UAOTZYV.COM

Котеджі Друзі / Коттеджи Друзья

Адрес Поляниця, вулиця Прохідний, 21Д
Телефон +380 (67) 368-35-49
Часы работы 00:00-24:00
Сайт bukovel-druzi.com.ua
Рубрики Аренда коттеджей
Оценка 4.8 25 отзывов
Похожие компании в категории
Усадьба Синяя гора — Поляниця, вулиця Тернопільська, урочище Вишні, 4б
Частная усадьба Царина — с.Яблуниця, ділянка Крамниця, 866-В, (по дорозі на ТК Буковель)
Усадьба Синица / Маєток Ліс і Гори — Поляниця, вулиця Прохідний, 192
Котедж Хата Зустріч — Поляниця, вулиця Прелуки, 102

Котеджі Друзі / Коттеджи Друзья отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
23 ноября 2023 в 5:29

Загалом місце затишне
Котедж, в якому перебували комфортний, сучасний, є все необхідне для перебування та відпочинку
Із «мінусів» опалення вмикалось 1 раз на добу (орієнтовно з 18 до 23) до ранку будинок був холодний, в спальнях рятували електричні батареї, але зала (там теж були розміщені гості) настивала і було холодно (відпочивали в листопаді)
Замовляли чан - все супер (чисто, комфортно)

Діма
04 сентября 2023 в 8:12

Дуже комфортні котеджі) Чисто, комфортно, є все необхідне) Вічлива адміністратор) Прекрасне розташування і краєвид!

Роза
05 августа 2023 в 8:07

Їхали з сім'єю відпочивати. В Котеджі Друзів зупинились перший раз, але не пошкудували. Дуже красивий краєвід, чистий та охайний котедж з усією сучасною битовою технікою. Є куди сходити, все поруч. Персонал - за це окреме дякую, дуже обачний та привітливий. Рекомендую. Єдине хочу попередити хто буде туди їхати не купляють як ми дуже багато засобів від комарів їх там немає)

Екатерина
08 июля 2023 в 7:16

Неймовірне місце сили! Саме те, що більшість чекає від Карпат! Щодо котеджу-стильний, затишний, сучасний! Все на найвищому рівні! Красно Вам дякую! і рекомендую кожному!

Руслан
19 июня 2023 в 15:17

Сьогодні виїхали з апартаментів, дорогою додому до Львова тільки і згадували про прекрасні умови проживання. Часто буваємо в Карпатах, багато бачили. Кращого місця у Паляниці під наші вимоги просто немає, все шикарно продумано, до дрібниць. Дякуємо власникам. Якщо Карпати, то тільки до Вас.

Евгения
09 мая 2023 в 20:45

Котедж "Друзі" обираємо вже вдруге для відпочинку. Чому?
Бо ми любимо простір, багато місця, а не малі номери.
Бо тут можна відпочивати з собакою (нам дуже складно було знайти таке місце, щоб і сподобалось і приймали з тваринами).
Бо тут все є і нічого не потрібно везти з собою додатково - фен, посуд, рушники, постіль, все для мангала.
Бо тут м'яка постіль! Можна спати і насолоджуватися відпочинком.
Бо тут неперевершений вид з вікна.
Бо тут є живий вогонь, камін.
Бо є великий стіл, навіть два, де може зібратися велика компанія!
І нарешті - тут приємна і гостинна Іванка завжди зустрічає з позитивом!
Обов'язково рекомендуємо обирати котедж "Друзі". Нам сподобалося, то і вам прийде за смаком. Впевнена!

користувач
19 января 2022 в 14:23

Поселились великою компанією (6 дорослих та 1 дитина) на 3 дні, і не хотіли повертатись назад до дому. Перш за все, сподобалось відношення до гостей. Власниця Іванна, надала детально інформацію про котедж. Запропонувала заселитись раніше, а не чекати до 13: 00 так як будинок був вільний.
Будинок новий, чистий, сучасний. Продумано все до дрібниць, для комфортного перебування.
Посудомийка, пральна машина, пилосос, духовка, мікрохвильовка. Посуд весь біленький, з одного набору. Бокали, чашки стакани також.
Білі рушники. Однакова світла, чиста постільна білизна у всіх трьох кімнатах. Одноразові капці. Чиста, нова сантехніка та душові кабіни. Будинок теплий.
Дууууже зручні ортопедичні матраси.
Є камін. Дрова 100 грн (додатково оплачуються на місці)

Загальні враження - чудові. Ми обов’язково приїдемо ще не 1 раз

Иван
17 января 2022 в 5:24

Было супер. Кровати очень удобные, постельное белоснежное, в номерах чисто. Камин топили каждый день. Мангал тоже. Спасибо Ярославу и Алле (персоналу) за быструю реакцию на просьбы. Были проблемы с водой но их устраняли очень быстро.

Світлана
16 января 2022 в 12:58

Котедж супер. Є всі удобства, на новий рік даже ялинку поставили живу, мінус - на 3 сім'ї не вистачає вечором води прийняти душ, і до магазина мин. 15 ходити.

Мария
02 декабря 2021 в 20:50

Котеджі дуже класні все нове і доглянуте.
Власниця дуже приємна жіночка дозволила нам залишитись без доплати довше.
Будемо приїжджати ще ️

Женя
06 ноября 2021 в 15:08

Дуже класні апартаменти для відпочинку з великою родиною чи компанією друзів. Все гарно задбано як в будинку, так і на території котеджу. Оптимальна ціна. Дуже гарний вид на гори. Ми були супер задоволені. Дуже дякуємо!

Керри
02 октября 2021 в 10:56

Чудові апартаменти. В будинку є абсолютно все для комфортного проживання. Меблі, техніка, кухонний інвентарь-все нове. На вулиці альтанка, батут, гойдалка, красиві краєвиди. Недалечко є річечка і невеличкий водоспад, чудова місцина для прогулянки чи пікніка. Всі фото повністю відповідають реальності. Нам дуже сподобалося. Обов'язково приїдемо ще раз на такий гарний відпочинок!

Illia
01 октября 2021 в 3:14

Шукали місце для тихого спокійного відпочинку великою сім’єю з маленькими дітьми в кінці червня, і натрапили на котеджі «Друзі».

Розповім про всі плюси та мінуси.

Отже, перше позитивне враження отримали після телефонної розмови з власницею – п. Іванкою. Дуже привітна жінка, надала повну інформацію, яка нас цікавила.
Дістались до котеджу раніше часу заселення на декілька годин, нас зустріла та заселила адміністратор п. Ярослава.
Місце справді дуже гарне і тихе. У котеджі є багато сучасної побутової техніки, яка значно полегшує життя. Приміщення не відповідають фотографіям, оскільки вживу виглядають значно краще!) Нас було 10 чоловік – дві пари дідусів з бабусями, чоловік з дружиною та сестрою, і троє дітей (6-місячне немовля та двоє хлопчиків 5 і 6 років). Всі розмістились з комфортом. У спальнях є двоспальні ліжка із зручними матрацами, виходами на балкон, телевізорами, тумбочками та шафами. У котеджі на 1 поверсі великий простір кухня-столова-вітальня. На кухні є абсолютно все необхідне для готування, посуд новий і чистий. Всього є три санвузла з гарячою водою, у двох з яких є душові кабіни. Планування котеджу дуже продумане і зручне. У нас була відкрита тераса, де ми насолоджувались сімейним спілкуванням за сніданками/обідами/вечерями. За кожним котеджем закріплений мангал, за окрему плату можна отримати дрова. На території є достатньо велика парковка, батут для дітей та велика качеля.
Краєвиди з вікон дуже гарні – котедж знаходиться вище на горі і вікна виходять в ліс, а не в сусідські вікна. До лісу півтори хвилини пішки, а у 15 хвилинах прогулянки вздовж річки можна дійти до надзвичайно гарного водоспаду.
Найбільшим задоволенням було після спекотного літнього дня засипати ввечері з відкритими вікнами, слухаючи звуки з лісу і вдихаючи свіже прохолодне гірське повітря. В цілому відпочинок навіював спокій.

Ми багато де відпочивали і нам багато з чим є порівняти умови і загальне враження. Зазвичай в кінці кожної відпустки діти просяться додому, а цього разу хором сказали, що не мають бажання повертатись і хочуть залишитись ще.

Особлива подяка власникам та господарям за душевність, професіоналізм і любов до власної справи! Не зупиняйтесь на досягнутому і розвивайтесь далі! Ми однозначно рекомендуємо відпочинок в цьому місці і самі повернемось до Вас ще! Успіхів Вам і вдячних гостей!

О, і забув написати про мінуси… Ми їх не знайшли!)

Саша
18 сентября 2021 в 22:15

Нові та чудові котеджі. Хороше місце розташування, тихо і спокійно. Привітні та приємні господарі, завжди готові порадити де відпочити, яке місце відвідати. Обов’язково приїдемо ще. Рекомендую!

Мар’яна
11 июля 2021 в 16:46

Комфортно, тепло (є додаткові калорифери), кухня обладнана всім необхідним до дрібниць, посудомийна машина. Поруч ліс, гарні краєвиди. До центрального витягу Буковеля 7 хв на авто.

peselka
25 июня 2021 в 18:33

Ідеальний варіант, все сподобалось. Тільки даремно брали з собою ковдри та полотенця — все було.

Александра
07 июня 2021 в 23:29

Відпочивали в котеджі "Друзі" з 7 по 10 травня 2021 в апартаментах. Чудове, дуже чисте, тепле житло. Зручні ліжка, чиста постіль, рушники, тепла підлога у всіх кімнатах та кухні. На кухні усе необхідне для приготування та навіть більше. Пральна машина, посудомийна машина. Гарна звукоізоляція, сусідів не чути. Тиша та затишок. Дуже сподобалось, обов'язково приїдемо ще і рекомендуємо. Тут гарно відпочивати, як дорослим так і діткам.

Tykami
22 апреля 2021 в 6:05

Затишне місце, є все необхідне для хорошого відпочинку. Хороші ціни та теплі кімнати. Рекумендуєм, та приїдем ще неодноразово!

Sebastian
27 марта 2021 в 9:50

Дуже хороший котедж
Є все що треба!
Окремі просторі кімнати, кухня велика, посуда з запасом на велику компанію, посудомийка, камін.
На дворі є веранда з великим столом, також і в середині що дуже зручно.
Зручне розташування 5 км до підйомника
Єдиний мінус пару метрів дороги в гору з камнями.

користувач
18 марта 2021 в 23:21

Были в феврале 2021 года в 2-х этажном коттедже. Из плюсов: очень просторный, 3 санузла, большая кухня-столовая, есть посудомойка и кофеварка, стоянка для авто во дворе, свой мангал и тд. Из минусов: на кухне только две маленьких сковородки, хотя коттедж на 7-8 мест, добавьте большую сковороду и замените маленькие (пора уже) ; на кухне не оказалось кухонных полотенец - обошлись своими, но. ; по приезду во дворе был запах канализации - потом пропал. В целом все понравилось, хозяевам желаю процветания и исправлять указанные минусы! Окружающая природа просто завораживает и людей не так много, что мне нравится! Совет тем кто решит сюда ехать зимой: обязательное наличие хорошей зимней резины (лучше шипы), так как заезд с основной дороги до коттеджа (около 500 метров) после снегопада превращается в каток.

Добавить отзыв