UAOTZYV.COM

Котедж Нижня Дземброня

Адрес Дземброня, урочище Площі
Телефон +380 (68) 620-55-98
Рубрики Арендуемое жилье
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Дзен Хата — Дземброня, Дземброня, Івано-Франківська обл., Україна, присілок присілок Степанський

Котедж Нижня Дземброня отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
14 августа 2023 в 20:58

Чудове місце для відпочинку і єднання з горами і природою, чудові краєвиди, приємні власники

Анна
01 августа 2023 в 7:11

Неймовірне місце з неймовірними господарями!
Коли я лише знайшла цей котедж в Інстаграмі і зайшла сюди у відгуки, я була в шоці, що всі відгуки 5 зірок а тепер я розумію, чому!
— Природа неймовірна у Дземброні, коли хмарна погода, то хмари нижче котеджу) відчуття неймовірне, якщо чесно
— Сам котедж дуже гарний, чистий і охайний! Є кухня, де можна готувати страви, є окремий будиночок-столова з каміном і фантастичним видом
— ДУЖЕ добрі, приємні господарі, що дуже піклуються про ваш гарний відпочинок! Дуже смачно готують! Раджу спробувати їхні страви)
— Будинок на горі, господар Василь сам довозив нас туди і назад з валізами на автівці)

Якщо думаєте, де зупинитись у Дземробні, цей варіант раджу на мільйон відсотків! Наш відпочинок був казковим!

Karim
14 июля 2023 в 14:59

Казкове місце для відпочинку! Є все необхідне для комфортного життя. Неймовірно смачна їжа! Форель можна зловити власноруч у власному ставку при будинку Фантастичний ліс та гори! Дуже зручно, що є можливість за додаткову невилику платню підніматися та спускатися горами.
Чудова сім‘я власників оселі! Дуже приємні та турботливі люди! Василь та Галя, щиро вдячний вам за цей чудовий відпочинок у самому серці Карпат! Чекайте знову)

Вита
30 мая 2023 в 13:48

Відпочивали в цьому казковому місці компанією з 11 дівчат. Будинок розташований вгору від траси. Навкруги чудові краєвиди. Ранком пили каву на балконі та насолоджувалися горами, спокоєм, співом пташок та журчанням струмка. В будинку є кухня з усім необхідним. В номерах чисто. Окремо хочеться сказати за ліжка, спати на них- одне задоволення. Ортопедичні матраци, їдеально чиста постіль та легкі теплі ковдри.
Замовляли харчування. Відчувалося, що пані Галина вкладає всю свою душу в приготування та подачу страв. Все було дуже смачно. Їдальня знаходиться окремо. З неї відкривається чудовий вид на гори. Також там є камін, який можна розпалити за вашим бажанням.
Біля будинку є ставок з фореллю. Можна зловити, а потім самим приготувати або приготує за додаткову плату господар. Пан Василь - цікавий співрозмовник з почуттям гумору, привітний та чуйний. Завжди йде на зустріч в проханнях.
Дякую господарям за гостинність, комфорт та затишок!

Саша
08 марта 2022 в 6:46

Отдыхали тут летом с семьей и собакой. Очень уютный дом, хозяева замечательные душевные люди! Галина очень вкусно готовит! Место идеальное для тихого отдыха. Природа сказочная. Очень желаю там оказаться еще и всем желаю:)

Эрнест
23 ноября 2021 в 10:45

Отличное место. Прекрасная кухня. Доступная цена.
В будний день в конце сентября вообще почти одни на все здание были.

Так же из балкона открывается отличный вид. Мы обходили потом несколько других усадеб - он почти лучший)

Домик расположен на возвышенности, откуда за 1,5-2 часа можно дойти до верхней части Дземброни, любуясь попутно видами.

Отличный вариант остановки на 3-4 дня или больше, если планируете идти в горы

Andriy
03 ноября 2021 в 18:37

Прекрасне місце! В стороні від потоків людей, в гарній місцині, і всім, що необхідно для відпочинку. Пан Василь і пані Галина дуже хороші господарі і допомагають у вирішенні всіх питань.

Женя
30 октября 2021 в 11:43

Самые красивые виды тут. Дом чистый, очень уютный. Прекрасные хозяева, гостеприимные. Есть возможность заказывать приготовление еды. Обязательно нужно попробовать сырники, блинчики с творогом, грибную юшку, форель в сметане и соленья!) Обязательно вернусь сюда снова!

Олена
24 сентября 2021 в 21:03

Всім привіт. Відпочивали і були на йога - ретриті у пана Василя і Галини у Нижній Дземброні. Неймовірна природа, гори! Треба звісно піднятися в гору трохи від дороги  (від річки, де можна купатися і медитувати) до будинку, але того варто, адже звідти відкривається захоплючий погляд і дух краєвид. Класний і стильний дерев'яний будинок, де можна заселитися самому або якщо треба і групу, оскільки будинок великий - 3 поверхи (3 мансарда)
Господарі турботливі і привітні з почуттям гумору. Завжди допоможуть, якщо є якісь питання.
Готують їжу, якщо бажаєте. Якщо ні, то готуєте самі. Варто зазначити є критий майданчик з видом на гори для проведення різних подій (йоги, конференції чи ще чогось).
Від будинку по дорозі в гору можна піднятися  на гору Косарище (1148 м.) і звідти вид на гори Піп Іван ітд.
Чудове місце, навіть коли дощ, вид крутезний, бо гори димлять.
Тиша, коні, корови, кози, ягоди, гриби  - одним словом є все, щоб перезавантажитися від буденності. Рекомендую.
Дякую за все!
А ще є сортування сміття на пластик, залізо і харчові.
Олена.

Саша
23 сентября 2021 в 15:53

Дуже хороші господарі, чисті номери, чудова локація є можливість замовлення харчування. Відпочивали 1.01.21р і 15.05.21р. Дуже задоволені.

Алла
22 сентября 2021 в 13:22

Чарівне місце! Ранкові купання в річці, прогулянки в гори, Dream goidalka, зарості ожини (ми були в кінці літа)! Господарі приємні і уважні. Їжа з натуральних продуктів дуже смачна.

Станислав
17 сентября 2021 в 17:21

Поддерживаю хвалебные отзывы предыдущих постояльцев: дольше остальных в памяти живут примеры именно искреннего сервиса.

Nadiia
15 сентября 2021 в 2:41

Нам все очень-очень понравилось. Я долго искала такое место в Дземброне: дом на горе, не в центре села, чтобы сразу за домом начинался лес (+), чтобы был балкон или терасса с красивым видом, где можно сидеть часами и любоваться (+), уютная комната, в которой ничего лишнего, но есть свои туалет и душ (+), интернет (+), полный пансион, чтобы не везти с собой продукты (+), радушные хозяева, рядом с которыми чувствуешь себя уютно и расслабленно (+). Все так и было. Спасибо большое, Галина, Василь и Мария, нам у вас было очень хорошо.

Иван
24 августа 2021 в 6:18

Котедж в пана Василя та пані Галини - це справжнє місце сили! Гостили протягом 3х діб на цьому тижні. Затишний, доглянутий будинок, який став для нас справжнім домом. Господарі це серце і душа цієї садиби. Надзвичайно ввічливі та доброзичливі із якими цікаво поспілкуватися і дізнатися багато новенького про життя в Карпатах і не тільки.
Кухня, то окрема історія. Кожен повинен спробувати справжній домашній продукт і обов'язково взяти якогось гостинця із собою. Дуже смачно! 5/5.
Окремий плюс - це місцерозташування. Із садиби можна просто піднятися на гору за 30-40 хв і перед вами відкриється неймовірний краєвид на Чорногірський хребет. Поруч власне і сам хребет і Кострича і річка. Плюс мальовничі краєвиди. Пасуться корівки, коні.:) Супер локація. Рекомендуємо!

Добавить отзыв