UAOTZYV.COM

LIZA – Косметологія, Лазерна Епіляція, Масаж VelaShape

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Страчених українських націоналістів, 7А
Телефон +380 (99) 090-29-55
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:00-19:00
Сайт www.instagram.com/liza.cosmetology.if
Рубрики Лазерная эпиляция, Массажист, Центр похудения
Оценка 4.7 9 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
Лазерхауз - Центр лазерной косметологии и эпиляции — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Мулика, 27
МедАрт — Івано-Франківськ, вулиця Вагилевича, 3

LIZA – Косметологія, Лазерна Епіляція, Масаж VelaShape отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
15 марта 2022 в 19:23

В салоні працюють дуже уважні та приємні дівчата.
Зараз прохожу курс процедур Велла Шейп
Результатом та роботою майстра дуже задоволена!

Анастасия
15 февраля 2022 в 23:10

Задоволена результатом від лазерної епіляції та VelaShape? Дуже класний, привітний колектив, майстри - професіонали, і, взагалі, сервіс та процедури — найвищої якості
Порадила всім своїм подругам, і ті залишились задоволені

Мистецтво
17 июня 2021 в 4:35

Все дуже на високому рівні, чистота та порядок понад усе, робив та роблю лазерну епіляцію обличчя. Всім рекомендую та раджу завітати та переконатись в професіоналізмі самостійно. Впевнений не пошкодуєте про похід на лазерну ️

Yuliia
22 мая 2021 в 21:32

Що таке лазерна епіляція знаю не з чуток, оскільки вже проходила процедури, але мала необережність закинути (на це було безліч особистих причин, які жодним чином не стосуються результатів). Та нарешті я змогла повернутися до улюблених процедур і жодною секундою не пошкодувала, що звернулася саме до “Liza cosmetology”! Незважаючи на те, що студія знаходиться у безпосередній близькості до мого будинку, тому вибір салону напрошувався сам, тепер я рекомендуватиму всім лише цю студію!
Приємно здивувало, що першому сеансу передувало ознайомлення та заповнення інформаційного листа, у якому детально описується суть процедури, її плюси та застереження на випадок індивідуальних особливостей та рекомендації з подальшого догляду; дана анкета дає можливість спеціалістам салону зрозуміти історію та особливості кожного клієнта при першому ж сеансі та підібрати необхідні режими подальшої роботи з клієнтом. Приємно вражена неупередженим та щирим ставленням до кожного клієнта з боку адміністратора; Швидкий зворотній зв’язок при попередній консультації та записах на сеанси. Сподобалося, що з кожним клієнтом щиро поспілкуються, уточнять Ваші страхи та переживання, пригостять кавою/чаєм/водою і неодмінно спитають як самопочуття в процесі сеансів та після їх завершення.
З порядком та дотриманням санітарних норм, тут все ок: будьте спокійні в тому, що весь гігієнічний набір, який використовується - одноразовий, а багаторазові компоненти - надійно стерилізовані та очищені.
Окремо дякую майстру Наталі за настрій на весь день! Перший сеанс пройшов швидко, якісно і головне - зовсім безболісно! Дякую за щирі розмови, індивідуальну консультацію та особливий підхід. Міф про те, що це дуже боляче - не підтвердився. Мабуть, сила ефекту - в руках спеціаліста:)

Виктория
30 апреля 2021 в 3:47

Я не вірила що ця машина так може!
Багато позитивних відгуків чула про апаратну корекцію фігури, вирішила спробувати та відчути ефект на собі)
Результат був помітний після трьох процедур
Целюліту стало менше, шкіра гладшаІ після процедури відчуття легкості присутнє ще кілька днів
Дуже задоволена? і сміливо можу рекомендувати кожному хто вагається
А я от думаю ще про лазерну епіляцію після Vela Shape️

Юлия
04 апреля 2021 в 18:00

Хочу поділитися враженнями після 4-х процедур Vela Shape. З позитивного-шкіра перші дні дууууже приємна на дотик, зволожена, мягенька і ніжна. На цьому позитив закінчується) Щодо недоліків це те, що насправді все що заявлено про результати після процедур це обман. Після вагітності я підійшла до справи комплексно: харчування, спорт та процедури, результат є від харчування та спорту, від процедур результати нульові, цилюліт на місці, розтяжки (які ще свіжі, сині) не змінилися зовсім. Обіцяні сантиметри, які мали піти в результаті пішло по 3 всюди, ну це заслуга точно спорту і харчування, так як вже не перший раз проходжу ці маніпуляції по схудненню і знаю точно, що ті ж самі лімфодренажні масажі в комплексі дають результат в рази кращі, що по якості шкіри, що по якості тіла, а за вартість 2-х процедур ви пройдете і курс масажу. Кожен організм по різному реагує, але я такого роду процедури робою не перший рік і точно скажу, що мій організм позитивно реагує завжди на додаткові маніпуляції) Дівчата, чесно, не рекомендую, просто викинете гроші на вітер, а процедури не з дешевих і за ті самі гроші ви можете реально щось краще знайти і дійсно дієве. Я пройшла 4 сеанси, мені спеціаліст пропонувала збільшити до 6, ну реально, якщо після 4 результату не має, то після 5-6 чуда не станеться)
Ще є варіант, що процедура дієва сама по собі, просто на іншому апараті, так як з вигляду апарат не новий і йому явно не рік і не два)
Більшість відгуків написані людьми після першої процедури, які ще не розуміють, який буде результат, так як салон пропонує після першого візиту за відгук 50 грн знижки на другу процедуру‍️
Дівчата гарні працюють, старанні, приємні у спілкуванні.
Не можна так обманювати людей за такі гроші, ця процедура тягне на гривень 200-потішитися папу днів гарною шкірою,

користувач
19 марта 2021 в 20:47

Добрий день. Дуже дякую за увагу та професійність ваших дівчат. Була приємно здивована як все роз'яснили що до лазерної епіляції. Була перший раз задоволена результатом (не боляче) Дуже дякую

Женя
16 марта 2021 в 12:12

Дуже задоволена результатом за три сеанси лазерної епіляції!) Фахівець Юля дуже професійно виконує дану процедуру, а також гарно пояснила всі нюанси, зовсім не боляче та крутий результат)

Женя
16 марта 2021 в 5:17

Вже кілька раз була тут на лазерній епіляції і мені дууже подобається! Побачила результат одразу після першої процедури, високо кваліфіковані працівники і привітні адміністратори) ходжу сюди як на свято) рекомендую однозначно!)

Добавить отзыв