UAOTZYV.COM

Котедж Файный отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Татарів, вулиця Незалежності, 305
Телефон +380 (67) 744-66-24
Сайт fayniy-ua.book.direct
Рубрики Пансионат, Полупансион, Сауна, Вилла
Оценка 4.4 11 отзывов
Похожие компании в категории
Усадьба Магура — Татарів
Котедж Ирина — Микуличин, вулиця Грушевського, 170
Садиба Прутець Баня і Чани — Татарів, вулиця Незалежності, 6

Пансионат Котедж Файный отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Максим
30 июля 2023 в 18:47

Із приємного: Хороша ціна, затишно всередині, є доступна кухня, холодильник, фен та праска, столики для їжі, мангал, поруч великий відкритий дитячий майданчик. Поруч багато атракцій, близько до Буковеля. Можна паркуватися у дворі.

Із поганого: Шум від дороги, не працює сушарка для рушників, за 6 ночей не було жодного прибирання номеру, сміття не забиралося. Не працював телевізор, сантехніка потребує дещо ремонту.

Андріана
20 июня 2021 в 18:21

Затишні та зручні кімнатки, смачні сніданки і кухня загалом, привітні люди, дякуємо за гостину) нам із дітьми було комфортно

Наталья
03 мая 2020 в 12:43

Здравствуйте меня зовут Наталья мне очень понравились котедж я очень хочу ищой поехать туда нам очень понравилось мы были восторге от пое сздки в Карпатах спасибо большое за поездку огромное спасибо тебе Валере и Наталья.

Anatolii
15 апреля 2020 в 8:00

Суперове місце. Знайшов колись випадково в інтернеті в 2012 році, відтоді зупинявся декілька разів. Класна локація, гостинні господарі, приємна атмосфера, тепло і затишно. Рекомендую усім.

Gros
02 марта 2020 в 4:01

Котедж розташований поряд з дорогою Татарів Буковель, на повороті на Ворохту. Розташування дуже зручне, поряд піццерія та декілька місцевих магазинчиків. В Татарові є маркет АТБ та заправка ОККО. В котеджі чисто, тепло, номери не великі, але зручні, на першому поверсі є ідальня, кухні для самостійного приготування їжі не має. Гаряча вода та WiFi є цілодобово. Сніданки та вечері в котеджі дуже смачні, вистачає поїсти та взяти з собою сніданок для перекусу в горах. Є місце для зберігання та сушки сноубордів. Стоянка для 3-4 автомобілів у дворі будинку.

Shurik
10 сентября 2019 в 19:07

Тепло, уютно, вкусно.
Рядом недалеко лес, можно прогуляться.
В 50-ти метрах есть прокат горнолыжного снаряжения и совсем рядом остановка автобусов/маршрутных такси.

Александра
01 августа 2019 в 20:24

Удобное расположение - в гуще событий. Хорошая цена. Чисто, приятные хозяева, есть возможность оставить авто во дворе.

Євген
01 марта 2019 в 6:24

Чисто, комфортно. Приветливый персонал, хорошие завтраки, есть парковка для авто. Удобно добираться до Буковеля.

Наталья
03 ноября 2018 в 15:28

Отдыхали тут, чисто, уютно, внимательный администратор. Номера не большые но, все необходимое есть. Есть wi-fi но в нашем номере прийом был плохой. Есть маленький телевизор. И вообще было приятно пожить в таком месте, вид из балкона бомбический)

Кирилл
25 октября 2018 в 20:15

Как бюджетный вариант проживания неплох. А вот кухня подкачала.
Есть рекомендую в соседнем кафе! И воду пить покупную, у людей живших до нас расстройство, у нас и ребят которые только приехали тоже расстройство желудка.

Ольга
20 октября 2018 в 11:18

Я просто закохалася в це місце: привітний персонал, невимушена і така родинна атмосфера, напевно найкраший відпочинок для великої родини чи компанії друзів. А гарячі діжки і сауна - ну це просто нереальна насолода, знову ж таки, по першому проханню виконають будь-яку забаганку, аби тільки тобі було комфортно. РЕКОМЕНДУЮ!

Добавить отзыв