UAOTZYV.COM

Laconique отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Шевченка, 23а
Телефон +380 (63) 737-37-00
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.instagram.com/laconique.studio
Рубрики Салон красоты
Оценка 4 11 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55

Салон красоты Laconique отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ніка
07 мая 2024 в 18:15

Завітала в салон без запису, щоб підрівняти кінчики волосся. Потрапила до дівчини Руслани, дуже приємна та відкрита, підрівняла кінчики не більше, ніж було потрібно, що дуже важливо для мене. Взагалом я вийшла в нереально класному настрої)

Мар`яна
25 марта 2024 в 5:32

Найкращий салон Івано Франківська, люблю атмосферу в цьому салоні
А майстри професіонали своєї справи

Анна
19 января 2024 в 13:00

Загалом дуже приємне враження. Робила тут ламінування і фарбування вій і брів протягом року - дуже вдало. Дівчата завжди дуже уважні. Якщо приходите зранку і не встигаєте поснідати - адмін завжди принесе смачну і гарячу кружечку кави.
Проте вперше зробила манікюр і педикюр з покриттям. Гель лак на двох нігтях на руках тріснув на наступний день, з одного нігтя зліз взагалі. Написала в салон, домовились на безкоштовну корекцію. Але і тут мене чекав сюрприз - лак з одного нігтя сліз в той самий день. Гель лак просто не був досушений до кінця двічі. Знову написала в чат адміну. Тут особливу увагу звертаю на реакцію менеджменту салону, що і є основною причиною моєї хорошої оцінки: дівчата запропонували безкоштовно зробити манікюр ще раз а топ майстра, але оскільки я їду з Франківська, і не матиму можливості до них зайти, повернули мені гроші за манікюр.

Таїсія
30 апреля 2023 в 10:01

Жах! За такі гроші обслуговування і якість роботи. Прийшла в салон, не привітна рецепція, взагалі не глянула в мій бік, мусила два рази сказати хто я що я. Осуджуючи погляд. Ні кави, ні мінімальної зацікавленості до клієнта. Нарощування Вій окрема тема, де майстриня коли кажеш що тобі боляче продовжує зі словами « то так має бути, больно всім». Вії за таку ціну вийшли асеметричні і не акуратні. Гарний дизайн салону, обслуговування -. В кінці щоб оплатити та сама ситуація ніхто на тебе не глянув, мав стояти з тими грішми простягаючи їх поки не помітять. В салоні займаються своїми справами точніше на рецепції.

Kateryna
09 апреля 2023 в 6:30

Салон дуже красивий і чистий, що для Франківська бонус) Сервіс сильно хромає, адмінам треба якусь профпідготовку пройти - ціни високі, тому очікуєш якості у всьому. Манікюрниці - робота на "чотири", теж є куди вдосконалюватись. Вибір лаків чудовий, і загальна атмосфера найкраща у місті!

Яна
01 марта 2022 в 0:06

Дуже красивий інтер'єр. Це прям дуже сподобалося, в такому закладі просто приємно перебувати. Запропонували каву. Робила стрижку і манікюр. Ставлю 4, бо стижка трохи нерівна і це помітно, а на манікюрі мене трошки різнули, було боляче. І довелося почекати, прийняли на 10 хв пізніше запису і поки чекала дуже змерзла, опалення слабеньке. Але загалом, заклад класний, думаю туди можна ходити релаксувати.

Настя
01 ноября 2021 в 18:10

Дуже приємна атмосфера та привітні люди. Макіяж та зачіску зробили ідеально, виходячи з моїх побажань️

Женя
30 октября 2021 в 15:54

Візажист Юлія Литвин справжня чарівниця! Я в захваті від її робіт! Була я на макіяжі і записувала модель на зйомку. Робота вийшла на відмінно і надзвичайно красиво
Люблю ваш салон за привітну атмосферу і смачний чайок️ Рекомендую всім!

Omos
30 октября 2021 в 9:51

Майстер Мар'яна зробила пудрове напилення брів з усіма моїми "забаганками". Колір, форма - все як я хотіла.
Крім того, в салоні дуже красиво. Гарне ставлення всього персоналу. Рекомендую!

Валентина
11 октября 2021 в 22:30

Відвідувала даний салон двічі. Спершу фарбувала брови, все сподобалось. Потім вирішила записатися на складне фарбування та на стрижку каре до майстра Тані. Очікувала вау ефекту, оскільки сума така нічогенька вийшла. Проте, отримала кривеньке каре, яке піду вирівнювати. До фарбування впринципі не маю претензій, бо майстриня попереджала, що вона володіє лише однією технікою, і що волосся може сипатися! Вважаю, що для салону з таким інтер. єром і заявленими цінами потрібно підбирати майстрів ретельніше.

Nadiia
10 августа 2021 в 17:51

Ідеально підходить для спа процедур та догляду за волоссям та руками. Рекомендації якнайкращі!

Добавить отзыв