UAOTZYV.COM

МУКА Майстерня домашніх напівфабрикатів

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Бельведерська, 35
Телефон +380 (97) 307-25-23
Часы работы 09:00-21:00
Сайт ylink.me/muka.if
Рубрики Магазин
Оценка 3.9 15 отзывов
Похожие компании в категории
Urban Space 100 — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 19
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, вулиця Симона Петлюри, 14
ОККО / Okko — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 201А
Ватсонс / Watsons — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 2

МУКА Майстерня домашніх напівфабрикатів отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлія
12 апреля 2024 в 12:59

Найсмачніші напівфабрикати які я їла! Я постійний ваш покупець. Широкий асортимент, смакові якості на висоті, тісто тоненьке, начинки багато, смакує по домашньому! Пробувала майже все. Завжди чистенько, персонал привітний і готовий допомогти. Дякую за вашу продукцію! Ваша робота безцінна, так як скорочує час приготування їжі!

Настя
31 января 2024 в 1:51

Великий асортимент продукції, неймовірні вареники (4сири, з вишнею, маком) завжди багато начинки, млинці теж неймовірні особливо з яблуком та сир, малина банан!

Марічка
23 января 2024 в 15:58

Прочитала відгуки і думаю спробу книдлі так як завжди купувала сирники, котлети, млинці, в у чудово, єдине вони дуже ніжні, іх готувала на маленькому вогні і трішки менше по часу. Вкотре переконалась що ви моі любимки

J. P.K.
17 января 2024 в 2:15

Ідея хороша, заходиш - купу всього, очі розбігаються, але те все на смак - ніяке. Купляла багато всього, єдине, що дійсно смачно - сирники з кокосом. Лазанья, вареники, пельмені, різні млинці, рибні котлети - ціни вищі, ніж в конкуретів, але не смачно. От зараз спекла їхній вишневий штрудель. Тільки дома зауважила оцю наліпку, де ручкою написано "з маком". Так от це не вишневий з маком, це маковий з вишнею: (+ тісто як камінь вийшло.

Andriy
15 января 2024 в 10:33

Купив по рекомендації налисники з маком і вишнею. Таке враження що їв з піском. Мийте мак!

Ольга
12 сентября 2023 в 21:12

Раніше постійно купували дану продукцію. Після того як на Різдво продали пампухи як камінь, було не приємно.
Але коли почала в магазині на Пд. Бульварі продавати жіночка блондинка, заходити більше не хочеться. Постійно ставлення таке ніби прийшов до неї додому - з криком відповідає, жодного разу не підійде не проконсультує, остаточну ціну ніколи не говорить якщо оплачуєш карткою. Просто на німо або крик.
Сьогодні спробували зайти зранку, двері були відчинені - нарвалися на не адекватний крик бо відкриваються з 9, а це було за декілька хвилин до відкриття (зверну увагу - двері відчинені навстіж). Вибачайте що не вивчили ваш графік). Проте вже і не треба.
Дуже шкода що така особа справляє враження і на продукцію.

Женя
12 марта 2022 в 22:26

Дуже задоволена продукцією і обслуговуванням. Дівчата ввічливі, завжди порадять. Великий плюс, що магазин працював 06.01. Закуповуюсь тільки тут. Рекомендую.

Женя
04 марта 2022 в 4:13

Сьогодні 06.01.22 десь близько 3 години дня прибігла до Вас у магазин на Бельведерській хотіла купити вареники на Святий вечір, вибрала пачечку вареників, на касі дівчина зважила сказала суму, я їй дала 200 грн. Решти у дівчини не було інших купюр і грошей на карті у мене не було. Дівчина не запропонувала нічого, не спробувала ні розміняти у колег, ні запропонувати ще щось, просто сказала, ну я не маю здачі і все, тоді не беріть товар, якщо немаєте менших грошей. Ні вибачте, ні ініціативи, нічого. Це ужас, зіпсований настрій і т д. Вихід найшовся, я купила Ваші ж вареники у магазині Грошик поруч з Вашим, за дорожчою ціною, що також мене засмутило (Любила Вашу продукцію, та після такого ставлення до покупця, більше до Вас не піду.

Саша
28 февраля 2022 в 12:36

Гарні магазини і на Бельведерській і на Мельника, завжди великий вибір.
Все дуже смачно і якісно.
Рекомендую

Саша
30 января 2022 в 10:14

Дуже смачні варенички 4 сири та чебереки з м‘ясом та сиром. Чистота в магазині приємно вражає!

Женя
06 сентября 2021 в 11:20

Хочу подякувати за такий широкий асортимент, а також за відмінну якість продукту, все неймовірно смачно, брали чебуреки. Варенички, пелімені, сирнички, млинці, все таке смачне і відповідає вартості, справді відповідально і якісно, дуже рада, що в нашому місті нарешті є такий магазин

sladkoyeshka
05 сентября 2021 в 18:57

Найсмачніші напівфабрикати.
Ми спробували і тепер постійні клієнти.
Їхні млинці з сиром та лохиною або сирники то любов для сніданку.
Кольорові пельмені це фаворит всіх і дорослих і малих.
Ну і рибні котлети чи лазанья це все дуже просто і швидко. Тож у нас є час для відпочинку.
Дякуємо Мука ️

користувач
22 августа 2021 в 9:43

Дуже часто роблю покупки у вашій майстерні напівфабрикатів"Мука". Все дуже смачне, асортимент бомбезний, якісь на вищому рівні, дуже чисто! Смакуємо усією сім'єю! Дякую!

Юлия
20 августа 2021 в 3:20

Супер смачна та домашня їжа. Стіл на Різдвяні свята був з 90% складений з виробів з мукищо врятувало час та сили. Варенники, вушка, печінкові тортики, голубці, фаршировані перці, крученики м’ясні, млинці ітд Гості навіть не збагнули що готувала не я

Eraquos
15 августа 2021 в 10:15

Перший раз купив пельмені, мало того що ціни шалені, ще в подарунок волосся витягнув, чуть не зблювався, не рекомендую!

Добавить отзыв