UAOTZYV.COM

Косів Чан / Вілла Медова

Адрес Косів, вулиця Над Гуком
Телефон +380 (67) 372-03-40
Сайт villa-medova.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.6 33 отзыва
Похожие компании в категории
Карпатські зорі — Косів, вулиця Над Гуком, 15
Country House Kosiv — Косів, Pavlika street, 10
Косів — Косів, вулиця Незалежності, 65А
У пани Галины — Косів, вулиця Герасимовича, 11

Косів Чан / Вілла Медова отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
01 января 2024 в 15:19

Номери відповідають ціні. Достатньо чисті та охайні. Винаймали окрему кімнату з кухнею та диваном, тож на сімʼю з дитиною було дуже зручно. Є балкон в номері.
На території сусіднього готелю можна смачно поїсти в ресторані.
На території вілли є все для смаження шашлику. Є чан за окрему платню.
Розташування для тих хто приїхав машиною добре. Для новачків у кермуванні можливі проблеми з заїздом у гірку, а також тільки однополосною дорогою до самого готелю.
Недалеко до гори Михалкової, машиною до різних цікавих місць. Гуляли цілими днями, бо природа навкруги була неймовірною територія у віллі дуже доглянута!

Ksena
13 ноября 2023 в 21:10

Чисті та охайні номери, красиві краєвиди. Далекувато від центра.
Медова продукція, власного виробництва, на вищому рівні.

Анна
29 сентября 2023 в 1:16

Відвідали чани. Уже маючи досвід варіння, можу сказати, що чан суперечить вимогам безпечного перебування: висока температура дна шириться на каміння, відтак
торкнутися ногами дна неможливо,
сісти у чані нема як - просто нема лав.
А коли попросили питної води, - нам відмовили.
Прайс:
1 год = 500 грн, але замовляти можна від 2 год;
Рушник = 50 грн;
Гумові капці= 0 грн;
Чай = невідомо, бо, як нам відмовили у воді, то про чай і не питали (

Надя
30 июля 2023 в 15:24

Гарна локація, привітні господарі, проте дуже засмутило те, що в номері давно зламана кришка унітазу, від слова взагалі. Без кріплення, ввечері відсутня гаряча вода і неприємний запах від кухонної мийки.

Андрій
12 июля 2023 в 18:05

"ДУЖЕ зручне розташування. ДУЖЕ привітний персонал. НАДЗВИЧАЙНО чисто. Прийнятна ціна! “

Ton
14 мая 2023 в 3:52

Чисто та затишно, тиша та спокій. Дуже гарне подвір'я, привітні господарі. Чан дуже сподобався! Обов'язково повернемося сюди.

користувач
06 февраля 2022 в 6:52

Всім привіт! З радістю хочемо повідомити, що відкрили новий котедж з покращеними апартаментами. Кожен номер спланований у вигляді студії з власною кухнею, терасою -балконом та окремим входом! В кожному номері є двоспальне ліжко та двоспальний диван, душ, туалет, телевізор з плоским екраном, холодильник, електрочайник. Велика зелена територія з красивими краєвидами!

Кристина
06 ноября 2021 в 3:40

Хорошая вилла в красивом месте с общей кухней.
Из положительного:
- отличные номера с современным дизайном, удобства есть в каждом номере и даже балкончик;
- все идеально чисто, постельное белье и полотенца новые и не застиранные;
- приятная хозяйка, встретила и заселила нас когда уже была ночь.

Из негативного:
- не очень хорошая шумоизоляция;
- если добираться когда уже стемнело - сложно найти, тк не везде есть таблички или их не видно. Но хозяйка по телефону нас сориентировала.
- не было завтраков, пришлось за ними идти в ресторан соседнего комплекса и, кстати говоря, нам там не понравилось)

Святослав
02 ноября 2021 в 20:33

Розповім про свій зіпсований відпочинок.
Замовили ми з сім'єю відвідування "чана", обрали місце по високому рейтингу гугла, про що пошкодували.
На замовлений час нічого готово не було. Так, в приміщенні лазні температура була +15-17 градусів, "приємний господар", про якого читав у відгуках, стоячи в теплій куртці почав розказувати, що це нормальна температура для бані, але на вимогу таки розпалив пічку в приміщенні. Побачивши порожній басейн, я запитав чому до прийому відвідувачів він залишається порожнім - господар відповів, що його набирають для кожного відвідувача заново і запевний, що протягом години басейн буде повним чистої води.
Окремо слід зазначити, що в дворі коло чану, який розташований на вулиці, протягом всього відвідування лазні, дві години будівельники розбирали риштовку гупаючи молотками.
На запитання, чи хотів би він сам відпочивати в таких умовах, власник "Вілли медова чан", сказав, що готовий повернути завдаток, якщо щось не влаштовує.
Зараз шкодую, що не забрав завдаток і не сказав людині в грубій формі, що саме вона робить погано.
Резюмуючи, релаксація у чані відбувалася під чарівне бряскання молотками, що дуже допомагало розслабитися. Вода в басейн, за дві годининабралася трошки вище ніж до половини, але вона була страшенно каламутна і брудна, що я відобразив на фото під відгуком. Коли через годину відпочинку, до чана знов підійшов "приємний господар" і я у нього запитав чому така брудна вода. Останній відповів, що вода джерельна, але сам на мою пропозицію у неї залізти відмовився, як я розумію боячись підхопити щось з інфекційних хвороб.
Однозначно, хай Вас Бог боронить туди їхати!
Фотографії на сайті не відповідають дійсності, господар хамло, а серві і можливість відпочити - 0.
Впевнений, що позитивні відгуки залишені членами його родини і друзями.

Валерий
11 октября 2021 в 9:27

Рекомендую! Дуже затишна вілла, розташована у самого підніжжя гір. Привітні господарі які завжди допоможуть якщо завернетесь. А їх мед то взагалі щось неймовірне! Обов'язково скуштуйте!

Вікторія
09 октября 2021 в 5:51

Красивое, тихое и очень уютное место. После посещения возникает желание вернуться. Отзывчивые и добропорядочные владельцы помогут сделать отдых ещё более интересным. Они посоветовали где лучше поесть и куда поехать посмотреть достопримечательности. Сами апартаменты достаточно удобные и просторные. Пахнет дерево. Чисто и красиво. Большой балкон, где с удовольствием можно выпить кофе или чай. Также есть чан и возможность заказать массаж. Плюс на первом этаже кухня, где вы можете приготовить все что хотите. А какая территория. Мм. Всё очень понравилось!)

Olena
16 сентября 2021 в 9:22

Приїздили в гості поваритись в чані - все дуже чисто, охайно, добре продумано! Чан дуже радимо!

Саша
28 августа 2021 в 10:22

Чудове місце для відпочинку. Комфортні кімнати, гарний дерев'яний будинок, приємна господиня) Купання в чані приносить море задоволення!

Irinka
16 июля 2021 в 17:39

Чани невеликі, комфортно буде 2м людям - не на велику компанію. Є можливість додати трави але нам ніхто не запропонував. Коли нас зустріли провели швидкий екскурс і все. Добре, що в комплексі здається кімната з каміном, столиком є навіть посуд. Рушники видаються за окрему плату. Доволі чисто.

Yevgen
04 июля 2021 в 21:58

Дуже добре.
Чисто і прибрано, чесні ціни.
Дуже цікава лекція від власника на тему бджолярства.

Илья
02 июля 2021 в 10:59

Приємні номери та дуже круте розташування, затишно, біля лісу. Привітні господарі. Не завадили би якісь килимки в номерах, бо на плитці трошкі прохолодно в ноги. Є альтанка з видом на ліс, добрий чан та усілякі медові забави. Рекомендую

Edyk
27 июня 2021 в 0:13

Відпочивали після новорічних свят. Компанія була велика (4 сім'ї). Зайняли 3 номера з 4 (благо попалась класна сім'я в тому номері)
Меблі хороші та нові, спати зручно. Але дійсно чути звуки з сусідніх номерів. Кухня велика та зручна (Є помудомойка). За столом 10 людей поміщяються вільно.
Брали чан та сауну на 2 години (1000 чан +600 сауна). Більш чим достатньо
Є де пожарити шашлик
Недалеко е нависний міст
Є дитячі качелі та пісочниця
Нажаль нема що робити з дітьми більше ніж 1 день.
До магазину треба їхати в місто (далековато)

Роман
24 июня 2021 в 10:59

Власник зустрів біля в'їзду, провів екскурсію по готелю і презентацію медової продукції. Є бджолині кімнати, смачний мед, медовуха). Знімали 2 номери в міні готелі на 4 номери всі на 2му поверсі, є кімнати з балконом так і без, номери не великі але чисті і затишні, санвузол і дошова. На першому поверсі загальна кухня, з посудом, чайником, мікрохвильовою, плитою і посудомийкою. Є декілька альтанок з мангалами. Гарна сауна, з досить великою кімнатою відпочинку, невеликий басейн, душова, класний чан. Всім рекомендую готель для відпочинку, залишилися тільки найліпші враження.

Andriy
12 июня 2021 в 12:48

Гарно затишно і приємно відпочивати у Вас. Ціни помірні номери надзвичайно гарні і сауна і чан під відкритим небом. Рекомендую всім хороші емоції.

Наталия
31 мая 2021 в 17:09

Природа супер! Номери клас, затишно, посуд є, мангал, сауна, чан все що потрібно для відпочинку

Добавить отзыв