UAOTZYV.COM

Міні готель Закрут

Адрес Татарів, вулиця Ворохтянська, 715
Телефон +380 (98) 651-27-75
Сайт www.zakrut.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.8 33 отзыва
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки

Міні готель Закрут отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
22 августа 2023 в 19:59

Відпочивали в Закруті 3 дні
Дуже і дуже затишний готель! Розташування супер - одразу біля головної траси. Можна спокійно їхати автобусом, тільки домовитись, щоб водій зупинився не на вокзалі, а на повороті. І там пішки 3 хвилини.
До найближчого магазинчика пішки до 5 хвилин. А от до АТБ далеченько. Але поруч в магазині є 75% всього необхідного)
До найближчого кафе з українською кухнею пішки 3-5 хвилин. Напроти цього кафе є маленька кавʼярня, в ній багато різної випічки. Голодними не залишитесь)
Краєвиди навкруги готелю дуже красиві. Гори гори гори
Басейн теплий, чистий
Територія дуже охайна, чиста, зелена
Я відпочивала в номері стандарт без кухні.
В ньому є холодильник, чайник, кофейні чашки, блюдца, чайні ложки, стакани.
Трошки не вистачало посуду, як великі тарілки, великі чашки, виделки. Бо ми брали часто їжу із собою. Ну то таке, можна взяти паперовий посуд)
Меблів багато
Рушники міняють кожен день. Сміття також кожен день забирають.
Відпочинок сподобався на всі 100%
Дякую гарно
Всіх Вам благ

Денис
19 августа 2023 в 17:55

Чисто. Обережно. Персонал ненав'язливий. Ціни цілком адекватні. Басейн з підігрівом мастхев для тих, хто з дітьми. Повернуся сюди ще раз.

Виталий
10 ноября 2021 в 10:59

Хороша локація, чисті номера, затишна територія. А от відношення господаря до клієнтів бажає бути кращим. Хамовите та зверхнє ставлення. При поселенні перше що хотіли зробити, розвернутись і поїхати. Не рекомендую тільки через хамовите відношення!

Христя
30 октября 2021 в 18:24

Нам все сподобалося привітні господарі, номери чисті, кухня з посудом, альтанки з плєдами та освітлені, гарно озелененні. Великий плюс це пісочниця, гірка, батут щей басейн з підігрівом. Вид на гори поруч річечка. Дякуємо вам!

Ирина
16 октября 2021 в 1:51

Очень хороший семейный мини отель, чисто, тёплый бассейн радует, на территории есть зоны для пикника, вокруг горы и чистый воздух.

Тетяна
20 сентября 2021 в 23:27

Місце варте уваги. Господарі стараються. Теплий басейн, альтанки, чисті номери, охайна територія. Все супер

Віталій
28 августа 2021 в 6:25

Тихе затишне місце для відпочинку з неповторними карпатськими краєвидами. Хороше географічне розташування. Великим плюсом є наявність басейну. Добре продумана та озеленена територія. Уважні господарі завжди прослідкують, щоб ваш відпочинок був максимально приємним та комфортним.

Tira
19 августа 2021 в 6:26

Закрут це сучасно круто чисто гостиприїмно доступно теплий басейн і близько. Рекомендую всім хто хоче відпочити активно у басейні, ситно біля шашличниці у бісетці. Котедж на 1000% Браво власникам!

Ярослав
23 июля 2021 в 11:35

Готель заповнений повністю, всі номера зайняті, хоча поруч стоять напів порожні готелі (ми спеціально заходили щоб подивитися). Великий плюс басейн з підігрівом купалися під час дощу (вражень у дітей на все життя). Господарі дуже приємні, завжди поруч готові вирішити всі ваші проблеми. Так що "Оля Фреймут" РЕКОМЕНДУЄ.

Олена
15 июля 2021 в 9:25

Дуже гарний готель. Чисті і просторі номери. Басейн з підігрівом. Затишне місце біля річки і лісу. Недалеко від Буковелю

Плекан
12 июля 2021 в 19:54

Номера напів сувдепія, вода має легкий запах є номера з кухнею і без, теж є альтанки, мангали вісім номерів, басей невеликий з підвгрівом, теплий особливо підходить для діток глибина -+1.4-1.5м. Досить затишне місце нам дуже сподобалось.

Юлия
12 июля 2021 в 17:15

Небольшой отель, расположение отличное, вид на горы, в стороне от дороги, ухоженная территория, номера укомплектованы всем необходимым, приветливые хозяева.

Светлана
26 июня 2021 в 13:43

Приветливые и отзывчивые хозяева, очень чисто в номерах, ухоженная и красивая территория, теплый бассейн, есть развлечения для детей (батут, горка с песочницей), есть беседки, мангалы. В общем всё очень понравилось, но сняли одну звезду за качество воды из крана, что немаловажно (неприятный запах и дети отказывались чистить зубы-приходилось покупать воду)

Александра
14 июня 2021 в 9:35

Отличное место для отдыха с семьёй. Большая территория, приятные хозяева. Чистые аккуратные номера

Дарья
25 мая 2021 в 6:07

Нашей семье очень понравилось это место. Красивая, ухоженная территория. Хороший чистый бассейн. В номерах чисто, есть всё необходимое. Природа вокруг сказочная. Рекомендую!

Вячеслав
22 мая 2021 в 8:01

Прекрасный отель. Красивейшая природа вокруг горы, рядом речка, воздух не надышишься одним словом сказка. Рекомендую, не пожалеете проведенных здесь дней.

Екатерина
07 ноября 2019 в 3:18

Очень понравилось место, тихо, уютно, как для дома из сруба, то достаточно тихо, хорошая шумоизоляция, хозяин просто супер, отзывчивый, внимательный, бассейн теплый, чистый, территория ухоженная, рекомендуем на все +бонус доступная цена проживания ️

Ирина
28 октября 2019 в 10:16

Отдыхали с семьей в июле. Хорошее местечко, акуратно, чисто, с любовью, приятный ухоженый зеленый двор, живописные виды, чистый бассейн, удобное месторасположение отеля - в плане добирания до Яремче, Ворохты и Буковеля и в плане уединенности от трассы. Если есть возможность - берите номера с кухней. Спасибо хозяевам за отдых!

Лена
09 марта 2019 в 8:08

5 за территорию и 3 за номер. Старые неудобные кровати, советские подушки, цветное (не белое) белье. Спать неудобно. Забитый сток в душе.

Юлия
14 февраля 2019 в 8:43

Найбільший плюс Закруту - басейн з підігрівом. Зелена територія, пісочниця, гірка, батут, лавка-гойдалка - це класно. Але для мене мінус - це все-таки те, що дорога недалеко, коли там їдуть вантажівки, то добре чути, навіть журчання річки не заглушає. Ну і повітря відповідно, не чисте гірське. В номерах нормально, скромно, але є все необхідне.

Добавить отзыв