UAOTZYV.COM

Kozichky Guest House

Адрес Татарів, вулиця Ворохтянська
Телефон +380 (66) 303-49-41
Сайт www.kozichkyguesthouse.com
Рубрики Курорт
Оценка 4.7 19 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Radisson Blu Resort — Яремче, 220 Schivki Street
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Отель Стара Правда — Поляниця, 62A, вулиця Подина, Поляниця, Івано-Франківська обл., 77221

Kozichky Guest House отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
25 августа 2023 в 17:32

Відпочивали в Kozichky Guest House в період з 26 по 31 серпня, якраз повертаємося з відпустки, хочу поділитися нашими враженнями.

Ми з чоловіком залишилися дуже задоволені відпочинком і цим прекрасним місцем. Ми завжди обираємо тихе місце з гарною природою. І точно вірно обрали, що приїхали саме сюди.

Дуже зручне місцерозташування. Садиба знаходиться в стороні від дороги, в горах, але в той же час звідси зручно добиратися в Ворохту, Татарів, Буковель. Найближчі магазини в Ворохті і Татарові, до Ворохти ми ходили пішки, відстань до 4 км, але ж які краєвиди.

Мені як людині, яка любить медитації на природі, тут був просто рай, таких місць є безліч.
На території садиби є котеджі, будинок з номерами, альтанки, де ми обідали і насолоджувалися краєвидами. Є шезлонги, на яких можна позагоряти, помилуватися зорями вечірніх Карпат. Є мангали, дрова, решітки для приготування шашлика.

Ми жили в номері, номер просторний, є міні-кухня, де є посуд і все необхідне, щоб щось приготувати, розігріти, зварити чай, каву, є холодильник з морозильною камерою. З вікон вид на гори, це неймовірне відчуття, коли прокидаєшся вранці і зразу бачиш гори і ліс.

Адміністратор Юрій допомагав у вирішенні питань, які виникали. Організація бронювання, поселення, виселення проходила легко, без будь-яких проблем.

Єдиним недоліком є погана звукоізоляція в будинку. Коли трапляються сусіди, яким не спиться вночі, то не спалося і нам, на жаль. Хоча це часто зустрічається й у інших готелях і садибах Карпат, тут ще залежить від людей в сусідніх номерах. Але навіть враховуючи це, ми все рівно радимо до відвідування Козички, тому що всі інші переваги - це те, що відсутнє у багатьох інших садибах і готелях.

Дякуємо за гостинність, чудову атмосферу і гарний відпочинок, який ми у вас отримали. Із задоволенням приїдемо до вас ще і вже плануємо відпочивати в котеджі.

З великою вдячністю, Фєдя і Таня з Києва.

Наталия
27 июля 2023 в 9:54

Мальовниче місце, в будинку є абсолютно все для відпочинку, дуже чисто, затишно! Рекомендую!

Лорік
23 апреля 2022 в 20:26

Дужееее сподобалося місцерозташування. Гори навкруги, краса неймовірна, повітря чисте. Наш будинок був чистим, теплим, комфортним для проживання. Смачні і ситі сніданки радували всіх членів сім'ї. Близько до Буковелю, ще ближче до Ворохти. Вдячні господареві за людяність, за душевність, за порядок! При нагоді, обов'язково ще приїдемо до Вас!

світлана
04 апреля 2022 в 18:55

Хозяин садыбы, зачем вы мне пишете в личные сообщения? Вы пишете, чтобы все читали. Я вам написала негативный отзыв, потому что написала правду. Зачем вы пишете что на сайте Buying есть такое описание, что к вам надо ехать на машине с полным приводом и на резине премиум класса? Этого не было и нет в описании вашей садыбы. А теперь к вопросу про карму. Именно вы её себе испортили, когда в 8 часов вечера семью с ребёнком, которая к вам ехала 850км. Вы отправили искать другое жилье. Поверьте нам его было нелегко найти. Это уже человеческое отношение к людям. С вашей стороны его не было. И не надо мне писать в личные сообщения.

Саша
29 марта 2022 в 14:37

Чудовий будинок для відпочинку. Надзвичайно приємний власник. Неймовірно потішила наявність сніданків, які приносять прямо у ваш будиночок. Вигляд з вікон просто неймовірний. У будинку є все для комфортного проживання!

Ирина
04 марта 2022 в 2:20

Место, куда хочеться вернуться не один раз! Спасибо за гостеприимство хозяина, красивые пейзажи на территории и уютные коттеджи. Уголок нашей мечты!:)

Ruslana
14 ноября 2021 в 5:33

Місце для усамітнення
Якщо ви втомилися від натовпів туристів, то це місце саме для вас) Неймовірні краєвиди Власна альтанка, мангал, безкоштовні дрова.

У номері є все необхідне: чайник, гейзерна кавоварка (+ кава), холодильник, електро плитка).
Ми буди всього 4 ночі, але вражень вистачить на довго

Ще на території є овечки та два дружелюбні коти

Дмитрий
14 октября 2021 в 16:39

Дуже класне місце. Уявіть, у вас є своя гора, яку ви бачите з ранку до вечора. Вона поряд з вами. Велика та зелена.
умови побудові у пана Віктора класні. Абсолютне відчуття усамітненням. У вас окреме місце де можна посмажити трошки м'яска, чи сальця, чи зварити супчику да з димком. В номері затишно.
за 7 хвилин Ворохта з м'ясом. За 14 Микуличин з пивом. Машиною.
є АТБ за 10 хв той самой машиной.
все просто порять і супер зручно добиратись.

Женя
22 сентября 2021 в 16:48

Гостеприимный хозяин, ненавязчивый. Большая комната, очень светлая, два окна, ванна, отдельный вход, личная крытая беседка с мангалом и лежаками. Территория находится в отдалении от остальных домов. Территория большая и очень ухоженная. Завтраки очень большие и очень вкусные, на выбранное время. Заезд имеет отбойник, что очень хорошо. Жилье продумано до мелочей - как постройка так и бытовые моменты: есть плита, кофеварка, посуда, решетка для мангала, котелок. Горячая вода в любое время. Рядом в 10 минутах река, можно подняться на гору или на полонину. За 10 дней проживания недостатков не замечено)

Оксана
18 августа 2021 в 20:40

Надзвичайно мальовниче і медитативне місце! Жодне фото не передає тієї краси навколо! Ми довго шукали саме такого відпочинку. І дуже щасливі від того, що знайшли! Навколо тиша, спів пташок і зелень. Для тих, хто хоче відпочити від міської метушні і людей - саме те! Але й розташування дуже зручне, якщо хочеш розваг і спілкування. Поряд Буковель, Яремче, де людей дуже багато і розваги на будь-який смак. Щороку, а за можливості й не один раз, тепер будемо приїзджати тільки сюди! Сподобалося абсолютно все і всім: від меншого до найстаршої! Відпочивали у будинку уп'ятьох. Будинок дуже зручний і чистий: три санвузли, кухня зі всім необхідним. Вода смачнюща (пили з під крану). Господар дуже привітний, приємний співрозмовник і абсолютно ненав'язливий! Вікторе, величезне Вам спасибі! Сніданки дуууже смачні і різноманітні! Надзвичайно вдячні, що врахували те, що частина нашої сім'ї вегетаріанці, догодили всім, навіть найвибагливішим.:) Бажаємо подальшого процвітання і вдячних гостей!

Саша
28 июня 2021 в 12:34

Надзвичайне місце для сімейного тихого та затишного відпочинку. Гарні краєвиди, дуже приємний господар який допоможе у любому питанні. Чисто у номерах є весь набір посуду. Обов'язково повернемося туди ще!

Саша
05 июня 2021 в 21:12

Відпочиваємо вже вдруге і кожного разу приїжджаємо, як додому! Дуже гостинний хазяїн! Краєвиди просто супер) Цього разу встигли покататись: Ворохта, Буковель, Драгобрат, тож про зручність місця годі й казати! Приїдемо ще! Дуже рекомендую!

Анастасия
28 мая 2021 в 2:00

Затишне і комфортне місце для сімейного відпочинку. Будиночок був зручний для перебування з нашим 6-місячним малюком, на кухні є все необхідне. Сніданки дуже ситні, тож ми їх завжди залишали на обід
Приємний власник, який завжди готовий відповісти на запитання і допомогти.

користувач
22 мая 2021 в 22:17

Спасибо директору и организатору этого прекрасного места Виктору! Уютные домики, возле каждого домика паркоместа, интернет, мангалы, вообщем все удобства и чуть более в качестве живописных пейзажей и удобного месторасположения от горнолыжных трасс! Гостеприимство, вежливость, комфорт!

Morozless
01 февраля 2021 в 13:39

Прикольне місце, крута локація, прекрасний вид з вікон. Близьке розташування від залізничних станцій і автодороги, при цьому абсолютне відчуття затишку. Є парковка і мангали біля кожного будиночку. Номери красиві, є все для того щоб був хороший сімейний відпочинок або великою компанією.

Степан
25 января 2020 в 17:57

Все дуже сподобалось.
Сніданки -55
Розташування -55
Спокій -45 (трохи чутно сусідів але думаю і нас було чутно)
Обслуговування -55
Природа -55
Чистота - 55

Саша
20 октября 2018 в 21:02

Отличное место!красота вокруг неимоверная, рядом лес и горы, можно грибов пособирать, ягод. Територия большая. Возле дома мангал, беседка и стол. На завтрак Козье молоко и сыр. Рядом есть платный прудик, в котором можно форель половить.

Виктор
20 октября 2018 в 2:05

Большая территория, в номерах отдельные входы, все удобства, полностью деревяный дом, питьевая вода в кранах, бесплатный wi-fi на территории, бесплатная парковка, завтрак входит в стоимость.

Елена
17 октября 2018 в 12:39

Очень приятное место! Уютный дом, весь деревянный. Потрясающий вид из окна второго этажа. Вкусные завтраки по утрам. Домашние, с любовью. И, конечное, потрясающее козье молоко! Очень хорошие хозяева. Все понравилось!

Добавить отзыв