслухались приповідок, цікавих фактів з життя гуцулів, діти приміряли одяг і були в захваті. Пані Галина не тільки харизматичний оповідач, а ще й відома на батьківщині поетеса. Тому ми мали приємність почути з перших уст деякі її твори. Залишились дуже теплі враження від музею і його господині. Однозначно радимо.

Саша
22 июля 2021 в 6:17

Все було суперськи, їздили туди в шкільній поїздці. Власниця цього музею, розповіла все швидко та лаконічно, нудно не було. З хати відкривається гарний пейзаж.

Настя
20 июля 2021 в 23:23

Одягнуть в національні костюми, якщо ви не одружена пара вам там зроблять весілля по гуцульськи

Влад
30 июня 2021 в 23:36

Музей складається з 1 кімнати де зібрано багато вишиванок. Можна приміряти і пофотографуватися.

Гарно прийняли, присутній традиційний фольклор і традиції.
Не всі вишиванки вишиті господинею.
Є иагазин де можна придбати чай, мед, ну і звичайно вишиванки.
Тяжко з паркуванням.

Андрей
25 июня 2021 в 17:58

Галинка Верховина - власниця та екскурсовод цього незабутнього музею-хати, просто неймовірно харизматична і цікава жінка. Подібні маленькі музеї просто необхідні для збереження історично-культурної спадщини кожного регіону України.

Александр
23 июня 2021 в 0:01

Дуже сподобалося, душевно. Про цей музей випадково дізнався, але враження залишається на довго. Рекомендую!

Галина
17 июня 2021 в 20:48

Очень креативная хозяйка музея интересно рассказывает и демонстрирует традиции Гуцульского края! Энергетика этой женщины впечатляет даже больше, чем собранные экспонаты и вышиванки!

Юлія
12 июня 2021 в 2:13

Гарна історія, гарні вишиванки. Чудові, душевні вірші та обряди. Придбали вишиванку зовсім недорого)

Людмила
04 июня 2021 в 23:17

Цікаво подана інформація та прекрасна, талановита жінка не залишать вас байдужими. Розповідь та власні вірші господині зачаровують. А можливість відчути себе гуцулкою чи гуцулом наповнить ваше серце відвагою та добротою.

Oleksandra
02 июня 2021 в 23:03

Музей цікавий, оскільки там особлива атмосфера завдяки господині. Позитивна, гостинна, творча, балакуча жінка зачаровує своїми розповідями, віршами, піснями, гуморесками. Тут і пригошення сиром, і гарячим ягідним вином. По ходу розповіді відбувається маленьке театральне дійство з переодяганням чоловіка, жінки, а також свекрухи. Відвідування цього місця залишиться в пам`яті надовго. Чудове місце і чудова господиня. А ще тут можна придбати мед, вино, книги, вишиванки та деякі інші речі ужитку. Рекомендую відвідати.

Анастасия
14 июля 2019 в 1:31

Тут панує світла енергетика гуцульського життя! Опинившись на подвір'ї, почуваєш себе як вдома в бабусі!
Дуже рекомендую завітати до цієї хати! Але будьте готові до несподіваного, чуттєвого розвитку подій -!

Алекс
16 декабря 2018 в 2:13

Сказати що тут гарно це нічого не сказати. Рекомендую обовязково до відвідування. Господиня Галинка Верховинка то взагалі окрема розмова, покаже розкаже навіть сфотографую. Вражень на рік вистачить.

Марина
05 декабря 2018 в 21:12

Всем очень понравилось. Стихи впечатлили! Рассказ заворожил а переодевалки детей в гуцульский наряд никого не оставил без улыбки!

Український
03 декабря 2018 в 8:24

Файне місце! А господарка пані Галина розповідає про культуру і читає власні вірши! Фантастично! Але головне - дозволяється приміряти костюми та сфотографуватись!

Добавить отзыв