UAOTZYV.COM

Котедж Олечка

Адрес Івано-Франківська обл., Яремче
Телефон +380 (98) 803-31-99
Сайт yaremche-ua-37500.nochi.com.ua
Рубрики Арендуемое жилье, Ночлег
Оценка 4.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
Усадьба Гуцулочка — Яремче, вулиця Сидора Ковпака, 39
У Мирона — Яремче, вулиця Свободи, 204
Villa Vip-Class / Садиба Гірська — Яремче, вулиця Свободи, 232
МОРСЬКЕ ОКО, ПРИВАТНА САДИБА — Яремче, вулиця Курортна, 4

Котедж Олечка отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алена
09 августа 2023 в 5:12

Котедж комфортний, все є для зручності і проживання в ньому, дуже крута веранда, де можно снідати чи вечеряти або грілити їжу та насолоджуватись яскравим видом гори на Маковицю. Хозяйці Галі, окремо Велике дякую, привітлива, турботлева, відповідальна у сьому. Якщо вам потрібно тиша та затишок для своєї родини, тоді вам сюди!

Ножи
29 мая 2023 в 5:18

Відпочивали сім'ями з дітьми. Все сподобалось. Галина заселила раніше, дала дитячі ліжка. Обов'язково приїдимо ще

Дарья
01 мая 2023 в 1:20

Галина та її чоловік дуже приємні, доброзичливі та гостинні люди. Котедж дуже дуже чистий, зона барбекю прямо на веранді. Рушники, постільна білизна, посуд та навіть шампури і дрова - все є.
Неймовірний вид на гори
Господарі завжди готові прийти на допомогу та завжди на звʼязку для будь яких запитань.
Все дуже сподобалось, сподіваюсь повернутися ще.

Женя
28 декабря 2021 в 6:31

Очень уютное и атмосферное место!
Очень приятная хозяйка Галина, все подсказывала и помогала️
Понравилось абсолютно все: расположения домика, условия проживания, чистота везде!
Большой плюс в том, что сразу напротив домика можно подняться на гору Белый камень, вид просто невероятный, всем советую!
В домике есть все условия, чтобы комфортно провести отдых, есть также монгал и даже дрова
Также есть балкончик с прекрасным видом? , встречать рассвет одно удовольствие, 10/10
Обязательно вернёмся
Минусов нет вообще, все было супер, отдохнули с удовольствием!
Домик вживую даже лучше, чем на фото!
Отдельное спасибо хозяйке за угощения, было очень неожиданно, приятно и вкусно ️

Оксана
21 декабря 2021 в 19:41

Чудовий котедж!
Дуже чисто та охайно! Є все необхідне для проживання. Постіль та рушники чисті. Є посуда! Величезна тераса на якій можна помилуватися краєвидами! Великий мангал та дрова.
Привітні господарі, які при потребі допоможуть! Можна на подвірї поставити машину.
Локація в тихій місцевості, до АТБ близько 1км, до центру 3-4 км.
Були тут двічі, та обовязково приїдемо ще!

Олег
20 июня 2021 в 2:14

Ви що город Олени фоткаєте. Хатка гарна а городу мало маєте, вам би стайню ту що перед хатою розібрати на вашому городі і пліт в Олени доробили би до низу щоб вид був гарніший.

Машуня
02 мая 2021 в 4:06

Ну лично у меня только положительные эмоции и впечатления от данного коттеджа. Во-первых очень красиво, тепло и по домашнему уютно, в доме есть все необходимое, а какой вид с террасы - это просто нечто! До центра совсем недалеко, рядом есть и магазины и очень дешёвое кафе. Но отдельное спасибо хотелось бы сказать хозяевам коттеджа, они люди с большим сердцем. Так нас ещё нигде гостиприимно не принимали. Хозяйка Галина, ей особое спасибо, помагала нам в поиске и чана и поездки в Буковель, а какие дранники со сметаной у неё вкусные! Вообщем всем, кто хочет отдохнуть от городской суеты и уеденится с красивой природой- советую только котедж "Олечка"!

Константин
29 марта 2021 в 21:59

Оцінка: чудово!
Дуже привітна сім'я, добрий пан, цілая зграя дівчат, поважна котеська і хоробрий пес:)
Затишний, чистий котедж. Є абсолютно все необхідне для комфортного відпочинку. Розкішна тераса з мангалом (проводив там чи не всі вечори поки ми відпочивали у котеджі;)
Якщо це був би Букінг - "Олечка", це котедж, який здобув би у мене 10 із 10.
Розташування котеджу - близько 3.5км від центру Яремчого. За кілометр, а мо й трошки менше - АТБ.
Коли повернемося до Яремчого - 100% бронюватиму саме це місце:)

viktorio.87gmail
22 марта 2021 в 21:06

Очень уютно и комфортно, чисто, хозяева очень приятные и добродушные люди, красивый вид с окна, есть отдельный выход на террасу и внутренний дворик. Отлично подходит для отдыха с детьми

Наталия
22 февраля 2021 в 14:48

Очень понравился котедж: 2 спальни, ванная комната, кухня и два коридора, а также классная веранда с видом на горы. Уютно и чисто. Очень отзывчивые хозяева, всегда помогут и подскажут. Котедж в черте города, но не в шумном центре, до трассы 7 минут пешком, 3 минуты на машине. Рядом есть ЖД станция. Можно воспользоваться электричкой. АТБ в 1.8 км от котеджа. По улице 2 магазинчика. Выше по улице протекает река с красивыми пейзажами, много достопримечательностей рядом. Для детей на территории есть батут и в проекте качели. Нашей семье очень понравилось. Обязательно приедем зимой

Оля
13 февраля 2021 в 19:16

Дуже сподобався будиночок! Чистенько, є весь необхідний посуд, побутова техніка
З тераси відкривається неймовірний вид на гори
Господарі будинку дуже привітні та милі люди)
Обов'язково повернемось!)

Юлия
13 февраля 2021 в 2:12

Останавливались втроём на 2 ночи. В распоряжении целый дом, все удобства, очень тепло, нам понравилось на 100%. Отзывчивые хозяева, приятные люди. Рекомендуем от души. Вернёмся ещё.

Дмитрий
05 февраля 2021 в 4:35

Чистый, уютный котедж. Приветливые хозяева. Шыкарные виды. Рядом много всего интересного. Кафе, монастыри, чаны с Шыкарными видами

користувач
08 января 2021 в 11:32

Відпочивали тут у вересні 2020! Умови проживання шикарні!) Можна впевнено їхати двома сім'ями і навіть з малими дітьми. (Присутнє і дитяче ліжечко і стільчик для годування) Господиня дуже привітна, розкаже, покаже, порадить на що варто, на що не варто дивитись, хоча дивитись тут варто все!) Куди не подаси - цілковита краса! Котедж з пару кілометрів від центру, але навіть без авто доволі зручно добиратись, поряд зупинка транспорту, тож доїхати можна будь-куди. Поряд є крамниця для найнеобхіднішого, за 1 км - АТБ.
Отож, здоров'я господарям! Карантин відпочинку не завада)

Дмитро
31 декабря 2020 в 6:37

Дуже комфортний та затишний котедж. Все продумано та зроблено дуже якісно! Привітні господарі! Пілкуються про комфортний відпочинок відвідувачів! Чудове розташування! Гарний відпочинок!

Тетяна
27 января 2020 в 6:59

Дуже гарне та затишне місце. Ми відпочивали компанією і дуже задоволені. Новий, просторий, чистий котедж. Тепла підлога, гарне опалення, гаряча вода, укомплектована кухня. Неймовірно приємні господарі помешкання завжди готові допомогти. Поруч є декілька магазинів та залізнодорожня станція. А приємним бонусом буде тераса з видом на гори. Мангал і дрова у наявності. Вихідні завдяки цьому котеджу ми провели просто супер.

Ваня
16 января 2020 в 8:42

Гарне місце, класні господарі, тепло і чисто, а ще гарний краєвид і зручно в гори підніматися, навпроти котеджу гарна церква (в неділю та святкові дні завжди йде служба)

Добавить отзыв