UAOTZYV.COM

Мізунські водоспади отзывы

Адрес Івано-Франківська область
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.7 19 отзывов
Похожие компании в категории
гора Маковица — Яремче
Буковель — Івано-Франківська область
Музей Писания — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 43Б

Достопримечательность Мізунські водоспади отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
14 ноября 2021 в 20:34

Водоспадами це місце важко назвати. Проте, Чудове місце для фото посеред бурхливої гірської річки, Карпатський трамвайчик зупиняється на пів години. Крім цього туди можна доїхати на автомобілі. Каву і канапки) беріть з собою.

Василий
04 октября 2021 в 8:40

Вокруг очень красиво, бурная река, скалы, вместо трамвая можно ехать на машине. Дорога как и везде убитая но это того стоит

Галина
01 января 2020 в 18:17

Хорошее место, особенно когда нет людей) Для детей, которые любят везде забираться и по камням лазить- то что надо, особенно в теплую погоду

Yuliia
25 октября 2019 в 16:06

Дуже гарний край. Є же зіринитись недалеко з наметами. На водоспади краще потрапити, між годинами, коли трамвайчик привозить туристів.

Ded
22 октября 2019 в 16:32

Очень красиво. Были осенью воды было мало, но впечатление все равно водопад оставил неизгладимое. Природа очень красивая. Жаль по дороге когда ехали карпатским трамвайчиком были места где наши люди устраивают свалки бытового и строительного мусора. А так места очень красивые. Очень много камней зелени деревьев. И вокруг горы ещё покрытые деревьями.

Rostyslav
31 июля 2019 в 4:50

Краса неймовірна, мало в чому ці водоспади поступаються Сріблястим водоспадами в с. Шешори. Перевагою є місця для купання, часом глибина сягає 2м. Лісництво організувало кемпінги, відповідно є місця для відпочинку сім'єю.

Nazar
10 июля 2019 в 14:01

Хороше місце для сімейного відпочинку, є колиби, дитячий майданчик, контейнери для сміття, інформаційні борди.

Георгий
07 июня 2019 в 12:51

Прекрасне місце для відпочинку. Але все своє треба привести із собою, а потім забрати з собою залишки, сміття.

Святослав
29 апреля 2019 в 18:58

Дуже гарно збережена природа і свіже гірське повітря.
Один велечезний недолік що смітт за собою не прибираю деякі люди (людиська)

Александр
22 марта 2019 в 17:30

Красивая природа. Есть стоянка для авто и место для пикника, но предьыдущие его посетители не всегда являются культурными людьми.

Pavlo
15 февраля 2019 в 5:17

Чудове місце, надзвичайні краєвиди та дуже чисте повітря яке навесні здається можна відчути на смак. Проте зараз масово йде вирубка лісу, якщо так і далі триватиме то будемо бачити ту красу лише на фото. Схаменіться люди подумайте про майбутнє, про дітей!

Максим
26 января 2019 в 9:56

Очень живописное место. Одна из остановок экскурсионного маршрута «Карпатского трамвайчика». Водопадами это назвать сложно, это скорее пороги на горной карпатской реке Мизунке.

Сергій
28 октября 2018 в 0:52

Трамвайчик был очень скучноват. Но по приезду на водопад настроение поднялось. Очень красивая природа. Водопад хоть и не высокий, но очень мощный и быстротечный. В планах посетить это место на авто есть.

Степан
26 октября 2018 в 11:14

Враження супер. Там можна зависнути на годину дивлячись як тече вода. Водоспад не великі, скоріше це пороги. Але заїхати вартує. А дорога до них від села Вигода це як їзда по річці без води (

Михайло
19 апреля 2018 в 12:07

Дуже колоритно і цікаво. Мандрівка на декілька годин вздовж річки з зупинками, купанням на гірській річці, піснями.

Іванна
11 апреля 2018 в 10:30

Неймовірне місце!
На краю світу, де тиша спокій, немає міського шуму, ніхто не турбує, і нікому нічого не потрібно.

Трамваєм в гори! Цікаво як, в пості
Обов'язково збережіть!
Свій маршут я пройшла пішки, тому що не встигла на трамвай, але це було круто. А тим хто хоче щось не звичне, опишу вам коротко маршут трамвайчику. Туристів багато, вам точно сумно не буде.
Поїхали.
.
.
Зазвичай подорожі Карпатським трамваєм проходять за класичним чотирьохгодинним маршрутом. Початок маршруту об 11: 00 з смт. Вигода, Долинського р-ну Івано-Франківської обл. Він пролягає повз знамениту гору Церковище, болото-заповідник Ширковець. Перша зупинка біля води "Горянка" в селі Новий Мізунь. Далі Карпатський трамвай заїжджає в Дубовий кут на маневри та повертається до Мізунських водоспадів. Після невеликої зупинки, маршрут продовжується повз джерело "Дзюркач" до санаторію "Джерело Прикарпаття", де колись проходили реабілітацію космонавти. Тут туристи можуть відвідати підвісні мости, які дуже гарні, проходять через річку Мізунка, придбати сувеніри із символікою "Карпатський трамвай", а також, перекусити. Далі трамвай відправляється до смт. Вигода куди прибуває о 15: 00. Аналогічна поїздка може відбуватись з 15: 00 до 19: 00.
.
.
Гірський маршрут із зупинками«Карпатський трамвай» зазвичай проходить за вісім годин — з 10: 00 до 18: 00. З Вигоди через Ширковець, Старий та Новий Мізунь, Дубовий кут, Миндунок. На зупинці Миндунок розповідають про особливості давніх лісорозробок, влаштовують огляд старих виробничих приміщень, лісничівки. На кінцевій розкладають пікнік. Повертаючись, зупиняємся в Солотвинському лісництві, де на місці перших соляних копалень початку 11 століття споруджено символічну капличку. В Новому Мізуні, при бажанні, як вистачить сили, можна піднятися на полонину гори Лиса (1134 метрів).
.
.
.
Подорож «Карпатським трамваєм»передбачає й інші варіанти маршруту. Мандрівка залізницею може бути поєднана із кількаденними пішими переходами до вершин Менчул (1450 метрів), Яйко-Ілемське (1679 метрів), шляхами визвольних змагань до Вишківського перевалу (930 метрів). Більше про трамвай почитати можна також в інтернеті.
Навкруги краса неймовірна, фото зробити можна, відпочити душею!
Ціна такого задоволення не дорога, тож було б бажання!
ivanna_slyvka

Віталік
23 февраля 2018 в 10:16

Зачаровує) Охочим помилуватися карпатськими водоспадами варто відвідати село Новий Мізунь Івано-Франківської області. Розташовується на річці Мізунка (витік якої – в Карпатах, на висоті більше тисячі метрів над рівнем моря), а неподалік від села відкриває відвідувачам вражаючу картину декількох каскадних водоспадів різної величини. В одному місці вузькі і вируючі, в іншому – пологі і широкі.

Олександр
19 февраля 2018 в 1:39

Прекрасний каскад захоплюючих водоспадів з великою ванною наприкінці, в якій можна купатись. Чарівне місце серед гір, для якого варто витратити декілька годин. І дорога сюди також дуже цікава та весела.

Сергей
07 октября 2017 в 8:46

Как писали некоторые: место действительно "дикое". Очень красивая природа.
Проблем две: 1) слишком много туристов - сделать красивые кадры солно 2) а вот безопасных тропинок и ходов для этих туристов нет.

Добавить отзыв