UAOTZYV.COM

Котедж Близнюки отзывы

Адрес Ворохта, вулиця Миру, 55/а
Телефон +380 (50) 627-47-81
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/vorokhta/houses/blyznyuky
Рубрики Отель
Оценка 4.5 60 отзывов
Ближайшие филиалы компании
У Васюти, Приватна Садиба — Ворохта, вулиця Миру, 57А
Затишок в Карпатах — Ворохта, вулиця Довбуша, 29А
Садиба Петра і Павла — Ворохта, вулиця Михайла Грушевського, 48
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street

Отель Котедж Близнюки отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
14 декабря 2023 в 22:46

Відпочивали в Садибі пару днів тому, нам все сподобалося! Гарна та приємна атмосфера, смачна їжа, чисті номери. Окрема подяка пані Наталі) Було затишно!

Анастасія
02 декабря 2023 в 9:39

Відпочивала з сімʼєю. Отримали неймовірне задоволення від краєвидів, дуже зачепило що до магазинів йди 5 хв. Дуже дякуємо ввічливому персоналу готелю. Дуже чисті та затишні номери і територія. Обовʼязково повернемся ще

Саша
02 октября 2023 в 22:54

Був одну ніч, так як ходжу в гори з палаткою. А так якщо відпочивати сім'єю - достойний вибір

Андрій
02 октября 2023 в 10:37

Відпочиваємо в "Близнюках" Жовтень 23. Все чудово, хороші власники, зручний та охайний номер, є сніданок та вечеря. Багато різних послуг, чани та особливо коні - РадиМО!

heil
01 октября 2023 в 23:56

Топчик. Дуже привітні господарі. Дуже смачна кухня, борщ топчик. Привітний персонал. Сервіс гарний. Всім рекомендую. 5 з 5ти.

Nataliia
25 сентября 2023 в 2:18

Дуже приємний персонал. На території є чани та басейн з підігрівом. Смачна кухня. Номери комфортні та чисті, але в сімейному люксі з балконом вид з балкону не дуже. Не зручно, що немає оплати через термінал.

DARYNA
18 сентября 2023 в 0:08

Не організовано регулярне прибирання в номерах; відсутнє харчування (навіть сніданки), не обладнані кухні; щоб поїсти треба йти до центру 20-30 хв пішки.

Але слід зазначити, що дуже любʼязні власники, які дадуть поради та допоможуть організувати трансфер, або ж екскурсії.

пользователь
04 июля 2023 в 18:15

Відпочивала 3 ночі, дуже привітно, тепло, дуже по родинному.
Керівники закладу пані Наталя і пан Ігор дуже позитивні люди, рекомендую.
Для підйому на говерлу та просто відпочинку найкраще місце!

Анастасія
26 июня 2023 в 3:07

Надзвичайно затишне місце. Привітна господиня Наталя та дуже турботливий пан Ігор. Затишний номер, наявне кафе, велосипеди на прокат, поїздка до підніжжя Говерли з рекомендаціями для підняття. Гарно оснащена територія. Залишилась лише найкращі враження. Надалі рекомендуватиму саме це місце для відпочинку. Наша відпустка була чарівною. Обов’язково повернемось іще️

Nazar
29 августа 2022 в 22:06

Все дуже сподобалось, чудові котеджі та сервіс за доступними цінами! В садибі затишна атмосфера і привітні господарі. Рекомендасьйон!

Аня
14 июля 2022 в 15:53

Останавливались с мамой на 4 ночи. Остались довольны всем. Сервис ненавязчивый, приятный персонал. На территории есть развлечения и для детей и для взрослых. Горячая вода, шикарный напор) новенькое все, еще и балкон свой был. Цена/качество более чем оправданы. Будем рекомендовать другим)

Олександра
17 апреля 2022 в 10:34

Перш за все скажу, що це найгірший відпочинок в моєму свідомому житті.
Наша компанія з 8 чоловік орендувала хатину та ще наша подруга орендувала кімнату в готелі на 4 дні.
З плюсів: дуже привітна і життєрадісна господиня Наталія, а ще прагнення нею зробити все можливе, щоб всім все сподобалось. Ще з плюсів додам те, що всі прохання намагались виконувати. Сподобалась сауна, з нею виявилось все ок.
З мінусів:
1. Холодний перший поверх, тому доводилось грітись від каміну і, звісно, всі речі, які були на 2му поверсі пропахли димом.
2. Ще величезна проблема чомусь виявилась з милом. Ні на кухні, ні в ванних кімнатах не було НОРМАЛЬНОГО мила. Розведене до стану води-це точно не мило. Довелось купувати в магазині, тим більше в період карантину.
3. В будинку явно не дуже напрягались з прибиранням. В подруги в кімнаті в готелі не змінили білизну- було волосся на простирадлі. На прохання змінити при ній-змінили.
4. Чани: по-перше, ну яяяк в такий маленький чан може вміститись 6 чоловік? ! Попереджайте, що він маааксимум на 5 і це при тому, що ми сиділи один біля одного тісно. По-друге, бачила, що після нас сиділи в чані люди і тоочно ніхто не змінив воду. Тому висновок: для нас, певно, також не змінювали.
5. В одному з номерів будинку текла душова кабіна
6. Телевізор телескопічний на 1му поверсі. Можливо це для когось не мінус, звісно. Але увімкнути youtube нам вдалось тільки після того, як знесли один нормальний телевізор з 2го поверху.
7. Якщо хтось миється на першому поверсі, то на другому вже напору нема. Тому доводилось комусь стояти в душі з намиленим усім і чекати воду. Або домовлятись і по черзі митись. Для компанії, яка приїхала відпочити-це проблема, бо "гратись" з водою явно не входило в наші плани і час.
ПОЛУНИЧКОЮ на торті було те, що всі, хто жив в будинку, отруїлись. І це точно була не їжа, тому що всі їли РІЗНУ їжу і в різних місцях. Я про отруєння сказала Наталії, що дитина 3х-річна блює всю ніч, а всі інші почали з різними інтервалами: хтось вдень, хтось вночі, а хтось через 3 дні і це явно не харчове. На що відповідь: та це в Буковелі там всі з отруєнням лежать. В нас каталась 1 людина, всі інші туди не їздили. Але бачу, що в коментарях багато хто пише про отруєння.
І такого отруєння в мене ще в житті не було, а ще гірше - бачити свою малолітню дитину в такому стані.

Ігор
08 апреля 2022 в 15:17

Чудово відпочили! Однозначно рекомендуємо! Просторий номер, велике ліжко, балкон. В номері є ванна. На території баня та чан (після покатушок якраз те що потрібно щоб відігрітися та порелаксувати) Нам пощастило скуштувати тут бограч з олениною який приготували господарі. Дуже ситно та смачно! А ще тут дають знижки на прокат спорядження. Чудове місце щоб відпочити від шумного міста. Окрема подяка покоївці Галині, допомогли швидко організувати коней. Та й взагалі тут прислухаються до всіх ваших побажань. Власники Наталія та Ігор дуже приємні люди.

користувач
22 марта 2022 в 19:12

Відпочивали в Садибі " Близнюки" два рази і обов'язково збираємось повернутися!
Незабутні краєвиди, гостинні господарі, які радо допоможуть у вирішенні будь-яких питань.
Перший раз зупинялися у будиночку компанією, завжди тепло і чисто, номера зручні, купа вражень від тераси, дуже сподобалась лазня і чани!
Другий раз зупинялися у двухмісному номері теж завжди тепло, зручно, гарний інтернет, смачні сніданки!
Дуже дякуємо за відпочинок!

Женя
08 марта 2022 в 20:54

Відпочивали у Садибі "Близнюки" два рази і обов'язково збираємось повернутися!
Перший раз були компанією, три родини, зупинялися у будинку. Тепло, комфортно, затишно, в номерах душ, туалет, телевізор, майже з кожного вихід на терасу з шикарним виглядом! Також, нас полонили чани та лазня, все на вищому рівні.
Другий раз, відвідали садибу в цьому році, родиною, знімали двомісний номер. В кімнаті є холодильник, телевізор, душ, туалет, чисто і з тераси відкривається гарний вид на гори і ліси, також окрема подяка за смачні сніданки! Дуже подобається атмосфера, привітній персонал і господарі, завжди допоможуть і виконають побажання! Дякуємо Вам за відпочинок! Ви молодці!)

користувач
16 февраля 2022 в 12:07

Отвратительное место. Приехали с компанией 6 взрослых, 2 детей. Орендовали дом через букинг. Итог ожидание 8 часов воды отсутствовала холодная и горячая, и отопления, в комнатах температура была 14 градусов. Через скандал и угрозы еле вернули свой завдаток. Испорчен день, и скорые поиски нового жилья. Есть видео и аудио запись. Хозяйка разговаривала на повышенных тонах, камин изначально попросили растопить мы, и за нам назвали цену в 120 грн, за дрова для него. Обогреватели принесли через 5 часов постоянных звонков и объяснений, что в доме находится не возможно. А хозяйка по телефону настойчиво утверждала что у нас все ок. Приезжать лично отказалась. Только после угроз о вызове полиции, снятия на видео всех условий в которые нас поселили, она сама перезвонила и попросила номер карты для возврата денег. А в добавок ко всему дом был не убран, посуда грязная, постоянно заходили какие-то люди и "возвращами" взять ранее с этого дома посуду. Даже мусор от предыдущих отдыхающих не вынесли. СЕРВИС ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛЬНЫЙ.

Женя
16 января 2022 в 15:59

Дуже класно і не дорого.
Ми ще раз туди поїдемо
Все є баня чан ресторани.
Дякую за відпочинок Галі.

ZaecBall
29 декабря 2021 в 22:43

Рекомендую всім, садиба прекрасна, персонал дуже привітливий! Будинок чистий, охайний, затишний. Прибудинкова територія теж топ, є власна парковка, дитячий майданчик, мангал, чан і багато іншого. Ми брали в оренду цілий будинок 13.10.2021 і дуже залишились задоволені!

Женя
19 декабря 2021 в 7:23

Дякуємо за гарно проведений відпочинок!
Неймовірний краєвид! Хороше ставлення, зручні та комфортні умови, сучасна кухня. Гарний дизайн, чудова атмосфера. На території є лазня, чани, прокат велосипедів.
ДУЖЕ ЧЕСНІ ТА ПОРЯДНІ ЛЮДИ! (повернули забуті в номері гроші).
Дякуємо за гостинність! Бажаємо процвітання!

Евгений
15 декабря 2021 в 19:16

Нам понравилось. Замечательный вид с террасы. Всё удобно в коттедже. Чисто в номерах. Отличная территория. Банька, чан, гамаки, детская площадка, парковка.
Отдельное спасибо Гале за вкусные завтраки и прекрасное отношение! А так же за мгновенную реакцию на любые просьбы.
И главное: всё с искреней улыбкой)

Добавить отзыв