UAOTZYV.COM

MARION SPA отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Поляниця
Телефон +380 (93) 020-00-10
Сайт hotel-marion.com.ua
Рубрики Отель, Ресторан, Бассейн
Оценка 4.6 26 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель MARION SPA отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
16 января 2024 в 13:07

Неймовірний, душевний готель. Найкраще місце в Карпатах, одне з найкращих в Україні. Христині (на ресепшн), Олесі та Юлі (дівчатам з ресторану) окрема вдячність за професіоналізм, кліентооріентовність Настільки подобається це місце, що продовжили наш відпочинок на декілька днів. Spa зона має гарні сауни, басейни. Джакузі вмикається автоматично через 15 звилин. Сніданки різноманітні та смачні. Страви в ресторані також дуже смачні. Wi-Fi працює непогано. Zoom, teams meetings з відео тягне ідеально. Місцезнаходження готелю серед гор та далеко від дороги, повітря чисте. Заїзд для авто взимку дуже крутий. До центру Буковеля пішки хвилин 7-10. Рекомендуємо та повернемось ще

Volodymyr
03 декабря 2023 в 14:00

Чудовий готель. Близько до першого витягу та автостанції. В пішій доступності до пішохідної алеї. Для тих, хто приїхав без авто - ідеальний варіант. Головне, спитайте на рецепції коротких шлях до алеї та першого витягу (бо самому його знайти важко, а він там є) і заощадить вам багато часу.

Хороші сніданки, широкий вибір страв. Деякі страви на сніданок змінюються. Непоганий вибір м'яса та салатів, багато різних фруктів (апельсини, мандарини, грейпфрут, ківі, виноград тощо). Смачна кава.

Чудовий room-service, можна замовити обід чи вечерю у номер. P.s. Тут смачні роли.

Окреме задоволення - SPA. Заради нього і обрав цей готель. Критий басейн, джакузі та дві сауни. (Хамам і фінська), соляна кімната (Чудова фото-зона). Гостей небагато було, були моменти коли у SPA ми були лише у двох з дружиною.
Лише зверніть увагу, що з самого ранку, в момент відкриття і наступні 1-2 години сауни ще прогріваються. Ідеально буде десь вже з 11-12 години. У номері є халати та тапки, а на рецепції дають рушники для SPA, нічого свого не потрібно, що дуже зручно. Заселилися у номер і відразу в сауну.

Хотілося б щоб працював зовнішній басейн взимку. Щоб після сауни зразу стрибнути в крижану воду:)

Чого не вистачило? Хотілося б ще Lobby Bar, і трохи розваг (більярд, настільний футбол, пінг-понг тощо) Щоб було де проводити вечірній час.

Цекова
06 ноября 2023 в 4:38

Відпочивали тиждень тому і це був просто ідеальний відпочинок! Від архітектури і чистоти в готелі- ми одразу були у захваті. Другий захват, це персонал: від завжди привітної рецепції, професійних працівників ресторану до турботливих покоївок- за 7 днів ніхто нас не роздратував нічим. Кухня ресторану- дуже смачна і колоритна, респект офіціантам- приємні, чемні і швидкі. Будь-яке питання до персоналу і все вирішувлось. Ми відчули, що до гостей тут відносяться з увагою. Номери теплі, прибирання- ідеальне. Вид з вікна -бомбезний, балкончик- романтичний. Розташування готелю- дуже зручне для прогулянок на всі боки. Дуже вам дякуємо!

Ігор
31 октября 2023 в 10:03

Мега крутий готель! Шикарні сніданки, великий вибір меню, усе дуже смачно готують. Класні номери, а СПА це щось неймовірне. Привітний персонал, видно що стараються.

Алина
20 сентября 2023 в 5:00

Дуже класний готель, все сподобалось, заселили раніше, ніж обіцяли (о 9 ранку, замість 12). Сніданки смачні, є що вибрати. Вид на гори неймовірний. Персонал ввічливий та швидко реагує на запити. Класний СПА з видом на гори. Загалом ДУЖЕ рекомендуємо цей готель!

Александр
05 сентября 2023 в 1:02

Дуже гарний готель! Були в готелі в середньої вересня. Гарні, чисті номери, привітний персонал. Заселили раніше і підвищили клас номеру. Відкритий і критий басейн, сауна, джакузі. Все що потрібно, якщо ви хочете відпочити в СПА. В ресторані смачно, також поряд популярний ресторан Грибова Хата. Поряд до центру Буковеля. Повністю задоволені і повернемось обов’язково ще!

Вячеслав
16 июня 2023 в 21:45

Ми заїхали в люкс. Це ледве полу-люкс.
Дитяче ліжечко поламане, сказали що це краще з того що в них є.
Номері реально малі. Ліжко 160см, хоча ми звикли мінімум до 180.
Ванна кімната мала.
Ресторан дорогий, звичайний.

Эмилия
16 июня 2023 в 19:56

Чудовий готель, плануємо приїжджати ще, нижче напишу деякі недоліки, які критичні для моєї родини не були, однак можливо важливі для інших.
Найголовніше - все чистеньке, кожен день приносять воду/каву/чай і все необхідне, вода для пиття на поверхах і в спа зоні, що дуже зручно.
Спа зона з зауваженнями - сауна була вимкнена (але ми не цікавились, нас влаштовував хаммам), проте в самому хаммамі краще додати ефірних олій, бо є стійкий запах. Басейни чисті і теплі, джакузі гарний, однак після 2го дня був занадто гарячий. Також є сольова кімната і маленька дитяча кімната.
Сніданки дуже смачні і різноманітні. Присутній вибір десертів, фруктів, є гарний варіант сніданку для дітей. Було різноманітне мʼясо і риба (в залежності від дня), проте кожного разу можна було обрати щось нове.
Номери чисті, просторі, чудова ванна кімната. Приємна постіль і зручні ліжка, хороша шумоізоляція. З недоліків трохи роздовбані віконні рами, не працював телефон. Також не одразу доклали комплект для 3і людини (хоча номер 2кімнатний було заброньовано для 3х дорослих), але одразу після нагадування принесли все необхідне.
Є коротка стежка до центру, що робить розташування дуже зручним. Гарне оформлення.
Загалом дякуємо за відпустку і повернемось ще!

Дмитрий
12 марта 2022 в 8:13

Отель просто бомба. Ресторан на твердую 4. (Мясо немного суховато). Цены для буковеля очень привликательные. Спа очень хороший, отель не шумный для спокойного отдыха. Номер с видом на горы очень класный. Кровать очень мягкая. Завтрак бомба. Отель заслуживает свои 4*. Собираемся с семьей приехать снова. Рекомендую для посещения! Проживали в отеле с 13-14.01. Жаль что до этого с 9.01 жили в другом отеле. Спасибо персоналу и владельцу за замечательный отель!

Вера
15 февраля 2022 в 11:11

Отель супер! Завтраки вкусные, персонал очень внимательный и вежливый, в номерах тепло, нам ничем не воняло:) вид из номера был неплохой, действительно в этой местности есть стройка. Спа как приятная опция, сам ресторан тоже не разочаровал. Есть место для хранения снаряжения, но без сушилки. До первого подъемника идти минут 5 по достаточно крутой лестнице, нам со сноубордами было норм, в лыжных ботинках может быть неудобно)
Думаю, обязательно вернёмся, существенно даже не к чему придраться

Оксана
08 февраля 2022 в 7:00

Замечательный комфортабельный отель! Приветливый персонал! Хорошие номера с современным ремонтом. Паркинг. Хороший СПА в отеле! Вкусные сытные разнообразные завтраки: много видов мяса, сыры, канапешки с красной икрой, вкусненькие сырники и блинчики, пироженки

Катя
06 января 2022 в 5:53

Чудовий готель, прекрасне спа, чисто, гарно, приємно, окрема подяка персоналу, а саме ресепшеністу Каріні за чудове перебування. Готель рекомендую+

Ігорь
01 января 2022 в 7:56

Очень красивый отель, Уютный. Обслуживание на высшем уровне, максимальное внимание для каждого, приветливый персонал. Очень вкусные и разнообразные завтраки. Для себя нашли только один не существенный минус, чрезмерное количество хлорки в бассейнах (

Anka
21 декабря 2021 в 14:48

Ожидания были совсем другие, пришлось пересиляться в другой отель на второй день. Я забронировала номер с 02.12 2021 по 04.12.2021. Второго декабря когда заселилась, сообщили что в бассейне и в джакузи вода холодная починят до конца дня. Лифт тоже не работал. Согласилась, поднялась к себе в номер: 302. Окозалось в ванной комнате кран неправильно подключен: красный вентиль холодная вода, синий: теплая. В комнате было холодно, вода не была горячей. На утро в 5: 40 проснулась из за звонка телефона, которая стояла в комнате, звонки не прекращались, пришлось отключить от линии. На следующий день сказали что вода стала нагреваться, пошла с радостью чтобы наконец-то плавать в басейне, вода снова была холодной, в этот раз сказали что начал нагреваться, но теплее станет только к вечеру. Полное разочарование, четырёх звездачный отель и такие условия (

Денис
28 октября 2021 в 19:55

Спасибо администрации, персоналу и особенно шефповару за восхитительную кухню. Всё супер рекомендую и вернусь вновь.

Сергій
21 сентября 2020 в 4:41

Провів в готелі Marion Spa 4 дні.
Чистота 10/10, привітний та ввічливий персонал, смачна кухня, сніданки які входять у вартість проживання також 5 та вид з балкону гарний.
Дві працівниці реценшину молодці, привітні, та завжли готові Вам допомогти.
Під час проживання, команда даного готелю зробила усе на вищому рівні для мого комфортного відпочиноку в Marion Spa.
Рекомендую

Дарья
15 сентября 2020 в 23:33

Отличный отель! Супер сервис) отличный бассейн, вкусно! Доброжелательный персонал! Получили удовольствие! Рекомендую!

Юрий
04 сентября 2020 в 7:20

Свежий отель (открылся в конце 2019г), все приличное, немного «блестяще» (но это кому как по вкусу), чистый приятный номер со всем необходимым, с халатами и тапочками. Удивило отсутствие в номере кондиционера - но он в первых числах августа и не понадобился. Очень неплохой завтрак «шведск из стол» - канапешки с красной рыбой, свежие круассаны, выбор и сосикок и каш и омлетов. Приветливые девочки на ресепшен. Приятный спа с бассейном и джакузи, есть хамам. В целом - все очень достойно.

Ярослав
24 августа 2020 в 14:29

Дорого и некрасиво.
Людей много. Вокруг стройка и шум от нее. Вид никакой. На подъезде воняло отходами.
Очень разочаровался, развернулся и уехал в другое место.

користувач
20 апреля 2020 в 6:09

Комфортно, красиво, зручно. Вишуканих інтер'єр. Хороший SPA. Є дитяча кімната. Чудовий ресторан.
P.s. Супер сніданок. Кожного ранку радують різноманіттям блюд.

Добавить отзыв