UAOTZYV.COM

Козацький острів отзывы

Адрес Чорнолізці, вулиця Панська, 1
Телефон +380 (96) 313-53-03
Часы работы 12:00-00:00
Сайт kozackiy-ostriv.if.ua
Рубрики Ресторан
Оценка 3.6 24 отзыва
Похожие компании в категории
Будьмо здорові — Хом'яківка, вулиця Івана Франка, 45
Кафе-Бар Циган — Хом'яківка
Еко Садиба / Будьмо здорові — Хом'яківка, вулиця Івана Франка, 45

Ресторан Козацький острів отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Екатерина
10 сентября 2023 в 10:38

Відпочивали на початку травня, все дуже сподобалось. Приїхали на дві доби з друзями у вересні…і розчарувались! За літо будинки просто у жахливому стані, забита каналізація, все брудне, меблі скриплять…А найбільше, що засмутило - це миші у будинку! Жах, коли вночі, вони бігають по будинку, як коні! Адміністрація комплексу повинна звернути на це увагу! Шкода, якщо такий потенціал буде просто занедбаний!

Юлия
02 сентября 2023 в 4:01

Затишне місце, привітний персонал, смачні страви та гарно доглянута територія з великим дитячим майданчиком.

Юлия
12 августа 2023 в 15:57

Відпочивали в альтанці з риболовлею. З нами була 3-річна дитина. Всі задоволені. РЕКОМЕНДУЮ.

Наталья
24 декабря 2021 в 3:24

Красива досягнута територія, гарний дитячий майданчик, для дітей тут рай
Дорога жахлива, "через поле, через гай". Персонал привітний, меню дуже обмежене. Загалом кухня досить слабенька, але короп на мангалі був смачний.

Оля
21 декабря 2021 в 1:44

Еда относительно не могу сказать что ужасная но и не скажу что мне что-то понравилось, отдыхали с компанией у них такое же впечатление но говорили что они уже посещали это заведение и было вкусно по этому сами удивлены. А вот официантка была ужасная, не приятная хамское провидение, назойливая. Территория шикарная. И меня это купило, иза шикарной территории я хочу ещё туда приехать.

Юрій
03 ноября 2021 в 20:06

Саме місце чудове, але обслуговування просто занепало був три роки тому небо і земля зараз просто колотять гроші нажаль це правда (і басейн який говорять що теплий просто холодний якщо замовляєте в номер розраховуйте що це на 1: 30 часу і принесуть не все бо немає а позвони ти не змогли бо загубили номер (

Вова
26 октября 2021 в 16:00

Кухня не смачна, цезарь, не цезарь, замість листя салату, капуста, страви подаються довго, деруни пересолені, або спеціально, щоб нечути, що фаршу прийшов кінець, сало розтоплене, хоча я питав, чи з морозілки буде, сказала офіціантка, що так, але саме гірше, що нас троє дорослих отравились, не буду стверджувати чим саме, але у всіх погане самопочуття, надіюсь дітям не буде зле.
Єдине що сподобалось, це благоустрій, озера і природа, за це одна зірка.
Був перший, і останній раз, нікому не рекомендую!

Олег
24 октября 2021 в 15:17

Кухня смачна, здавби ся хороший сучасний басейн, з чистою філтрованою водою.
Під'їзд на дорога. (

Саша
21 октября 2021 в 0:59

Добрий день! Сьогодні відвідали цей неймовірний заклад всією сім‘єю. Дуже задоволені як дорослі, так і діти. Страви дуже смачні, включаючи закуски, салати та десерти. Діти також дуже задоволені (стравами, дитячим майданчиком та тваринним куточком). Дуже гарне спокійне місце для відпочинку і доброго обіду. Персонал привітливий та ввічливий. Наступного разу, коли приїдемо на Україну, обов‘язково знову відвідаємо цей заклад і вам рекомендуємо!

Андрій
02 октября 2021 в 19:26

Супер місце для відпочинку. Є альтанки з мангалами, озера для риболовлі, все облагороджено бруківкою. Є власна кухня.

Вікторія
11 сентября 2021 в 22:05

Хороші відгуки напевно пишуть працівники цього закладу. От скільки годин можна готувати картоплю фрі? Більше години чекали на одну фрі і салат з капусти (капуста і майонез) не рекомендую!

Roman2103
09 сентября 2021 в 11:15

Дуже привітна чівчина по телефону (Іванка), гарно і мило розяснила нам умови і нюанси віддиху. Начальство зверніть увагу підніміть зарплату!

Олександр
23 мая 2021 в 19:20

Дякую, за сьогоднішнє відвідування відбило бажання навіть близько бути у цьому районі! Ужасні чебуреки, олія на цілу тарілку! Картопля-фрі за смаком ніби тиждень була заморожена, потім розморозили і подали Нам, думали відпочити, а в результаті тільки розчарування і таблетки від шлунка! Respect!

Андрей
28 октября 2019 в 14:06

Классное место для пикника выходного дня с друзьями. Особенностью данного места - отдельные домики альтанки с местами для приготовления еды на огне.

Очень красивые виды вокруг, рядом ресторан для проведения разных мероприятий, типа свадьба или юбилей.

В одной альтанке посидели с друзьями в количестве 10 человек.

Заведение предоставляет дрова для костра.

Очень рекомендую.

Игорь
19 августа 2019 в 3:06

Не раджу нікому відвідувати даний заклад.
В корзині з хлібом бігав живий таракан, а сам хліб був з пліснявою. Ребра які входять в м'ясну дошку на половину сирі, як нам сказав мангальщик вони йому приходять замороженими тому в середині м'ясо не встигло розмерзнутися. Кухня в цьому закладі це просто жах!

Христя
18 января 2019 в 0:47

Дуже приваблюють красива територія + міні зоопарк. Затишна атмосфера, смачна кухня. Один мінус - неуважність офіціантів. Замовили червоне вино, принесли - біле. На наше зауваження: "ми замовляли червоне", офіціант відповіла: "я забула сказати, червоного немає, є тільки біле, я принесла те, яке було". Можливо, це одиничні випадки, але все ж, це неприпустимо.

Андрій
14 января 2019 в 14:09

Були 3год. У козацькій лазні враження просто чудові. Моя дружина, словачка, теж оцінює позитивно цей заклад, сподобався як інтер'єр так екстер'єр, видно що власники непожаліли грошей і зробили все красиво. Їда смачна. Рекомендую.

Микола
07 января 2019 в 15:24

Колиба в селі на ставках
Непогано було би помалювати бесідки навколо озера
Кухня і меню немає нічого особливого хіба що вареники по Чорнолізьки
Ціни в меню і рівень ресторану не відповідають (ціни зависокі)

Артур
29 ноября 2018 в 9:46

Явними плюсами даного закладу є: унікальне місце, чудовий ландшафтний дизайн, смачна кухня і напої (окремий плюс за розливне вино), віддаленість від "цивілізації", велика територія, чудова сауна і басейн, бажання власників до постійного розвитку закладу. Серед мінусів можу зазначити тільки погану дорогу до даної локації.

Саша
22 ноября 2018 в 10:55

Непогане затишне місце, але як на мене найбільший мінус це дорогах до нього, далеко від основної траси і дуже погане асфальтове покриття

Добавить отзыв