UAOTZYV.COM

Мандри Карпат отзывы

Адрес Ворохта, вул. Лесі Українки, 12а
Телефон +380 (97) 622-88-69
Сайт mandry-karpaty.com.ua
Рубрики Хостел
Оценка 4.6 12 отзывов
Похожие компании в категории
Садиба Петровского — Ворохта, 78595

Хостел Мандри Карпат отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
17 июля 2021 в 20:27

Обрали цей заклад через karpaty.info для групи дітей. Великі кімнати, велике подвір'я, кухня, пральна машинка. Якраз все, що потрібно для нашої групи. На сайті було вказано будинок на 31 місце, ми були готові оплатити їх всі, лиш би інших гостей не було. В розмові з господарем виявилося, що місць вже 45. Звісно це багато, оплатити це не мало сенсу, за таку ціну можна зняти котедж. Всього нас було 23. Зайняли 5 кімнат на 26 місць і оплатили їх всі, хоча навряд чи хтось захотів би жити в кімнаті з дітьми. Замовили також сніданок+вечерю, обід не брали, мали на меті мандрувати горами цілоденно. На сайті вказано, що для гостей є повністю обладнана кухня. Також на сайті зазначено, що в сервіс входить користування пральною машиною, феном та праскою. Розчарування почалися зі вхідних дверей. Облуплена фарба на дверях, на стінах у коридорі. Відразу як розселилися господар запропонував розрахуватися за житло і харчування. Оскільки ми давно подорожуємо і жили в багатьох хостелах від Львова до Варшави, то без всіляких розрахувалися, зазвичай умови вказані на сайтах були на 100% вірними. Після розрахунку, господар повідомив, що ігровий майданчик на подвір'ї платний (1 нежданчик). Я відмовилася платити наперед. Зайшовши до кухні, побачила напис на пральній машині "прання 30 грн" (2 нежданчик) і один електричний чайник, про чай чи каву я вже промовчу, мабуть господарі самі в хостелах не жили. Прибирання було двічі за 12 днів. Постіль змінили один раз, про заміну рушників довелося нагадати, але це теж один раз. Потім ми побачили як перуть білизну після гостей. її складають квадратами і так закладають у пральну машину (машинка звичайна), режим "хлопок" і всьо! Метод прання до цього мені невідомий. В туалетах та душевих прибирали двічі. Туалетний папір купували самі, бо той, який був, явно не для дітей, побачивши це, прибиральниця взагалі перестала ставити туалетний папір, хоча в хостелі крім нас були і інші гості. Підлога в кімнатах і між другим та третім поверхами дерев'яна і так рипить, що спати неможливо. Під ліжками вологого прибирання взагалі не було. Рідкого мила теж мали купувати самі. Через тиждень перебування частина дітей захворіла і ми почали готувати дієтичні страви на обід. В останній день господар повідомив, що за користування кухнею теж потрібно заплатити, це вже був явний перебір! Тож, якщо ви доросла компанія, можливо на ніч-другу можна й обрати цей заклад, а якщо з дітьми, то не варто, та й на довгий термін теж не варто (хіба зі снодійним).
Велика подяка кухарям. Все смачне і свіже. Завжди дослухалися до наших побажань.

Дмитрий
21 июня 2021 в 21:51

Как для Карпат то хороший хостел по символической цене. Кухня со всем необходимым, зоной отдыха внутри и во дворе и с спуском к реке

Евгения
31 мая 2021 в 8:16

Отличное место для отдыха с палатками. Три зоны для трех компаний, если все приехали одновременно. Кухня, душ, туалет, розетки, свет в беседках, есть место для игры в пейнтбол, настольные игры. Рядом ручей и выход к нему. Хозяин очень доброжелательный, его жена печёт отличные пирожки в печи. Можно заказать завтраки. Территория очень зелёная и чистая. Горячая вода, посуда есть.

Слава
24 мая 2021 в 2:15

Хорошее место для компании. Есть горячий душ, кухня с плитами и холодильником, просторный зал, удобные кровати. Также есть возможность остаться с палатками и скинуть стоимость проживания, однако тогда кухня без горючего и души на улице. Единственный минус - дорога на подъезде. На легковой машине надо очень аккуратно подъезжать.

Інна
11 июля 2020 в 15:17

Хостел класний, є все що може знадобитися в Карпатах. Господар привітний, завжди зустріне, порадить. Чисто і затишно

Эдуард
20 августа 2019 в 1:13

Дуже круте місце, затишно і зручно. Є всі умови, wi-fi, телевізор, лаунч зона, окреме спальне місце, кухня, столова, душ, туалет. Кухня завжди відкрита і знаходиться так що навіть коли готувати серед ночі не потурбуєш тих хто спить, є багато різної посуди і всього різного для приготування їжі. Поруч річка. На подвір'ї є місце для приготування шашлику. До центру міста 10-15хв, магазин 3хв пішком. За таку ціну просто суперове місце для відпочинку з великою компанією!

Женя
04 декабря 2018 в 20:48

Місце з чудовим інтер'єром, з усіма умовами та привітними господарями. В цьому хостелі знайдеш комфотр та затишок. З мінусів - далеко знаходиться від вокзалу.

Ігор
03 декабря 2018 в 23:30

Привітний персонал. Затишно, великі кімнати, чисто. Кухня самообслуговування - не багато де зустрінеш. Для не дуже вимогливих груп (5-15 чол.) ідеальне місце, щоб переночувати.

Саша
19 ноября 2018 в 2:32

Зупинялись сім'єю (троє дорослих, двоє дітей). Діти ночували в хостелі, дорослі в наметі. Все суперкомфортно і зручно. Вся інформація на сайті відповідає дійсності і навіть перевершує те, що там написано.

Ольга
11 ноября 2018 в 21:30

Уютный хостел с просторным кемпингом. Есть душ с горячей водой, оборудованная кухня. Стоит прямо на берегу Прута. Немного сложно подъехать — крутая грунтовая каменистая дорога.

Марина
04 ноября 2018 в 16:20

Прекрасное место, внимательные и хорошие администраторы. Хорошо отдохнули, хотим ещё. Цены низкие, сервис отличный. Еще нам попались очень веселые соседи)

Даниил
20 октября 2018 в 8:17

Всегда есть места, место для ночлега хорошее (особенно если вас много, особенно если на дворе зима или непогода). Зимой в комнате с шестью кроватями ночевал сам (и было еще несколько свободных больших комнат), а в Ворохте в это время не было ни одного свободного места. Нигде. Совсем.
Тепло (очень), сухо, есть горячая вода в душе, хозяева хорошие.
У владельцев есть машина, можно перевозить большие группы - удобно.
Но если вы ищете уюта и комфорта, а не просто место для ночевки и восстановления сил, вам не по адресу:)

Добавить отзыв