UAOTZYV.COM

Крокус отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Татарів
Телефон +380 (67) 332-47-05
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/tatariv/hotels/krokus
Рубрики Отель
Оценка 4.9 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Відаль — Татарів
Приватна садиба Живиця — Татарів, вулиця Залізнична, 8
Садиба Ялівець — Татарів, вулиця Незалежності, 764
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки

Отель Крокус отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитро
04 декабря 2023 в 9:59

Затишний і комфортний будинок, наявний гараж для автомобіля під наглядом. Чисті і доглянуті кімнати. Велика кухонна зона стає перевагою для відпочинку з компанією. Є місце для приготування страв на грилі (мангал, тандир, пательня). Дуже рекомендую для відпочинку!

Алекс
03 декабря 2023 в 23:20

Чудовий готель, є гараж, комфортні кімнати, сучасна кухня, в кімнатах є туалет і душ. Приємний господар та дуже гарний вид з готелю.

TORAZ
26 сентября 2023 в 14:26

Чудовий готель, привітний персонал, якщо вам потрібен релакс після походу в гори, рекомендую

Саня
05 августа 2023 в 9:00

Усім рекомендую готель Крокус, дуже гарне місце, критий паркінг, дитячий майданчик, настільні ігрги, настільний теніс, батут для дітей, тандир, мангал, сауна, цікава релакс зона. Кухня загальна є посудомийна машина, все для приготування їжі є. Дуже зручне розташування. Усім рекомендую відвідати)!

Людмила
14 апреля 2022 в 16:26

Були в Крокусі на початку квітня 2022 року, нам дуже сподобалось. Меблі всі нові, ванна кімната також, готель має свою кухню, там теж все нове, приємно готувати (є все необхідне для цього). Для дітей є дитячий майданчик і батут. Інтернет працює добре. Дуже затишно, почувається як вдома. Господар п. Василь, дуже привітна і чуйна людина, якщо виникають якісь питання, все неодмінно вирішується. Також є пральна кімната! Обов’язково приїдемо сюди ще раз. Дуже рекомендую

Міша
01 июня 2021 в 15:47

Відпочивали з дружиною дуже сподобалося, хороший господар, є сауна, недалеко ліс. Комфортні номера, є тандир щоб приготувати м'ясо чи картоплю. Недалеко від Буковелю (15км), є дитячий майданчик і батут, тобто дітям тут скучно не буде. Також є недалеко супермаркет Атб якщо треба щось докупити, приїжайте не пошкодуєте!

Саша
27 мая 2021 в 8:15

Місце де можна чудово відпочити. Кімната була розрахована на чотирьох чоловік. Поруч біля кімнати є власний душ і вбиральні. Сам комплекс зроблений з дерева.

Андрій
24 мая 2021 в 9:46

Чудовий готель з чарівним краєвидом! У номерах є всі зручності (душ, туалет, тв, wifi), в номерах тепло. Гарний вигляд навкруги. Для дітей є майданчик, батут, бадмінтон, настільний теніс. Для гарної вечері можна приготувати страви на мангалі і на тандирі. Для автомобілів є паркомісця в гаражі. Також є все необхідне для приготування їжі. Господар ввічливий, дбає про гостей! Також на території готелю є сауна! Рекомендую!

Роман
05 июня 2020 в 19:40

Дуже класне місце. Господар приємний та ввічливий. Усім рекомендую. Зупиняємося тут вже 5 рік підряд як влітку так і взимку.

Леся
24 мая 2020 в 4:43

Дуже гарне місце для сімейного відпочинку. Господар Василь дуже ввічливий, приємний у спілкуванні. Номери зручні, охайні. Кухня повністю укомплектована, безліч гарної сучасної посуди. Дуже зручно, що є гаражі - бокси для авто. Дуже рекомендуємо! Дякуємо за відпочинок!

play
09 декабря 2019 в 9:52

Все дуже добре. Для малих дітей є ігровий майданчик, тенісний стіл, гарний вид з вікна також з тераси. Тандир є смачне м'ясне шашлик, ребра, ще овочі картопелька і грибочки. Господа Василь приємно приймає гостей. Є сауна.

Александр
29 октября 2019 в 5:41

Место с хорошим видом и адекватными ценами. Хозяин адекватный человек, практически не беспокоит своим присутствием. Единственный минус - некоторый запах из ванных комнат.

Людмила
15 сентября 2019 в 2:44

Чудова атмосфера! Чисто, комфортно, спокійно. Неймовірно красивий вигляд із номера! Господарі дуже щирі і гостинні люди!
Сьогодні повернулися додому. Задоволені на всі 100%. Рекомендуємо!

Anklyz
05 декабря 2018 в 3:41

Прекрасне місце для відпочинку усією сім'єю. Близько ліс. Ягід та грибів - не міряно! Прекрасно обладнана кухня. Вид з вікон мансандри - прямо на гори. Чути шум Прута і приток. Дуже приємний газда Василь, дай йому Боже здоров'я!

користувач
29 ноября 2018 в 6:50

Чудовий, затишний готель. Прекрасний краєвид, надзвичайна тиша. Радимо всім! Щира подяка власнику!

Алекс
25 ноября 2018 в 17:54

Плюсы: расположение; уютные комнаты, баня, сауна; работает все телевидение), отличная кухня на этаже - всякой посуды - в достатке, нормальная современная бытовая техника, удобно самому готовить

Георгий
22 ноября 2018 в 21:07

Клево тут. Отдыхаем первый раз. Неделю тут! Здорово!
Кухня есть общая. Очень современно и никого нет в октябре. Сами в гостинице)

Діма
19 ноября 2018 в 16:11

Чудовий готель є всі зручності, ванні кімнати в номерах, є сауна, тенісний стіл та горка для малих дітей. +чудовий вид з вікон

Андрей
02 ноября 2018 в 2:51

Досить чисто, будиночки нові, є гаражі для автомобілів та просторий зал шоб посидіти великою компанією. Єдина проблема із шумоізоляцією перекритів - чути кроки сусідів з вернього поверху)

Марина
26 октября 2018 в 5:55

Это место, где чувствуешь себя как дома, окруженный заботой со всех сторон. Среди Карпат в небольшом городке Татаров, на уровне урочища Пиги, 1000м над уровнем моря расположились два уютных одинаковых домика с зелеными крышами, "близнецы ", под названием "Крокус". Небольшой аккуратный дворик с качелями для отдыха и детской площадкой, уютные номера со всеми удобствами, оборудованная кухня. Всё располагает на приятное времяпрепровождение. А гостеприимный хозяин дома окружить вас заботой. Он встретит на вокзале, привезет, поселит, угостит чашечкой кофе или чая, чтобы вы могли отдохнуть с дороги, потом провезет по окрестностям с экскурсией, познакомит с местными краевидами, расскажет что, где и когда можно посмотреть и посетить, остановится возле магазина, чтобы вы могли купить необходимые вещи и продукты, всё доставит вместе с вами к месту проживания, а ещё познакомит с местными лесниками, которые смогут сопровождать вас в горы, лес и полонины, вобщем сделает всё возможное, чтобы ваш отдых был комфортным. А ещё в комплексе есть место, где вы можете постирать, погладить нужные Вам вещи. Расслабиться поможет сауна или баня, расположенные также на территории. Есть летние трассы со столиками, если захотите поужинать или позавтракать на свежем воздухе, или просто посидеть и полюбоваться окружающей природой. Для большой компании есть большой банкетный зал или зал для конференций. Для детей во дворе имеется игровой уголок и горка.
Здесь никто и никуда не спешит, жизнь течёт медленно и размеренно так, чтобы неспешно насладиться природой, горами, лесом, облаками, черникой, брусникой, грибами и многим другим. Приятного, Вам отдыха!

Добавить отзыв