UAOTZYV.COM

Лазерхауз - Центр лазерной эпиляции и косметологии

Адрес Коломия, вулиця Тараса Шевченка, 3/2
Телефон +380 (93) 177-02-97
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.laserhouse.com.ua/kolom
Рубрики Лазерная эпиляция
Оценка 5 21 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Лазерхауз - Центр лазерной косметологии и эпиляции — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Мулика, 27
Похожие компании в категории

Лазерхауз - Центр лазерной эпиляции и косметологии отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Романа
06 декабря 2023 в 4:00

Нещодавно була на першій процедурі лазерної епіляції, все пройшло добре, а головне безболісно. Спеціалісти привітні та ввічливі. З нетерпінням чекаю наступного візиту.

Наталья
14 октября 2023 в 8:40

Неймовірно приємне місце догляду за собою, відпочинок від повсякденної метушні з користю для краси! Дуже приємні та ввічливі працівники, вичерпні консультації як на рецепції та в кабінетах спеціалістів. Вікторія вражає пильним ставленням до медичних нюансів процедур та приємністю спілкування! Неодмінно хочеться повертатись туди)

Оля
30 июля 2023 в 6:09

Дуже сподобалось обслуговування, дівчата дуже привітні і сервіс на високому рівні.
Я задоволена і буду рекомендувати своїм знайомим

Саша
13 октября 2021 в 4:48

Обслуговування на вищому рівні. Дівчатка дуже ввічливі. Особлива подяка Мартинюк Світлані за добросовісне виконання своєі роботи і приємне ставлення

Женя
10 октября 2021 в 11:27

Дуже сподобалось, все на найвищому рівні, адміністратор привітний та ввічливий, профісіонали своєї справи!
Супер!

ірина
29 сентября 2021 в 6:52

Все сподобалось. І адміністратор і майстер. Залишилась задоволена. Буде приємно прийти ще у Лазерхаус. Дякую

користувач
22 августа 2021 в 11:13

Тільки приємні враження, спеціаліст - приємна і ввічлива, відповіла на всі мої питання, і навіть більше). Процедурою задоволена, прийду ще)

користувач
20 июня 2021 в 16:50

Нещодавно відвідала вперше Лазерхауз та залишилась дуже задоволена.
Працівники центру професіонали своєї справи, адміністратор привітна та усміхнена дівчина, розповіла про всі послуги та акції. Лікар якісно провела консультацію, уточнила всі нюанси та дала відповіді на всі запитання.
Дуже рада що ви відкрились у нас, з задоволенням буду рекомендувати подругам)

Саша
04 июня 2021 в 16:43

Дуже задоволена процедурою лазерної епіляції у Людмили Михайлівни Сподарик.
Персонал ввічливий, консультацію надали якісно, швидко, професійно відповіли на всі запитання.
Рекомендую

Оксана
02 июня 2021 в 5:21

Доброго дня, нещодавно вперше відвідала Лазерхауз. Задоволена спілкуванням з адміністратором та лікарем, в повному обсязі розповіли про послуги та дали відповіді на всі мої запитання. Тепер я Ваш постійний клієнт, який рекомендує Вас своїм подругам!

Женя
27 мая 2021 в 17:04

Дякую вам за надану якісну послугу. Дякую професіоналу своєї справи та адміністратору, чітко і ввічливо надали інформацію. А також провели безболісну процедуру. Дякую вам)

користувач
20 мая 2021 в 15:29

Пішла вперше на лазерну епіляцію і дуже задоволена, зробила відразу три зони. Дякую спеціалісту Людмилі Михайлівні за проведену вичерпну консультацію та якісну роботу). Результати процедури помітні вже за кілька днів!

користувач
19 мая 2021 в 18:46

Усім доброго дня!
Я досить довго вже цікавилася лазерною епіляцією і шукала хорошу клініку. Звернулася в клініку Лазерхаус і ось нещодавно побувала на консультації у Світлани Дмитрівни. Консультація мені сподобалася, детальна інформація про кожен момент епіляції пахв, на всі мої питання була дана чітка відповідь і якщо до початку бесіди у мене ще були певні сумніви, то одразу ж після консультації я записалась на понеділок на ще одну процедуру - лазерне лікування вугревої хвороби
обличчяя. З нетерпінням чекаю! Побажайте мені успіху!)

Uljana
13 мая 2021 в 13:09

Відвідала Лазерхауз вперше і залишилася дуже задоволеною, персонал надзвичайно привітний, адміністратор дала відповідь на всі мої запитання без проблем, розповіла про знижки і акції, заспокоїла так як я дуже хвилювалася. Спеціаліст Людмила Михалівна дуже уважна, провела консультацію, уточнила всі нюанси. Щодо процедури, впринципі епіляція безболісна, в деяких ділянках ледь відчутне пощипування (в порівнянні з шугарингом це взагалі безболісно). Результат замітний вже через декілька днів! Обов'язково прийду ще!

Женя
26 апреля 2021 в 17:20

Вперше наважилась пройти процедури по методу «Золотий стандарт»Перше враження про салон дуже позитивні. Персонал Лазерхауза висококваліфікований та надзвичайно привітний. Адміністратор все детально та грамотно пояснила, ознайомила із правилами та діючими знижками на процедури лазерної епіляції. Майстер-Світлана Дмитрівна Мартинюк, все виконала якісно та професійно. Створила максимально комфортну атмосферу для мене, в якій не залишилось місця для дискомфорту чи комплексів. Чекаю вже з нетерпінням наступних процедур, щоб оцінити результат і забути про небажане волосся. Знижки -40%підштовхнули мене діяти. Сподіваюсь, що з Лазерхауз втілю свою мрію! P. Sокремо спасибі дівчатам за смачненьке латте!

Надя
20 апреля 2021 в 6:41

Після відвідування Лазерхаузу в Коломиї залишилися тільки позитивні емоції. Обслуговування на висоті, адміністратор ввічлива, усміхнена та компетентна людина. Ненав'язливо, коротко розповіла про всі акції та привілеї закладу. Марія Василівна Піганюк - справжній майстер своєї справи, хоча б тому, що дуже мила й щира особистість. Вона розповіла про всі процедури доступною для пересічної людини мовою. Провела всі необхідні інструктажі, порекомендувала косметику, яку я полюбила за два дні, надіюсь, що вона буде такою ж корисною. Буду рекомендувати знайомим даний заклад

користувач
12 февраля 2021 в 16:52

Дуже задоволена сервісом і обслуговуванням Лазерхаус в Коломиї. По рекомендації адміністратора Вікторії записалась на сеанс лазерної епіляції. Все пройшло дуже "гладко" і безболісно. Буду звертатись до вас ще!

Наталя
22 января 2021 в 5:02

Прекрасний центр. Надзвичайно приємний та кваліфікований персонал. Приємні бонуси та відчутні знижки на процедури. Хочу також висловити свою подяку за процедуру, спеціалісту Мартинюк Світлані. Високо кваліфікований, уважний і ввічличливий спеціаліст. Вважаю, що "Лазер хаус"вартий рекомендацій своїм друзям та знайомим.

користувач
09 января 2021 в 15:09

Хочу подякувати своєму спеціалісту Марії Василівні!
Процедуру провела акуратно, давала відповіді на всі мої запитанння.
На рецепції дуже приємний адміністратор Вікторія, пропонує чай, каву, воду, також приємно здивували мене подарувавши дощовик, так як на вулиці падав дощ.
Я задоволена та рекомендую своїм подругам!

Лилия
04 января 2021 в 8:03

Відвідала цей заклад вперше. Задоволена роботою Мартинюк Світлани Димирівна, а також хочу відмітити що дуже приємні працівники

Добавить отзыв