UAOTZYV.COM

Lviv Medical Center LMC м.Івано-Франківськ. Лазерна корекція зору. Лікування катаракти та глаукоми

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Василя Стуса, 28
Телефон +380 (67) 778-88-99
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.lvivmedicalcenter.com
Рубрики Офтальмологический центр, Лазерная коррекция зрения по методике LASIK, Медицинский центр, Медицинская клиника, Офтальмолог
Оценка 5 23 отзыва
Похожие компании в категории
Медичний центр Візус кідс — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 101
Точка зору — Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 114 Б
Центр відновлення зору Анатолія Совви — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 65

Lviv Medical Center LMC м.Івано-Франківськ. Лазерна корекція зору. Лікування катаракти та глаукоми отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
14 мая 2022 в 3:35

Робила обстеження і операцію в цій клініці. Результатами задоволена, лікарі хороші, компетентні у своїй справі!
Чудова клініка, доброзичливий і уважний персонал! Рекомендую!

Marjana
04 мая 2022 в 2:46

Була в лікаря Молошій В. В. Дуже задоволена консультацією. Лікар позитивний, з підходом до пацієнта. В клініці тихо, зручно, лікар дезинфікує апарати після попередніх пацієнтів.

Женя
11 апреля 2022 в 0:53

Проходила в цій клініці обстеження та робила лазерну корекцію. Надзвичайно задоволена рівнем сервісу. Чудова клініка, доброзичливий та уважний персонал, сучасне обладнення. Окрема подяка лікарю Володимиру Васильовичу Молошій -справжній професіонал своєї справи. Під час обстеження все доступно пояснив та заспокоював під час операції. Я дуже задоволена і раджу кожному хто має проблеми з зором звертайтесь та небоятись. Дуже вдячна лікарю та персоналу адже коли бачиш це велике щастя.

Віка
08 апреля 2022 в 6:53

Проходила обстеження та робила лазерну корекцію і дуже щаслива, що вибрала саме цю клініку!
Асистент та медсестри неймовірні
Окреме дякую хірургу Молошію В. В - ЛІКАР з великої букви! Такої уваги до пацієнта та підтримки я ще не зустрічала. Відразу видно, що люди на своєму місці.
Все пояснюють, кожний крок коментують, відповіли на сотню моїх дурних питань!
Дуже задоволена, рекомендую, якщо є якісь сумніви чи питання, записатись на обстеження та консультацію.

Саша
09 марта 2022 в 22:15

Дуже дякую лікарю Молошій Володимиру Васильовичу, дуже компетентний у своїй справі, сказав те, чого не бачили інші лікарі протягом всього часу, приємно вражена, і однозначно буду рекомендувати дану клініку всім знайомим. А лікарю бажаю всього тільки самого найкращого.

Ira
10 февраля 2022 в 3:44

Хочу подякувати чудовому лікарю Володимиру Васильовичу за можливість знову бачити, (лазерна корекція зору).
Ви робите людей щасливими?

Наталія
20 января 2022 в 10:19

Справжні професіонали своє справи. Чудове обслуговування та якісне надання послуг. Безмежно задоволена та вдячна ха роботу персоналу.

Саша
04 декабря 2021 в 17:35

Робила тут лазерну корекцію зору.
Результатом ДУЖЕ задоволена.
Молошій Володимир Васильович не тільки найкращий лікар, професіонал своєї справи, а й просто Людина з великої літери.
Однозначно рекомендую!

Христина
08 ноября 2021 в 5:08

Чудова клініка! Працюють професіонали! Неймовірний підхід як і до старшого покоління так і до молодшого! Рекоиендую однозначно!

Женя
04 ноября 2021 в 0:13

Моя мрія здійснилася!
Я безмежно щаслива, що потрапила до вас та щиро вдячна справжнім професіоналам своєї справи! Позитивне враження у мене склалося одразу ж під час першого візиту, тому що тут працюють ввічливі та доброзичливі люди! Молошій Володимир Васильович лікар від Бога, інакше не скажеш. Після консультації сумнівів у мене уже не залишилось і я наважилась на корекцію. Усе пройшло вдало і тепер я добре бачу, у що досі не можу повірити, адже здійснилася моя найзаповітніша мрія! Дякую, що подарували мені зір! Успіхів та процвітання Вам!

Женя
10 октября 2021 в 10:09

Найкращі враження.
Людяність, щирість бажання допомогти.
Низький уклін лікарію Молошій Володимир Васильович.

Мария
26 сентября 2021 в 15:20

Винятково приємні враження про клініку, дякую за Вашу роботу і від себе, і від людей, що Вас порекомендували!

Женя
10 августа 2021 в 12:37

Зробив лазерну корекцію зору і хочу поділитись враженнями.
Окрема подяка лікарю Молошію Володимиру за якісну і швидку роботу. Операція пройшла успішно, і буквально на наступний день вже все бачив ідеально. Час на відходження був близько 5-6 годин після операцій, а після сну око вже майже не сльозилось.
Дуже великий плюс в тому, що весь персонал ввічливий і можуть все детально пояснити, повністю описати процес операції, також надати додаткову інформацію про те, що можна і чого не можна робити після операції. Сам центр дуже чистий і комфортний.
Дякую команді за злагоджену роботу і новітню техніку для якісної роботи)

Оксана
26 июня 2021 в 5:04

Проходила в цій клініці обстеження та робила лазерну корекцію. Надзвичайно задоволена рівнем сервісу. Чудова клініка, доброзичливий та уважний персонал, сучасне обладнання. Окрема подяка лікарю Володимиру Васильовичу Молошій. Справжній професіонал, провів обстеження, усе доступно пояснив, заспокоював під час операції, надавав відповіді на усі запитання. Як чудово на другий день після операції відкрити очі і все чітко бачити! Щира Вам подяка!

Михайло
15 июня 2021 в 3:36

Чудова клініка. Прекрасні люди. Дуже хорошо обладнання. Краще ніж в Європі. Всім рекомендую в разі потреби звертатись саме сюди.

Аня
25 марта 2021 в 22:50

Зробила лазерну корекцію зору у Львівському медичному центрі під кінець 2020го і це було одним з найкращих рішеннь того року! Сервіс на вищому рівні, лікарі - професіонали.
Досі незвично, що без окуляр чи лінз у мене 100% зір.
Дуже Вам дякую!

Саша
15 марта 2021 в 7:01

Чудова клініка! Приємні дівчата на рецепції, дуже ввічливі та професійні лікарі! Атмосфера супер. Проводять огляд, підбирають лікування та оперують при потребі! А кому потрібна лазерна корекція зору - тільки сюди! Тут найкрутіший лазер?

Марія
18 января 2021 в 10:21

Чудова клініка! Привітний персонал, лікарі висококваліфіковані спеціалісти, індивідуальний підхід до кожного, чітко відповідають на всі запитання та доступно пояснюють. Рекомендую!

Ирина
09 января 2021 в 1:08

Три тижні назад зробила лазерну корекцію зору в даній клініці. Дуже рада що вибрала саме Львів Медікал Центр бо я просто вражена лікарями які тут працюють! Завдяки таким прекрасним лікарям я тепер бачу) Не можу передати словами яка я щаслива. Після корекції, сказали якщо виникає проблема, можна дзвонити в любий час доби та лікар проконсольтує та якщо потрібно приїде в клініку посеред ночі!
Дякую велике Вам

Саша
25 ноября 2020 в 21:05

Приємно, що в м. Івано-Франківську функціонує одна з кращих, якщо не найкраща офтальмологічна клініка в Західній Україні. Побачив і відчув на собі сучасні методи діагностики та лікування. А найголовніше - це доброзичливі офтальмологи та хірурги з багаторічним досвідом, які використовують апаратуру останнього покоління. Щиро ВАМ дякую!

Добавить отзыв