UAOTZYV.COM

Lavanda Country Club

Адрес Татарів, вулиця Незалежності, 42
Телефон +380 (50) 433-00-50
Сайт lavandahotel.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.3 47 отзывов
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Дикий Мёд — Татарів, Яремчанский горсовет, урочище Женец, 696
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55

Lavanda Country Club отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алёна
09 августа 2023 в 9:30

Вибирали готель за однією важливою умовою, це теплий басейн. Два рази перед бронюванням уточнювала що він точно з підігрівом. Результат мене дуже розчарував, вода літня, якщо не холодніша, я витримала один раз максимум 1 хвилину. Оскільки дитина їхала заради цього, дозволили купатися, і даремно, результат купання -у дитини температура 40. За номер без краєвидів з холодним басейном за 2800 грн/сутки, виявився найгіршим відпочинком в Карпатах за всю історію, а нам є з чим порівнювати. Сніданки єдиний плюс, але вся інша їжа в ресторані м'яко кажучи не смачна, ніяка, без смаку. Нажаль я нікому не рекомендую дане місце, ціни завищені, інформація не достовірна.

Андріана
06 августа 2023 в 6:42

Затишний ресторан з мальовничим видом на річку. Страви були смачні. Вареники
Ціни теж потішили. Довго очікували на десерти після основних страв. Але всі плюси перекривають цей мінус)

Костя
25 июня 2023 в 20:18

Атмосфера і види - супер, але бринза в баноші там особливо вонюча, та і загалом всі страви були не солоні.

Настя
19 июня 2023 в 19:56

Приїхали вечеряти в ресторан. Після в аптеку за вуглем. Жахлива їжа. Курка ніби їй декілька років і її стільки ж заморожували і розморожували. Банош з дивно вонючим сиром, не змогла їсти. Борщ без смаку, ніби водянистий. Були голодні і розчаровані. Хоча місце біля річки гарне.

Николай
06 мая 2022 в 19:37

Відпочивали в липні 2021 року. Природа, місце розташування, просто на 5! Але було невелике весілля місцевих. В наслідок чого в ресторані чекали на замовлення по годині. За сусіднім столом взагалі не дочекалися, на їхнє питання чому ще не подали, офіціант сказав, А в нас весілля! Супер а ми? Ще випадок коли після 00.00 год. Хв почалися співи, шум не трезвих чоловіків, а особливо дівчат та дискотека, під вікнами. Це продовжувалося напротязі не менше -20 хв. Хоча в правилах перед поселенням сказано, за найменший шум вночі, виселення автоматично без повернення коштів. Біля басейну не приємно пахне каналізація. Але, літній кінотеатр, а також ресторан над річкою, це теж просто СУПЕР! Все рівно, рекомендую заїхати і поселитися. Місце супер! Прохання до адміністрації: збільшіть вибір мультфільмів та кінофільмів в кінотеатрі, а також враховувати навантаження на кухню під час корпоративів!

Наташа
12 апреля 2022 в 20:01

Відпочивали тут у жовтні, але відгук пишу лише зараз, тому можу все не згадати) Точно знаю, що дуже сподобався відпочинок в даному готелі! Номер чистий, просторий, затишний, зручний, теплий. Вчасно прибирають, ставлять нову пляшку води, туал. Папір, чисті стакани, міняють постіль. Білизну, рушники. Вид з вікна на річку і її шум - окремий плюсик) Гарна атмосфера Карпат) Нашій дитині (3 міс) подобалося дивитись у вікно на річечку. Дуже смачні страви і досить великі порції! На території готелю є спа (ми ходили в хамам - чисто і зручно), є тренаж. Зала - це супер - позайматись та ще й з видом на гірську річку (але ми не встигли, бо підлаштовувались під настрій нашої малечі). Ресторан знаходиться в окремому приміщенні на території готелю - зручно і колоритно. І велика вдячність готелю за те, що йшли нам назустріч і приносили за попереднім замовленням нам їжу в номер, бо через маля ми по черзі з чоловіком бігали в ресторан, а це не дуже комфортно, особливо якщо це вечеря (часом носити допомагав їм мій чоловік, назад ми відносили посуд самі, але це за власним бажанням, думаю якби просили зробити це їх проблем теж не було б). Ліжко в номері велике, зручне. Простора світла ванна кімната, достатньо шаф для речей. Взагалі для мене великий плюс - це відношення до клієнтів і привітність та кваліфікованість персоналу - в Лаванда Каунтрі Клаб з цим все на рівні: персонал приємний, культурний, допомагав у вирішенні наших питань. З невеликих мінусів, які все ж було б добре виправити: в нас протікала душова кабіна і у ванній кімнаті після прийому душу на підлозі стояла вода - треба реально замінити душову, бо навряд їй вже щось допоможе, а цей момент трохи вплинув на заг. Комфорт і враження. І ще один нюанс: на підлозі на стику ковраліну в деяких місцях трішки стирчать шипи рейки (я на цьому не розуміюсь якщо що, просто такі "гвіздочки) - наступила на один, було трохи боляче, а оскільки готель сімейний і розрахований, щоб у кімнаті повзали по підлозі діти - було б добре усунути цей недолік.
Але загалом враження лише позитивні, і для відпочинку як з дітьми, так і без те, що треба! Готель однозначно рекомендую і хочеться приїхати сюди ще! ️

Ольга
29 марта 2022 в 10:51

Завітали на вечерю до вашого ресторану.
Смачна кухня, швидко все приготували, і ваш персонал привітний.

Є літня тераса з видом на річку. (взимку закрито)

Auxiliarius
10 марта 2022 в 2:23

Завтраки на террасе с видом на реку и лесную красоту. Вкусная еда и приятный, отзывчивый персонал. Бассейн с подогревом, баня, зал и солевая комната, летний кинотеатр, чан. Ой да, сколько можно говорить. Тут есть все удобства и развлечения каждому по душе. Даже маленьким и юным гостям найдется чем заняться. Детская комната красива и приятно укомплектована. В общем, отлично! Благодарим за уют и комфорт

Люба
07 марта 2022 в 3:41

Смачні сніданки, великий вибір на шведському столі.
Приємний персонал.
Локація дуже затишна, біля річки.
Є велика дитяча кімната з аніматором, влітку + дитячий майданчик.
Умови хороші. Рекомендую!

Єдиний недолік: запах води у сан вузлі, насичений мінералам

Саша
22 февраля 2022 в 2:19

Очень понравилось! Хорошее месторасположение возле речки и подальше от цэнтральной дороги. Чистые номера и вкусный ресторан!

Na Ing
24 января 2022 в 8:02

Выбрали этот отель зря. Заселили не в тот номер, который был в ваучере. Вместо 2 bedrooms, дали номер с одной кроватью. В номер не приносили воду элементарно. Не могли несколько часов включить отопление. Все услуги что прописаны как бесплатные на сайте - платные. То есть по сути платишь огромные деньги за койко место. Завтраки отвратительные. Испортили отдых. НИКОГДА НЕ ВЫБИРАЙТЕ ЭТОТ ОТЕЛЬ ДЛЯ ОТДЫХА

Рожко
16 января 2022 в 11:09

Хороший готель, номера тепленькі, чисті, є засоби гігієни, полотенця, хороший чан, парковка. Був смачний сніданок, шведський стіл, можна поїсти і солене і солодке і випити кави, чай, водички. Готель знаходиться біля річки, дуже гарно і спокійно. Ціни помірні.

Юлия
13 октября 2021 в 15:44

Дуже атмосферне місце. Тераса неймовірна: біля річки, гір, лісу і при цьому смачна кухня і приємний персонал

Ihor
13 октября 2021 в 9:31

Цікаве місце, красиве, смачно годують, є великий літній майданчик для вечері надворі. Хороше місце для корпоративних вечірок. Але є проблеми з водою на другому поверсі будиночка №19 — надзвичайно низький тиск води, через що скористатися душем можна було тільки на першому поверсі, а набрати ванну зможе тільки хтось дуже терплячий. Також є якісь незрозумілі проблеми з електрикою: деякі розетки не працюють, а на стінах розміщені вимикачі, які нічого не вмикають. У кімнаті був подвійний вимикач, який ні на що не впливає, а також біля одного ліжка аж дві розетки, а біля іншого — жодної розетки. Біля комода дві розетки, але працювала тільки одна.

Олександра
22 сентября 2021 в 10:50

Отличное место, красивый вид над горной рекой, вкусная и не дорогая еда, приветливый персонал! Рекомендую!

Герман
28 августа 2021 в 6:08

Хорошие завтраки, недорогая кухня.
Комфортная зона отдыха с бассейном.
Вне комплекса отсутствует инфраструктура, отель находятся между сёлами.
С вайфаем просто беда, сложно смотреть фильм или работать, к тому же не ловит Life.

Александр
26 августа 2021 в 10:36

Вже втретє в цьому готелі, все чудово, даємо адміністраторам та персоналу за чистоту номеру, за гарне відношення)

Алекс
05 августа 2021 в 13:10

Дуже мальовниче місце, з вікон нашого номеру було видно річку, також приємно здивували ціни та якість обслуговування:)

Елизавета
24 июня 2021 в 20:29

Замечательный отель! Это не пять звёзд, а все 10!

Отель расположен в замечательном месте, прям в зарослях многолетних елей, рядом с рекой. Отель, в отличие многих в Буковеле и Татарове, находится НЕ у дороги, что делает его ещё более тихим, укромным и уютным, чувствуешь себя в лесу.
Номера очень симпатичные, всем оборудованы, очень чистые, все работало исправно, подача горячей воды была постоянной без перебоев, вай-фай работал хорошо, очень красивые виды с окон, номера регулярно и хорошо убирались. На территории отеля есть свой ресторан, очень вкусная и разнообразная кухня, можно выбрать и блюда мечтой кухни, и что то полегче. Стейк просто восхитителен.
Чем меня поразил этот отель, так это своим персоналом. Что на ресепшене, что в ресторане, что водители трансферов: все настолько приветливы и обходительны, что чувствуешь себя как в самом дорогом отеле на Мальдивах. Все наши просьбы и пожелания были выполнены безукоризненно. В связи с семейными проблемами сдвигали даты брони 2 раза, и все время нам шли на уступки, не штрафовали, а наоборот максимально приветливо и участливо находили нам варианты номеров, чтобы перенести поездку. Также Мы не учли что в улучшенном стандарте нет чайников, принесли в оба номера чайники и чашки бесплатно! Готовили еду на вынос и блюда не из меню в ресторане. Также в отеле, что очень ВАЖНО и УДОБНО есть бесплатный трансфер утром и вечером из буковеля и обратно. Водитель Роман сам договаривался нам за трансфер утром и во второй половине дня, когда мы забывали это делать. Отдельную благодарность хочу вынести администратору Иванне и водителю Роману. Иванна и Роман- золотые работники этого комплекса, очень дружелюбные, исполнительные и приятные люди, готовые рассказать всю нужную информацию и помочь во всем, лишь бы вам было комфортно! В этот отель хочется возвращаться снова и снова, обязательно приедем ещё весной!

P. S.: было бы хорошо, если бы вы положили резиновые коврики на лестницу, ведущую в ски рум, а также было бы хорошо, если бы перед лестницей стояла скамья, где можно было бы переобуть лыжные ботинки. Также очень маленькие подушки, очень неудобные.

Илья
21 июня 2021 в 11:32

Очень душевное место. Свежий воздух, сосны, горная река, шале, мясо на огне и классная компания.
Домики ухоженные, спать приятно: матрасы и подушки в хорошем состоянии. Отопление - дайбох каждому. Шведский стол средний, без особых разнообразий, но накушаться можно, все вкусно.

Добавить отзыв