UAOTZYV.COM

Магазин Ева

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 65
Телефон +380 (800) 30-37-00
Часы работы 08:00-21:00
Сайт eva.ua
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии, Магазин товаров для дома, Магазин парфюмерии
Оценка 4.1 8 отзывов
EVA
Ближайшие филиалы компании
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 1/1Б
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Дністровська, 26
EVA — Івано-Франківськ, Івано-Франківськ вулиця Коновальця Євгена, 100
EVA — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 11
Похожие компании в категории
біла хмаринка — Івано-Франківськ, вулиця Хіміків, 17
БРАСС-косметика для салонів краси — Івано-Франківськ, вул. С.Стрільців, буд. 28, ІІ поверх
Ева / Єва — Івано-Франківськ, вулиця Василя Стуса, 23
Интернет магазин элитной парфюмерии и косметики Vityu.com.ua — Івано-Франківськ, вулиця Шашкевича, 3

Магазин Ева отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
10 августа 2021 в 13:37

Шукала туш, довго обирала, не знала, яка саме мені підійде. Продавець-консультант Руслана підійшла, охоче допомогла мені і розказала все про кожен товар, який цікавив. Дякую)

K. Lulamey
16 мая 2020 в 1:48

Цени так как и по всюду, не очень то низкие. Особенно удивляет когда большенство кремов для лица замотаны скотчем а не в блистерной упаковке. На мой вопрос в ответ консультант ответила. «что много людей откраивают блистер и пользуются кремом». Вы что серьёзно тогда поставьте просто тестер, что б те кому так интересно открывали тестер а не крем в упаковке. А консультанты не всегда и знают продукт товара когда что то надо проконсультировать по товару. Не рекомендую. Если уж не всегда выбирать в дорогих магазинах, то лучше уж ходить в «Watson’s”, там всегда и бонусы и скидки и консультируют хорошо.

Анна
06 марта 2020 в 16:18

Магазин хороший, часто акції та ціни хороші, але не знаю чи це консультанти не встигають забирати акційні цінники, чи справді випадковість. Але три рази брала акційний товар порівнювала штрих-код. А на касі, пробивало повну вартість. і казали або акційний товар закінчився або цінники не встигли замінити. Можливо комусь не зручно відмовлятись від товару, якщо він уже йде не поакції, і всеодно потрібно купити
. Але все-таки дуже не зручно чекаєш на одну суму, а в результаті інша. І до речі. В інших магазинах, якщо товар акційний закінчився, там інший штрих-код. А тут одинаковий був.

Леонид
24 декабря 2019 в 11:50

Люблю этот магазин из-за частых хороших скидок, удобного расположения и множества товаров по хорошей цене.

Irusya
23 ноября 2019 в 6:34

Є постійним покупцем цієї мережі. Але вчора залишився неприємний осад після відвідин даного магазину. Чомусь консультант у залі разів зо 5 підходила до мене, радила, тестила косметику і на собі також, пропонувала варіанти різні. Ця дівчинка виявилась на своєму місці, результат - покупка на 1000 грн.
І кінець моїй радості - каса! Стоїть робот-продавчиня, звана Олена, з цегляним виразом обличчя, навіть не піднімаючи очей, видавила сухо одне запитання: " Пакет потрібен? " Було ДУУЖЕ неприємне відчуття від обслуговування. Так не повинно бути! Ви з людьми працюєте, в основному з жінками. Де ж привітність, легка посмішка, люб'язність?

Mykola
20 июля 2019 в 4:24

Широкий асортимент. Доступні ціни. Постійні акційні пропозиції. Приємні продавці-консультанти. Молодці!

Boo
03 июля 2019 в 17:28

Звичайний магазин, ціни середні, часто можна натрапити на акцію, приємний персонал. З мінусів - товари на полицях часто припорошені, незрозумілий алгоритм розташування відділів, тому дуже складно спершу зорієнтуватися

Юлия
02 июня 2019 в 18:01

Подобаєтья обслуговування персоналу, дівчата привітні та уважні. Магазин часто робить різноманітні акції, що дозволяє економити на хімії та засобах гігієни.

Добавить отзыв