UAOTZYV.COM

Малий Гук (Сріблясті водоспади)

Адрес Шешори, Сковороди
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Гуцульщина — Косів, ул. Дружбы, 84
Великий Гук (Сріблясті водоспади) — Шешори, вулиця Чорновола, 8

Малий Гук (Сріблясті водоспади) отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
20 августа 2023 в 22:48

Дуже круте місце, де можна поплавати в гірній річці з гідромасажем модоспадів у відносно теплій воді - діти і ми у захваті

Lubov
23 июля 2023 в 4:55

Неймовірні водоспади. Син навчився тут плавати у 6 років. Зараз ми повернулися, бо дуже скучили. Знімаю одну зірку за рахунок відпочиваючих. Наші люди не навчилися досі берегти природу, поважати працю людей, які тут проживають. Плювати з мосту у річку, кидати пластикові, скляні пляшки, засоби гігієни в лісі, це те, що нас з сином дуже обурило в період відпочинку.
А взагалі ми по-білому заздримо місцевим дітям і дорослим - тут вольному воля! Зранку роботи непочатий край! На річку? В ліс по гриби, чи по ягоди? На полонину до коней і корів, чи послухати байки пастухів? Чи на велосипеди і на поле? Чи на водоспади купатися?) Про гаджети тут мови немає - про все забуваєш. Бо природа, повітря, непізнане, все цікаво, кожен день не схожий на попередній. Ми по дурості взяли з собою ноутбук. Тепер Новою Поштою (до речі, в Шешорах є відділення!) відправляємо додому, бо накупили на Косівському базарі подарунків і не в силах все тягнути в валізах) ціни у магазині супермаркеті, в центрі села, дуже нормальні. Навіть дешевше, ніж в Одесі) на базарочку, щоп'ятниці, можна купити фрукти овочі домашні і вурду, будз, гуслянку з полонин (ДУУУЖЕ смачно) ціни на сири 120-180 грн, гуслянку брали за 65 (рекомендую все). 30 км до Коломиї, 12 км до Косова, близько 40 км до Терношорської Лади (дуже чарівне місце сили!) А далі Верховина, Ворохта. А скоро Івана Купала! Традиції, легенди, хороводи навколо вогнища, вінки по річці. Ми обожнюємо ці місця. І знову повернемося, вже з татом, в Шешори.

Слава
29 ноября 2021 в 10:24

Очень крутое место! Красиво если вода не несёт мусор или мул. Людей летом много но всегда можно найти место где прилечь. Нужно быть очень осторожным чтобы не унесло вниз по течении. Есть рестораны рядом где можно перекусить и большой выбор жилья на любой вкус и деньги. Много ягод и орехов. Приезжайте будите довольны этим местом.

Володимир
03 августа 2021 в 15:59

Дуже красивий краєвид з потужними водоспадами, місце дуже привабливе і туристичне, поруч розвинена інфраструктура, легкодоступний, гарне місце для відпочинку

Михаил
07 января 2020 в 14:01

Очень красивоооо.
Можно покупаться, но вода прохладная, на любителя) Попрыгать в водопады можно) В начале лета - совсем мало людей. Рядом есть так же большие водопады, но купаться там будет, мягко говоря, не удобно и чучуть опасно для жизни

марія
11 октября 2019 в 1:44

Давно не було дощів і рівень води дещо знизився. Але можна гарно роздивитися кам'яні породи, скупатися у природних басейнах з чистою водою.
Ми були зранку і людей майже не було.

Oleksii
11 октября 2019 в 0:28

Нічого особливого. Я б навіть не зрозумів, що це водоспади, якби не було написано. Просто гірська ріка в гарному каньйончику. Дуже багато людей, машин, безлад, таке.

Віолетта
07 декабря 2018 в 6:11

Обалденное место. Можно понежится в тихой воде, а можно принять приятный гидромассаж в бурном потоке. Бывает очень людно.
Что удивило - наличие кабинок для переодевания.
На мокрых камнях ходить нужно очень аккуратно - очень скользкий.

Добавить отзыв