UAOTZYV.COM

МАГУРКА / Magurka

Адрес Верховина, вулиця Чорновола, 2а
Телефон +380 (67) 125-30-46
Сайт verkhovyna.life/magurka
Рубрики Отель
Оценка 3.7 53 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Карпатська осeля — Верховина, 40 б, вулиця Гуцульського повстання
Садиба Дерев’яна хата — Верховина, вулиця Богдана Хмельницького
Садиба Затишок — Верховина, вулиця Жаб'ївська, 9
Райський Куточок — Верховина, вулиця Богдана Хмельницького, 14
Похожие компании в категории
У Кулика — присілок Грабовець
У Марії — вулиця Довбуша

МАГУРКА / Magurka отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
26 октября 2023 в 9:15

Були тут у чані, дуже сподобалось, дуже гарне обслуговування та привітні люди. Брали на годину, але треба було брати на більше чан плюс баньку, тоді б було ще краще

olena
15 октября 2023 в 7:53

Приїхали в Верховину з друзями, не один раз тут відпочивали та порекомендували саме ресторан на сніданок обід і вечерю ходити в Магурку. На сайті, на сторінці в інстаграмі зазначено що сніданки ДО 11: 00. В результаті, коли друзі прийшли 10: 40 їм відмовили подавати сніданок за оплату, а лише З 11: 00. Такі зміни вже тривають 28 днів, але ніхто ніде про це не написав щоб розуміти та розраховувати час, можливо ми як мінімум до 11 ми б придумали щось інше а не бігли туди в заклад щоб встигнути, а вийшло все навпаки. Дивне відношення до людей, та відмовити людям в замовленні ні кави ні чаю, чекайде до 11 і тоді зробимо.

Елена
24 августа 2023 в 3:23

Файне місце для смачної їжі)
Інтерʼєр поєднує місцевий колорит та сучасний дизайн)
Уважні позитивні офіціантки!
Алкогольна карта дуже варіативна!
Ціни помірні (середній чек з алкоголем- 400 грн)
Раджу всім!

Святослав
16 августа 2023 в 8:27

Їжа сподобалась. Замовляли сніданок, все смачно. Кава супер.
Вигідно купувати тут, ніж їхати блище до Буковеля та Яремче.
Також замовляли там чан. Чан чудовий, затишний, ніхто посторонній не бачитиме вас. Є басейн, в якому можна навіть поплавати. Ну і взагалі все чудово!

Дарья
15 августа 2023 в 11:24

В ресторані не смачно, були вчотирьох, скоштували багато, все не можливо їсти ("домашні" пельмені одне тісто, гумове та товсте

Женя
07 августа 2023 в 13:07

Був на днях в садибі/кафе дуже сподобалася кухня, обслуговування і інтер'єр. Вперше бачу таку велику порцію. Видно що люди роблять з душею. Подяка за такий сервіс.

Денис
31 июля 2023 в 14:57

Імітація розкоші
Вас зустріне обідраний поріг на вході у колибу та персонал, який першим не вітається)
Мені цього вистачило.

Den
24 июля 2023 в 17:56

Зайшли повечеряти, замовили грибну юшку- дуже мала порція та грибів там як кіт наплакав. Дуже довго чекали офіціанта поки сам не підійшов до них.
Висновок: ціна не відповідає якості страв. Не дуже смачна їжа.

Женя
22 июля 2023 в 11:02

Зайшли повечеряти в колибу, сіли за столик (не прибраний), півгодини на нас ніхто не звертав увагу, точніше офіціант нас просто ігнорував коли ми його кликали. І коли ми запитали чи можна зробити замовлення, офіціант відповідав «так», і просто йшов геть)
Ми встали і пішли в інший заклад.
Не РЕКОМЕНДУЮ.

Женя
24 апреля 2023 в 22:57

Зайшли до ресторана після поїздки в гори, були дуже голодні. Замовили салат Магур, нажаль з маринованими шампіньонама (з білими грибами було б колоритніше) картоплю, грибну юшку (тільки назва, не смачно) голубці гуцульські (жах, як пересолені), два віда наливки. (дуже солодкі). Наприкінці - не смачно, не рекомендую.

Жанна
21 марта 2022 в 4:26

Наша группа жила здесь 4 ночи, завтраки были включены, очень вкусно, большие порции, гостеприимные хозяева, небольшие уютные номера. Очень впечатлил бассейн, где вода +35, мы купались вечером при минус 10 на улице

Виктория
17 марта 2022 в 16:37

Впервые в "Магурке".
В Верховине бывали не раз.
"Магурка" уютная, семейная, домашняя. Уровень обслуживания отличный. Месторасположения очень комфортное. И не на отшибе и в тоже время, камерная обстановка.
Господари очень располагают к себе.
С любовью и уважением к гостям.

Юлия
16 марта 2022 в 8:14

Дуже гарний і затишний ресторанчик у Верховині, приємне та швидке обслуговування, дуже смачні страви: скуштували голубці (маленькі, як пальчики), банош та млинчики. Рекомендуємо усім!

петро
11 марта 2022 в 1:22

Затишне місце, привітні офіціанти. І саме головне дуже смачно. Якщо хочете добре поїсти то вам сюди.

Валера
07 февраля 2022 в 18:06

Чудове місце. Замовили 6 різних страв — усі були дуже смачними. Мабуть, найкращий ресторан у верховині

Саша
28 декабря 2021 в 21:08

Обідали в кафе магурка, замовили печену картоплю з бринзою, подали у паперовому конверті, коли відкрила картоплю там був жмут волосся, замінили на іншу порцію в якій також було волосся, офіціантка сказала що це не волосся, аж смішно за безглузді виправдання. Шановний персонал кафе магурка якщо в меню крім картоплі з бринзою входить чуже волосся то напишіть це в меню, а не виправдовуйтесь!
Грецький салат більше схожий на кашу, це талант вміти зіпсувати грецьки салат!
Гроші на вітер, за картоплю з волоссям теж прийшлось заплатити, це жах!
Нікому не рекомендую там їсти, якщо не хочете зіпсувати собі відпочинок!

Саша
04 декабря 2021 в 23:42

Усі замовлені страви були природньо смачними, без надмірного запаху спецій, пересоленості та копчення. Обстановка в приміщенні приємна, в т. ч. і жанри музичного супроводу. Ціни не є високі.

Лёся
02 декабря 2021 в 6:51

Были два раза, и два раза очень разочаровались в еде.
Если хотите вкусно поесть - вам не сюда.

Дарья
02 декабря 2021 в 5:57

Единственное место, где можно вечером поесть и посидеть в Верховине. Это его и спасает. Была бы здравая конкуренция - после первого посещения не вернулись бы. А так ходили три раза, потому что поесть больше негде. Может летом иначе, но зимой выбор: пиццерия, европейский ресторан при отеле либо магурка.

Обслуживание: очень долго, две официантки на все заведение, плюс они же обслуживают банкет.
Еда - отвратительно.
Перепробовали в меню почти всё, вкусно был только банош, но сварить кашу и посыпать брынзой это сможет и ребёнок 7 лет.
Свиные ребра- мягкие, бесформенные, будто варили два часа, потом обжаривали. Деруны жирнючие, одно масло. Борщ с рёбрами даже не стали есть, по факту это кислые щи, которые почему-то назвали борщем. Вареники разваренные. Хваленая кишка - мы сначала думали это шутка какая-то, и сейчас вот пошутят и принесут нормальные блюдо. Но нет. Попробовала малюсенький кусочек, сразу выплюнула, как вспоминаю - до сих пор рвотный рефлекс. Как можно людям такое подавать? Жирный жир обжаренный в жирных шкварках, никакого вкуса, кроме жира, который омерзительно воняет во рту и привкус не проходит. Будто это какие-то отходы кухни, не верю, что-то кто-то это реально ест по своей воле и ему нравится.

Андрей
15 ноября 2021 в 13:19

Погоджуся із більшістю попередніх відгуків. Сподобалося все! В одному місці цілий комплекс послуг. До вашої уваги і чани і басейн з підігрівом під відкритим небом, і дитяча кімната і колиба! Дуже зручно. Ціни адекватні. В колибі недорого та дуже смачно. Банош найсмачніший із всіх що мені доводилося смакувати в своєму житті. Відпочивала компанією із 15 дорослих та 5 дітей. Всі дуже задоволені відпочинком в Магурці. Одним словом відпочивайте та отримуйте задоволення від даного комплексу! Раджу!

Добавить отзыв