UAOTZYV.COM

Манявский водопад отзывы

Адрес Івано-Франківська область
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.8 30 отзывов
Похожие компании в категории
гора Маковица — Яремче
Буковель — Івано-Франківська область
Музей Писания — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 43Б

Достопримечательность Манявский водопад отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
06 сентября 2023 в 2:31

Водоспад дуже гарний. Але дорога до нього через село Манява дуже погана. Останніх 2,5 км йшли пішки, залишили машину біля новозбудованого ресторану в кінці села. Хоча місцеві підприємці на своїх джипах та бусиках довозять людей до самого водоспаду. А якщо йти пішки, то одразу готуйтесь, що прийдеться перетинати 4-5 потічків, які протікають через дорогу. Ми не були до такого готові, тому знімали кросівки перед кожним потічком і так переходили.

Yurjj
04 сентября 2023 в 0:06

Гарний високий водоспад. Але. Але
По факту купу людей, шум, гам, їздять машини які возять туристів - це мабуть найгірше.
Маршрут самий не дуже гарний але на водоспад глянути можна.

Anastasiia
01 сентября 2023 в 16:06

Неймовірно гарне місце для відвідування.
До водоспаду можна доїхати машиною, але краще не ризикувати.
За 3км до водоспаду є трансфер. На 31.07.2023 ціна 600грн за машину. (Чекає одну годину, щоб ви пофотографували, насолодились)

анатолій
22 августа 2023 в 16:53

Враження неймовірні, однозначно варто побувати.
Але треба знати, що дорога приблизно 20 км з Маняви майже відсутня. (розбитий асфальт), далі пішки 3 км.

Alinka
03 июля 2023 в 1:44

Прекрасне місце, приїхати сюди точно того варте. Дорога вражаюча, треба переходити через ріки це дуже захопливо. Треба обов'язково по дорозі взяти якусь палицю, вона дуже допоможе. Не раджу купатись, тому що люди не виховані лише псують атмосферу і екосистему. Можете лиш сфотографуватися поруч, але прошу не лізьте у воду. Поважайте природу, будьте людьми не смітіть.

Оксана
18 мая 2023 в 6:31

Неймовірної краси водоспад! Рекомендую! Місцеві хлопці-перевізники доставлять вас майже до місця. Якусь частину ділянки доведеться пройти пішки, але воно того вартує.

Оксана
06 января 2020 в 6:07

Дуже красиво. Рекомендую до відвідування. Якщо машиною то будьте готові до поганої дороги +2км пішочком. Можна винаймити транспорт який вас довезе до самого водоспаду. Але звісно краще пройтись пішки і насолодитись природою

Manyava
29 ноября 2019 в 0:21

Деревне та потужне місце Сили, же колись було язичеське капіще та збиралися мольфари попросити Сили у Природи.

Максим
14 ноября 2019 в 14:39

Десь далеко. Далеко в карпатських горах маленький потічок утворює гарний високий 30м водоспад. Він дуже гарний, як внизу так і вверх по течії. Поруч багато місць для культурного шашличного відпочинку. Є сафарі-таксі по карпатському лісі від Манявського скиту за 150грн з людини для групи, або машинка на 4 особи за 600грн. Відпочинок вартий уваги, при наявності чудової погоди.

Ростислав
12 августа 2019 в 15:12

Гарне місце для сімейного відпочинку. Можна підїхати майже під водоспад, якщо машина висока. Також з Маняви возять грузовими машинами. Можна по дорозі повернути до Манявського скиту.

Алекс
07 августа 2019 в 17:28

Чудове місце, можна скупатися та зробити гарні фото. Але є мінус- це дорога до водоспаду, а також сміття яке рідко прибирають

Сергей
29 июня 2019 в 9:20

Чудове місце. Чисте повітря, чиста вода. Біля водоспаду приємна прохолода.
На машині (не джип) ми змогли доїхати за 2 км до водоспаду, авто поставили на галявині наприкінці села Манява і далі пішли пішки. Дорога зручна і широка, 6 разів переходили по каменями річку Манявку, але це того вартувало.
Водоспад має два каскада, верхній та нижній. Верхній менше, але під ним є невелика водойма в якій можна скупатися, нижній набагато вищий, гучніший та красивий, під його струменями можна робити своєрідний "душ Шарко".
Рекомендую.
P. S. Не сподобалося те, що наші люди свині, на галявинах біля водоспаду багато сміття.

Василий
23 июня 2019 в 2:10

Опис

Маня́вський водоспа́д — водоспад в Українських Карпатах; гідрологічна пам'ятка природи загальнодержавного значення. Розташований у межах Богородчанського району Івано-Франківської області, на південний захід від села Маняви. Площа природоохоронної території 1 га. Перебуває у віданні ДП «Солотвинський лісгосп»
Чарівне місце.

Анна
16 июня 2019 в 18:22

Отличное место! Добраться несложно, если не брать во внимание плохую дорогу, машину лучше оставить возле шлагбаум и дальше пешком. Советую брать полотенце, три раза переходили речку вброд, меленько, перешли без проблем. Приятно провели время.

Надя
03 мая 2019 в 5:10

Мянявський водоспад - це дуже гарне місце️.
Що там писати, треба тільки їхати і дивитися. Поряд з водоспадом заварюють запашний та смачний трав'яний чай До речі поїздка на "зілах" до нього теж незабутня - драйвова та трохи екстремальна

Vasyl
26 марта 2019 в 10:21

В обіймах гір.
Це була неймовірна подорож, наповнена емоціями та адреналіном. Засніжена гірська дорога, яка важко піддавалася звичайному автомобілю. Далі - піший перетин річки, бурхливі потоки якої зносили все на своєму шляху та вимушене будівництво імпровізованого мосту, що також принесло море вражень.
Трохи згодом пощастило зустріти ЗІЛ, який перевіз через інші стрімкі гірські потоки. Саме він і доправив до Манявського водоспаду, від величі та сили якого перехоплювало подих.
Подорож, яка запам'ятається.

Женя
28 декабря 2018 в 0:15

Дорога для любителей сложных дорог. Одевайте и кроссовки, берите и мокасины и конфетки с водой. Идти к водопаду по пересечённой местности и вдоль реки

Дмитрий
26 декабря 2018 в 0:13

Очень красивое место. Во время экспедиции по Карпатам, заезжали с друзьями сюда, были у подножия. Наверху имеется великолепная туристическая стоянка, оборудованная беседками и местом для разведения костров. Весной 2016 всё было бесплатно.

Кирилл
15 декабря 2018 в 11:02

Интересное место. Ехали на полноприводной грузовой машине в кузове. Если подняться выше то есть место для пикника.

Вячеслав
12 декабря 2018 в 14:26

Красивое место. Фото не передают эту красоту. Но доехать тяжело. Наверное пешие маршруты тут хорошие.

Добавить отзыв