UAOTZYV.COM

Котедж Трембита отзывы

Адрес Залужани, 48°08'54. 24°47'08, вулиця Верховина
Телефон +380 (97) 701-61-19
Сайт www.karpaty.info/ru/uk/if/vh/verkhovyna/houses/trembita
Рубрики Посуточная аренда жилья
Оценка 4.5 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба Анничка / Усадьба Аннычка — Красник, вулиця Франка, 5
Надія — Микуличин, вулиця Руднєва, 61
Бусинка — Яремче, вул. Олекси Довбуша, 66
Похожие компании в категории
У Кулика — присілок Грабовець
Котедж Кичера — Красник, Р24
Двор Василия — Красник

Котедж Трембита отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
08 апреля 2022 в 16:57

Надзвичайно гарне місце, неймовірні краєвиди, тиша. Гарний великий будинок, привітні господарі.

Ihor
16 декабря 2021 в 3:12

Дуже привітні та уважні господарі. Третій рік поспіль приїздимо з Києва з родиною та друзями, знімаємо в Тримбіті окремий котедж з харчуванням (сніданок та вечеря), все смачно та поживно! Раджу усім, калорит та місцина незабутні! Пані Ольга дякуємо вам!

Наталья
29 октября 2021 в 7:06

Благодарим семью отеля Трембита за их гостеприимство и радужный приём. Планировали остановиться на 3 ночи, уехали через 8 дней. Красота пейзажей, завораживающие места. И тёплое сердце семьи. Спасибо Вам большое

Антон
23 октября 2021 в 17:19

Чудове місце. Ми відпочиваєм сім'єю тут вже не перший рік. Все зроблено добротно, з деревини. Велике подвір'я. Є ігрова зона для дітей.
Особисто для мене краєвид з подвір'я цього котеджу просто магічний. Якщо бажаєте побачити неповторні Карпати. Покататись на конях. Піднятись на полонину на джипі. Або сплавитись Черемошем на рафті. Вам обов'язково необхідно відвідати "Трембіту".
Окрема подяка дуже привітним господарям, які завжди нас тепло зустрічають. І до яких хочеться повертатись знову і знову.

Сергей
14 октября 2020 в 13:11

Хорошее место, уютный двор и гостеприимные хозяева, этот коттедж был основной дислокацией для психологического лагеря для взрослых с детьми. Всем нам было там уютно при том, что иногда несколько мастер-классов приходилсь на одно время и погода не всегда способствовала. Также не надо было беспокоиться о еде. По расписанию кушали достаточно сытно. Ограничения по еде тоже учитывались при приготовлении пищи

Елена
27 июля 2019 в 5:07

Гарна територія, але Непривітна господарка. Відсутність кухні. Не можливість приготування елементарних страв для дитини. З маленькими дітьми не рекомендую. Один санвузол на 4 кімнати.

Саша
06 декабря 2018 в 12:42

Садиба Трембіта, дуже затишне і гарне місце, краєвиди з вікон будиночка вражають своєю красою. Хоч і погода трішки не балувала нас своїми сонячними промінцями, але коли ти дивишся на гори де падає тихенько дощ це красиво. Господарі садиби настільки привітні, здається що знаєш їх вже давно. Пані Ольга і пан Юрій і Світлана велике велики вам спасибі за гостинність. Привіт із Чернівецької обл. М. Заставна.

Алекс
26 ноября 2018 в 11:49

По словам завсегдатаев, коттедж эволюционирует каждый год. Первое впечатление отличное. Просторный двор, есть развлечения для детей.

Дмитрий
15 ноября 2018 в 1:50

Отдыхали на рождественские праздники двумя семьями. Дом в хорошем состоянии, просторный. Есть сауна с бассейном. Мы остались довольны.

Едуард
07 ноября 2018 в 15:51

Трохи далеко від цивілізації і не дуже сподівайтеся на різноманіття сільського магазину. Але в самому котеджі затишно. Господарі дуже привітні та добрі люди. Було чисто і тепло

Галина
26 октября 2018 в 5:17

Дуже гарне місце! Господарі супер, будь яка просьба не проблема! Будинок чистий і затишний,! Дуже близько до лісу.

Юлія
21 октября 2018 в 23:22

Відгук суто суб'єктивний і оцінка за номер який попався нам.
Привітна господиня, великий стіл для святкування, дві години сауни у подарунок.
Один рушник на одну людину на 5 днів - точно мало. Беріть свої, або просіть додати ще.

Ми орендували 10 місний котедж на новорічні свята, ціна не маленька, в порівнянні з ціною в цьому котеджі у інший час. Тому прикрості, які зустріли на ці гроші відверто дратували.
Тому якщо ви обираєте котедж Трембіта, не рекомендую обирати номер півлюкс з віконечком у стелі, бо він суцільне розчарування, особливо коли мусиш провести там 4 ночі і заплатити 4000 грн.
1) Ліжко дуже скрипить і не зручне, місцями провалюєшся кудись. Спершу не розуміли чого, потім побачили, що під матрацом замість каркасу - хаотично розставлені дошки (додам фото).
2) Ліжко стоїть головою до балкону (в, інший бік лягти не можна, бо провалюєшся, через відсутність каркасу) а двері на балкон хоч і пластикові, але внизу взагалі не герметичні, дуже дує і взагалі можна пропхати пальці.
3) Ліжко стоїть так, що з віконечка в стелі місяць світить рівно в лице, весь час, всю ніч. Ролетів на вікні немає, як і немає із на дверях на балкон (були, але відламані). Фото додам.
4) Окрім ліжка не працював бачок в туалеті - викликали майстра, і не працювало бра над ліжком - господар міняв.
Хіба коли платиш 1000 грн за добу чекаєш такий номер, де не можливо виспатися і весь час щось не та?
.
.
Щодо самого котеджу, то заявлений інтернет працював лише під стіною будинку господарів. При оренді на 4 доби, це була велика підстава в плані роботи, адже мобільний інтернет від водафон там теж практично не хотів працювати.
.
Отже можу підсумувати, що якщо ви хочете поїхати більше ніж на одну ніч в трембіту, обирайте інший номер і врахуйте, що двері в санвузли загального користування закриваються не з першого обороту) бо ми мали кілька казусів.

Добавить отзыв