UAOTZYV.COM

MAFA Hotel ex DREAM Hostel Polyanytsya

Адрес Поляниця, вулиця участок, вулиця Стаїще, будинок, 448
Телефон +380 (68) 609-70-00
Рубрики Отель, Курорт
Оценка 4.6 11 отзывов
DREAM Hostel Polyanytsya
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

MAFA Hotel ex DREAM Hostel Polyanytsya отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Bogdan
15 января 2024 в 4:09

Хороший готель! Чисті номери, гарна ціна! Дуже привітливий персонал
Окремо дякуємо Сергію та Олександру за такий теплий прийом!

Ігор
09 января 2024 в 14:15

Відпочивали цього року, враження суперові, персонал привітний та доброзичливий, в номерах тепло, все чистенько та доглянуто, від траси близенько можна заїхати любим авто, збоку прокат та ресторан, сніданки смачні, до підйомника близенько, адміністрація старається зробити все щоб відпочиваючі були задоволені, одним словом всім раджу готель!

Елена
02 октября 2023 в 23:30

На жаль, виявилося, що коментарі до цього житла не відповідають дійсності (на букінгу теж). Знайшла в описах мінуси, проте вони були не критичні, а вирішальним стали хвалебні відгуки до ресторану Mafa поруч. Отже, щоб емоції втихли та залишились сухі факти, очікувала 1,5 місяці.

Номер: немає чайнику, за ним треба спускатися на рецепцію на перший поверх (готель 5 поверхів) ; там же і речі прасувати - праску в номер не дали.

Для речей місця майже немає, є щось типу пеналу без дверцят, де можна повісити кілька одежин на 4 вішаки (у друзів було 10 чи 9). Хоча номер просторий, туди з комфортом стала б невелика шафа.

У нас був стіл та 2 табурети до нього, замість прикроватних тумбочок теж дерев‘яні табурети. У друзів у такому ж номері був ще диванчик та шкіряний пуфик.

Постіль мала застарілі плямки. Звертатися для заміни вже не було бажання з ряду причин: на рецепції майже ніколи нікого не було; прохання чи побажання гостей сприймаються як проблема. Якщо то не до всіх так, то питання, за що нам таке?

Прибирання заявлене на 3й день, ми жили 4, але до нас ніхто не завітав щоб хоча б забрати сміття.

По приїзду у коридорах відчувався дуже сильний запах миючих засобів. Для алергіка це може стати клопотом, бо навіть мені, стійкій до подібного, було складно.

Зона барбекю: є 5 бесідок, на жаль, захаращених та неосвітлених. Також ми стикнулися з тим, що дуже неохоче видаються миска та шампури. Смаження форелі відпало взагалі, бо не було сітки. Це нас спантеличило, адже зона барбекю заявлена, але ніби не передбачає, що нею можуть скористатися. У пітьмі чули ще одних гостів, судячи з коментарів вони також не були щасливі. Мали досвід проживання у різних готелях Буки, але досі не підозрювали, що ця фішка Карпат може стати проблемою.

Вай-фай: без нарікань - літає.
Фен є, класний.

Ванна: гаряча вода є, злив працював гарно. Не вистачало полички під дзеркалом, там були тільки кріплення до неї.

Надзвичайно все чути. Як хтось зранку дзюрчить у сусідному номері, як вставляється у розктку зарядний пристрій. Під вхідними дверима велика щілина, з коридору теж лунатиме. Нам не дошкуляло, можливо і тому, що повезло з сусідами, які не влаштували гучних посиденьок.

Ресторан: дійсно дуже смачно, як у коментарях. Але чекати теж дійсно годину+. Зранку, це особливо неприкольно, м‘яко кажучи. Здалося, що дуже не вистачає персоналу, тому так.
Нас повідомили, що резерву столів немає, але якось на декількох столах помітили.

Загалом, помешкання було б гарним варіантом, проте зараз тут дуже не вистачає деталей, які дають відчуття, що бажаний гість, а не тільки бізнес.

TRASH
21 августа 2023 в 10:30

Дуже дуже смачна їжа, а ціни просто космос, в плані доступності, дякую за якісну їжу та великі порції)

J Jj
25 июля 2023 в 21:37

Дуже хороший готель і ресторан.
Власники великі молодці, кожен відповідає за свої обов'язки)
Чистота +100500
Задоволена, приїду ще

Denys
21 июня 2023 в 18:32

Часто приїздили сюди заради найсмачнішого ресторану, але були вражені співвідношенням ціни і якості у готелі, дуже пожалкували що не залишалися тут до цього. В номерах чистенько, тихо і є все що необхідно. Рекомендую однозначно!

Диана
19 июня 2023 в 14:05

Найкращий готель в Карпатах, до Буковелю 4 хвилини їзди, дуже затишно, чисто
Окремо рекомендую ресторан Mafa, тут найсмачніший бограч і взагалі всі страви на вищому рівні
Однозначно приїду сюди ще

Артур
10 июня 2023 в 12:10

Прекрасний готель, сервіс, інтер'єр. У готелі здивувало те, що є окрема зона для діток - ігри, гірки, іграшки) Чистота скрізь, дуже доброзичливий персонал, а це не мало важливо! Найкраща кухня саме тут! У ресторані дуже смачні страви, а що дивує, так це цінова політика. Ресторанні страви та ціна якості здивували. Велике вам дякую! Радимо ваш комплекс усім на всі 100!

Ксения
25 мая 2023 в 10:13

Дякуємо вам! Все просто неймовірно! Дуже було приємно відпочивати у вас! Персонал ввічливий! Чистота! Снідали, обідали і вечеряли в ресторані на території! Страви просто! Рекомендуємо! І повернемось знову!

Степан
24 мая 2023 в 12:43

Сказати що це кафе рай? Ні, це краще ніж рай, дуже дуже затишно, дуже смачна їжа, яку б не замовили вся на вищому рівні готування, обслуговування на висоті, супер супер супер

Жанна
31 марта 2023 в 0:41

Неймовірно смачна їжа! Неодмінно будемо тут обідати! Дуже смачно! Приємне обслуговування. Затишно і по сімейному

Добавить отзыв