UAOTZYV.COM

Котедж Під явором

Адрес Ворохта, вулиця Говерлянська
Телефон +380 (97) 577-04-20
Сайт karpaty.info
Рубрики Отель
Оценка 4.8 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Садиба ГОВЕРЛЯНКА — Ворохта, вулиця Говерлянська, 8
Дім з ластівками — Івано-Франківська область
садиба Квітуча Долина — Ворохта, вулиця Лесі Українки
Котедж Близнюки — Ворохта, вулиця Миру, 55/а
Похожие компании в категории
Hotel & Restaurant Юрая — Ворохта, ул. Говерлянская, 7
Sweet Home — Ворохта, вулиця Говерлянська, 22
Hotel Desatka — Ворохта, Goverlanska Street, 21b

Котедж Під явором отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрий
14 сентября 2023 в 14:19

Якщо Вам на Говерлу, то саме сюди. Привітня господиня, в номері чисто, wi-fi, на кухні чисто, багато посуду, у дворі мангал з видом на говерлу. Единий недолік - ніякої шумоізоляції

Анастасія
22 августа 2023 в 4:00

Дуже сподобалось місце, чиста та простора кімната, гарні краєвиди, спокійно, тихо, приємна власниця, все показала, підказала й допомогла з транспортом
Якщо бажаєте відпочити від шуму міста, поближче до природи, то цей котедж буде гарним вибором

Андрей
15 августа 2023 в 5:43

Были в июне. Все хорошо- расположение, територия, виды, номера. Отдельно -хозяйка! Но, звукоизоляции НЕТУ от слова совсем! Кто будет останавливатся имейте это ввиду! В номере надо шепотом разговаривать чтоб соседи не слышали!

Ярослав
10 августа 2023 в 3:14

Чудове місце для відпочинку. Неймовірний краєвид на Говерлу. Клієнтоорієнтовані та привітні господарі. Все дуже гарно.

Петро
23 июля 2023 в 21:19

Відпочивали в котеджі неодноразово, завжди задоволені і номерами, і чистотою в будинку, і обслуговуванням і сусідами! Господарі-дуже приємні люди?

Олена
09 июня 2023 в 12:11

Шумоізоляція відсутня, якщо вам не пощастить так, як нам, то ваша відпустка буде зіпсована.

Łukasz
28 мая 2023 в 3:38

Фантастичне житло біля підніжжя Чорногірських гір. Тиша і спокій, чудові та комунікабельні господарі. Два кота і три собаки для спілкування:) Чиста, навіть стерильна, повністю обладнана кухня. Я вже рахую дні до повернення сюди!

Ира
31 марта 2022 в 11:20

Все супер! Чудові люди, чистота. Смачно готують обіди. Є чан, баня! Дякуємо за суперовий відпочинок! Всі, хто читає відгук, поїдьте, не пожалкуєте!

Tania
09 февраля 2022 в 10:53

Відпочивали «Під Явором» на новий рік. Краєвиди аж дух захоплює, дуже гарний котедж, є всі необхідні умови для комфортного проживання, ще й у будиночку є багато зелені, що дуже сподобалося. Господиня Тоня просто золото, допоможе вам у будь яких питаннях. Біля котеджу одразу є сауна і чан, що є дуже зручно тим, що можна круто відпочити і релакснути. Є все необхідне для шашлику/барбекю + літом буде дуже круто провести час на свіжому повітрі. Одним словом, найкращі і найщиріші рекомендації️️️

Виталий
17 января 2022 в 6:07

Деревянный трёх этажный дом. Мы жили на третьем этаже. Номер просторный, чистый, а главное теплый. Большая и просторная общая кухня со всем необходимым для удобной готовки. Вокруг дома леса и вид на Говерлу. Также у хозяев дома есть отличная банька и чаны. Единственные нюансы это дорога. Мы были в конце декабря, было много снега, и дорога была засыпана и укатанная снежным месевом. Но не взирая на это мы на своём седане все равно проехали. Было много отзывов по поводу плохой шумоизоляции. Так как мы жили на 3-м этаже, то этой проблемы практически не возникало.
Отличное место для тихого и уютного отдыха.

Женя
26 ноября 2021 в 15:28

Чудовий котедж, зручне розташування для радіальних походів, дуже хороші господарі, допоможуть зі всіма питаннями, які виникають, і окрема подяка за баню, її варто відвідати.

Женя
16 сентября 2021 в 18:14

Сподобалось перебування в цьому котеджі. Рекомендую. Дуже клієнторінтовані власники, які допомогають у всіх питаннях та проблемах в рамках здорового глузду.

Сергей
02 сентября 2021 в 0:41

Відпочивали в котеджі 3 сім'ями, знімали весь будинок. Будинок дуже гарний, в номерах тепло. Місце розташування просто супер, гори і тиша. До підйомника у Ворохті 10км, до Буковеля 30 км. Біля будинку банька і чан. Хазяїн Руслан дуже привітна людина, завжди готовий допомогти при потребі. Тим хто шукає гарний будинок і місце для душевного відпочинку - рекомендую!

Мария
30 августа 2021 в 4:38

Це чудове місце, щоб зупинитись перед сходженям на Говерлу.

Господарі дуже привітні, почуваєшся, наче в себе вдома. Кімнати охайні та чисті, ліжка зручні. На спільній кухні є все необхідне: кава та чай, спеції, олія, весь посуд.

Замовляли також сніданок. Деруни були дуже смачними та по гарній ціні.

На території є мангал, гойдалка, баня, чан, батут для дітей та неймовірні краєвиди.

Господарі допомогли з трансфером до Ворохти. Всі відгуки - правда, а сам котедж ще краще, аніж на фотках. Рекомендую!

Таня
18 августа 2021 в 23:30

Гарний котедж, все ще пахне деревом, дуже чисто та затишно. При потребі, і відвезуть куди попросите, і нагодують місцевими стравами.

михайло
15 августа 2021 в 16:58

Це та сама ситуація коли ставиш 5 балів без роздумів. Прекрасне розташування, фантастичні види з вікон номерів, приємна атмосфера, тишина. Сам будинок повністю зроблений з дерева і запах в ньому фантастичний. Ванні кімнати зручні. В кухні є величезний стіл і на дворі під накриттям є 2 великі столи, тому навіть при заповнених номерах місця стане всім. Рекомендую кожному тут зупинитись

Olenka
14 августа 2021 в 0:08

Неймовірний відпочинок. Затишний та комфортний будинок з чудовими краєвидами з вікна. Особлива подяка господарям, дуже привітні та надзвичайно хороші люди, здоров'я міцного вам та успіхів у майбутньому. Обов'язково приїдемо ще️

Андрій
28 июля 2021 в 3:34

Вже другий рік поспіль приїжджаємо з друзями до Руслана.

Цього року порадувала новенька сауна та чан:)

В будинку тепло, світло та чисто. Простора кухня з усім начинням для приготування їжі.

Комфортні кімнати з великими ліжками, зручними матрасами, та санвузлом.

Затишне подвір'я з альтанкою та неперевершеним виглядом на Говерлу!

Якщо хочете відпочити від міської метушні та насолодитися природою - однозначно приїздіть сюди!

Юлия
27 июля 2021 в 8:53

Отель находиться на хуторе возле Говерлы, очень живописные места: лес, горы, река. Хозяева очень приятные люди. Номер просторный, чистый, тёплый. Санузел в номере. Кухня общего пользования с набором всей необходимой посуды и техники. Все соответсвует заявленным параметрам. В шаговой доступности магазин и ресторан. Есть возможность проживать с питанием (завтрак, обед и ужин). Порции очень большие и вкусные. Есть Баня и чан. Мануальная зона с большой беседкой. Отдельный восторг вид из окна. Однозначно вернусь ещё раз.

Михайло
09 июля 2021 в 1:04

Хороший сервіс, помірні ціни, чистота і порядок. Все на вищому рівні.
Є сауна і чан.
Гарні краєвиди навколо.

Добавить отзыв