UAOTZYV.COM

Меблі ІФ

Адрес Івано-Франківськ, Торговий центер Реал, вулиця Павла Тичини, 43 Б
Телефон +380 (97) 720-25-50
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
суббота09:00-17:00
воскресенье11:00-15:00
Сайт меблі.if.ua
Рубрики Магазин мебели
Оценка 4.5 21 отзыв
Похожие компании в категории
Салон-магазин 4 стіни — Івано-Франківськ, вулиця Джерельна, 76
Своя оселя — Івано-Франківськ, вулиця Тролейбусна, 13
ТОВ ДубКо Все для меблів — Івано-Франківськ, вулиця Ребета, 8А
JYSK — Івано-Франківськ, Північний бул., 2a

Меблі ІФ отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Світлана
07 января 2024 в 2:15

Купували в цьому магазині диван. Модель - Челсі. Недорогий, красивий, зручний, нам сподобався. Довго не могли визначитися, який вибрати, то консультант дуже допоміг. Розказав, які моделі люди купують, пояснив і плюси, і мінуси. Повністю задоволені обслуговуванням!

Мар'яна
07 января 2024 в 0:45

Не рекомендую даний магазин!
Подзвонила запитати за ліжко, нахамили, сказали, що немає такого, виключили телефон! Хоч на сайті є ліжко. Для чого створений сайт, якщо нічого не має! І щей магазин, якій не існує!

Віталій
08 августа 2023 в 13:46

Все гарно задоволений. Така сама шафа біля нас на 3,500 дорожче коштує. Ту ще й збірку зробили безкоштовну. Ще буду кухню замовляти! РЕКОМЕНДУЮ!

Петро
29 мая 2023 в 12:59

Збираю меблі від цього магазину в м. Рівне. Більшість клієнтів задоволені меблями та сервісом.

Аліна
25 мая 2023 в 13:54

Хочу відповісти цьому Андрію що писав про ліжко. Просто харить що такі му***ки пишуть всяку дурню. Ми купили комод без зборки і чоловік неправильно взагалі його зібрав. Після того я позвонила в магазин і потрапила на Любомира (не знаю точно хто він там такий). Але факт що приїхав та повністю розібрав і наново зібрав комод. І навіть гроші не взяв.

Потім щоб якось їм віддячити я дала номер кумі бо її потрібна була гардеробна. І я бачила наскільки Любомир з Ігором то все професійно робили. В мене така сама панелька і такі самі криві стіни як в куми, але я перед тим заказувала в іншій фірмі. І в мене набагато дорожче і набагато гірше. Там вийшло дешевше плюс вони порадили добре, бо стелажі нормального розміру плюс набагато рівніше як в мене.

Саме тому я хочу сказати що хлопці роблять нормально і відносяться до людей і до роботи нормально. По крайній мірі сказала три тижні і зробили так. А мені сказали два тижні, а робили три місяці. Поки я не підняла кіпіш вони і не думали роботи.

Тому хочу сказати таким як цей Андрій. Мій чоловік також казав що комод га***но, але як виявилось не так. Комод нормальний. Просто кожен має робити своє. Так що не треба ля-ля. Якщо криворукий, то заплати людям які то вміють зробити.

Олег
22 мая 2023 в 2:04

Дуже дивно чому деякі люди пишуть погані відгуки. Хлопці обмеблювали мені повністю вже чотири квартири. Беру в них бюджетні меблі під здачу квартирантам. Ніяких проблем нема. Дуже задоволений. В першу чергу пунктуальністю та відношенням.

Андрій
26 сентября 2022 в 4:28

Замовляв ліжко з матрацом в цій шарашкіной конторі. Що я можу сказати - хамьске відношення власниці компанії до покупців, діалогу немає, про гарантію або повернення можете забути. Дуже не рекомендую тут щось замовляти, це просто жах
Замовляв ліжко та матрац, спочатку приїхали без ламелів, чекав їх майже тиждень, вантажник без моєї згоди зняв з матрацу пакування, завдяки чому я не зміг його повернути. Ліжко дуже сильно скрипить, кріплення для ламелів немає, власниця Марія не відповідає на повідомлення в Viber, а коли все ж передзвонила після погрози звернутися до Держпродспоживслужби, не дала сказати ані слова, кричала в трубку, перебивала, а потім скинула слухавку і більше трубку не брала. Ось такий сервіс, нікому не рекомендую, краще заплатити більше, аніж просто викинути гроші

Саша
06 апреля 2022 в 3:10

Задоволена інтернет магазином, вчасно доставляють замовлення, працюють професіонали своєї роботи.

Іванна
03 марта 2022 в 21:34

Все просто супер. Задоволені на всі 100. Ми ваші постійні клієнти тепер це точно рекомендую всім.

Саша
25 февраля 2022 в 20:57

Дуже задоволена шафою-купе. Швидко зібрали, підібрали час зручний для мене. Дякую Любомиру, то його колезі за роботу. Ціни найнижчі в місті. Однозначно рекомендую!

користувач
08 февраля 2022 в 12:21

Доброго дня, замовляла меблі на сайті Меблі ІФ, в Івано-Франківську, шафу-купе фірми Гарант і стінку у вітальню Орлеанс, меблі приіхали у договорений термін, шафу професійно якісно і швидко склав п. Любомир, за що йому окреме дякую, шафа білосніжного кольору дуже сподобалась: міцна, якісна, вмістима. Стінка Орлеанс ще у коробках, так як ремонт ще не закінчений, але я впевнена теж буде гарна. Надіюсь і на подальшу співпрацю, так як на черзі ще спальня, дитяча кімнати. Дякую за професійну консультацію у виборі меблів.

користувач
02 февраля 2022 в 0:06

Дуже гарний магазин. Великий вибір. Приємний персонал. Гарний сайт. Замовляйте меблі не пошкодуєте.

Саша
23 января 2022 в 12:04

Приємно працювати з цією компанією.
Співпрацюю на протязі року.
Замовляла стінку та прихожу. Привозять та монтують вчасно.
Хочеться відмітити чітку та злагоджену роботу.
Особливо дякую Любомиру та його колезі.
Бажаю успіхів! Рекомендую.

Дима
06 января 2022 в 14:33

Класний магазин, за 1 день підібрали і купили 2 ліжка та 2 матраци. Доставили вже вечером і одразу зібрали, дякую.

Женя
17 декабря 2021 в 20:46

Купляла ліжко та кухню. Дуже відповідальні люди, які обслуговують. Все привезли вчасно, зібрали. Сервіс на вищому рівні. Дуже задоволена якістю кухні та ліжка. Щиро дякую Вашому магазині, процвітання та безліч вдячних покупців.

Саша
25 октября 2021 в 23:43

Чудові меблі, якість супер, ціна відповідає якості, ввічливі менеджери надають усю інформацію по виготовленню та реалізації меблів по Україні

користувач
07 августа 2021 в 12:43

Хочеться залишити відгук про дану компанію. Наше знайомство розпочалося з замовлення спальні. Якісно, вчасно і досить прийнятна ціна, як на мене. Тому, звісно ж, і кухню, і гардеробну замовляла саме тут і з допомогою професійного майстра Любомира. Всім рекомендую! Вдалого всім вибору і задоволення від замовлення!

Андрій
21 июля 2021 в 10:33

Не рекомендую співпрацювати з даною організацією, після оплати за меблі, зразу міняється тон розмови і відповідей на питання, відписують максимально не культурно. Оскільки замовлені меблі збирались через деякий час, стало зрозуміло, що деякі елементи замовлення взагалі не приїхали (наприклад кухонна сушилка для посуду). По доставці було обумовлено, що буде доставка в квартиру першого поверху, тобто без сходів фактично. В результаті приїхало два бидлани, які почали бурчати, що вони нічо розгружати не будуть, і буквально на матюках ведуть розмову. Подавали мені коробки кухні на край грузового авто і я сам все носив, тобто відмовились навіть на землю зносити. Попросив хоча б допомогти мені занести важку кухонну столешню, то один бидлан виніс її з кузова і без слів просто поставив свій край на землю. Я розумію, що ціна одна з найдешевших в Франківську, але таке відношення до клієнта того не варте. (UPD: доставка від вас була минулого літа, доставляли два хлопці років по 20-22. Було без матюків, я не правильно написав, швидше розмова близька до блатної з загонами, дають чітко зрозуміти шо я лох і маю сам свої меблі розгружати, а вони стоять, п'ють кока колу збоку і дивляться, ну таке) По сушці я ще раз передивлюсь все і відредагую в разі чого відгук. Трубку я не беру, тому що мені ніхто не дзвонить, та і нема про що говорити, я вже уточняв по вайберу під час замовлення чи можливі правки в кухні, бо так склались обставини, і замість чіткої відповіді, я отримав відповідь приблизно: "Як можна зробити правки, якщо вже все на виробництві? ", тобто на адекватне питання, відповідь пасивно-агресивним питанням, тому не бачу потреби в спілкуванні по телефону, мені достатньо)

користувач
17 июля 2021 в 17:11

Хотілося би оцінити якісну роботу цієї фірми. Замовляла ліжко через цю фірму, задоволена результатом. Доставили швидко, змонтували, хороше обслуговування, професіонали. Навіть про знижку домовилися) Зробила ще одне замовлення на стінку.
Тому всім рекомендую!)

Микола
05 сентября 2020 в 6:01

Замовляли спальню. Ціна найнижча у Ів-Фр. Привезли на третій день. Ще й безкоштовно зібрали. Супер! Будем замовляти ще!

Добавить отзыв