UAOTZYV.COM

Kolibri / Колібрі

Адрес Татарів, вулиця Незалежності, 786
Телефон +380 (97) 242-80-44
Рубрики Полупансион
Оценка 4.9 50 отзывов
Похожие компании в категории
Усадьба Магура — Татарів
Усадьба Вишенка — Татарів, вулиця Незалежності, 178
Котедж Файный — Татарів, вулиця Незалежності, 305

Kolibri / Колібрі отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віктор
22 марта 2024 в 17:20

Все на високому рівні, номер чистий та все в гарному стані. Сервіс дуже класний а місцеположення найкраще.

Dеn
17 сентября 2023 в 12:31

Готель сподобався, просторі номери з кухнею, є все необхідне для комфортного проживання. Розташування дуже вдале, внизу протікає річка Прут, метрів 200 до АТБ та АЗС Окко. Також поруч кафе з піцою та суші, магазин європейських продуктів харчування "Баба Аня". Привітні та уважні господарі, їм окремий привіт) Втім, сміливо можете їхати в Колібрі, рекомендуємо)

Максим
02 августа 2023 в 17:30

Відпочивали цього року (2023), чудове місце; дуже доброзичливі господарі; зручне розташування; класні, просторі і чисті номери. Річка зовсім поруч, зупинка і магазин через дорогу. Нам все дуже сподобалось, наступного року знову приїдемо.

Саша
01 августа 2023 в 20:05

Чудовий готель їжа дуже смачна, а також в номері завжди чисто охайно та чисті охайно застелені ліжка, дуже привітний сервіс.

Ирина
26 июля 2023 в 12:28

Вчора повернулися із відпочинку. Усім задоволені. Великий номер із просторою ванною кімнатою, кухня з усім необхідним. Для тих, хто без машини, зупинка автобусів одразу біля будинку. Прекрасні господарі. Рекомендую!

Ольга
05 июля 2023 в 1:57

Відпочивали з донькою з 5 по 12 липня 2023 р. Скажу без перебільшення - все просто прекрасно! Господарі - інтелігентні, дуже привітні. Номери затишні, територія доглянута, все продумано до дрібниць, за будинком протікає річка. А природа у Татарові- неймовірна!

Alena
30 июня 2023 в 15:34

Відпочивали в цьому готелі взимку, інтер'єр чудовий, все з дерева, зроблено зі смаком, номер чистий і охайний, на кухні і у ванній є все необхідне, в кімнаті було тепло (ми жили на першому поверсі). З вікна ванної чути як шумить гірська річка, на території тихо, хоч і поруч траса. В загальному нам дуже сподобалося, єдиним мінусом було наявність телевізора, але відсутність на ньому телебачення, якби заздалегідь про це знали, то взяли б ноутбук.

Руслана
21 июня 2023 в 7:27

Надзвичайно гарне місце для відпочинку як родиною, так і з друзями. В кращому місці, ніж в цьому ми ще не зупинялися. Господарі (Віктор і Лора) - неймовірно гарні люди, таке відчуття, ніби ми знайомі не 24 години, а 10 років. Велика подяка їм за такий теплий прийом. Ми ще не встигли звідти поїхати, а вже хотілося приїхати знову.
« Всє так уютно, по-домашнєму»

Ульяна
28 мая 2023 в 9:02

Дуже зручне місцезнаходження готелю Колібр -через дорогу АТБ, ОККО, піца, суші, аптека та ще кілька магазинів, також є зупинка транспорту, якщо без авто, то можна доїхати до Буковелю, Яремче, Ворохти за 15 хвилин. Чисті номери, в номерах є все необхідне, як на кухні так і у ванній кімнаті. Навколо готелю ліс, гори та зовсім поруч річка з кам'янистим пляжем. Види дуже красиві. На території готелю є зручні альтанки, одна з них з видом на річку. Єдиний недолік готелю це відсутність звукоізоляції, так як номери з дерева то все, що відбувається на другому поверсі дуже чутно на першому, але це не критично.

Александр
06 мая 2022 в 16:52

Рекомендуємо це місце. Міні отель з окремим входом. В номері кухня санвузол та двухспальне ліжко та диван який розкладається. Поряд річка Прут, краєвид шикарний. Господарі дуже вічлеві і завжди прийдуть на допомогу. Є мангал сауна паркінг для авто. Поруч є супермаркет АТБ. Рекомендуємо цей готель. Дякуємо за відпочинок!

Марина
24 апреля 2022 в 18:06

Понравилось все и даже очень. Останавливались с двумя детьми, в номерах тепло, наличие горячей воды круглосуточно. Номера чистые, ухоженные. На кухне есть все необходимое. В пешей доступности магазин. Хозяева очень приветливые!

Саша
28 марта 2022 в 13:41

Відпочивали з сім’єю в готелі з дітьми. Дуже привітні господарі. В самих апертаментах все продумано до дрібниць. Чистий, комфортний і теплий номер. Вся мебель і сантехніка нова, в кухні є все для того, щоб приготувати собі їсти. Дуже близько знаходиться магазин АТБ і заправка ОККО. Гори, річка, яка тече за будинком створюють незабутню атмосферу. Ми чудово відпочили

Яна
09 марта 2022 в 12:05

Очень комфортное место для семейного отдыха! Новая гостиница, очень чисто. В номере есть все необходимое для комфортного и безопасного проживания - отдельный вход в номер, кухня со всем необходимым (чайник, плита, микроволновка, посуда, фужеры и даже тостер) комфортная ванная комната со своим бойлером, в комнате много мест для хранения вещей (тумбочки, столики, вешалки, крючки на стенах). Есть даже домашние тапочки.
Отдыхали зимой - в комнате было тепло и комфортно.
Хозяева очень гостеприимные и отзывчивые люди, при любой просьбе помогали. Спасибо вам за прекрасный отдых!

Denisira
29 октября 2021 в 20:08

Лучшее место из всех где мы жили в Карпатах. На выносных балконах можно сидеть часами, наслаждаясь шумом протекающей под тобой реки и любуясь потрясающими видами гор вздымающимися к небу.
В апартаментах есть всё необходимое для комфортного проживания. Всё очень чисто, ухожено. Сделано всё "как для себя".
Хозяева прекрасные люди, готовые всегда помочь всем необходимым.
Очень были рады отдохнуть в этом прекрасном месте

Елена
26 октября 2021 в 15:26

Отдыхала в отеле в середине сентября. Очень понравилось! Я смогла отключиться от городской суеты, насладиться природой и при этом в полном комфорте!
Номера чистые, есть все необходимое как в кухне (и посуда, и плита, и микроволновка, и электро чайник, и даже тостер), так и в ванной комнате (и полотенца, и фен, и мыло).
То, что АТБ очень близко, оказалось действительно ценным.
2 минуты ходьбы, и вы уже на берегу реки, где можно посидеть на камешке, послушать журчание воды и насладиться видами природы.
Хозяева отеля очень приветливые и отзывчивые люди. Всегда готовы во всем помочь.
Благодарю за такой комфорт и внимание!
Надеюсь ещё приехать сюда.

Алеся
06 октября 2021 в 23:35

Большая благодарность приветливым хозяевам. Остановились возле Калибри случайно, хозяин встретил с улыбкой нас. Спросили дорогу к другому месту, и нам вежливо рассказали. После предложил посмотреть его варианты жилья. И вы знаете, мы через 5мин. Вернулись и не пожалели. Прекрасные комнаты с кухней, кровати удобные, что не мало важно, удобства все в номере. Вся территория бесплатна, парковка тоже, мангал, беседки. Очень классно, что совсем рядом в 2мин под окнами можно так сказать речка Прут, в которой можно искупаться и есть мини пляж. Природа супер. АТБ в 200м. Развязка хорошая, в одну сторону Яремче, в другую Буковель, Ворохта и это всё буквально 15 -30мин. Вам посоветуют хорошее кафе, если нужно, Джипы, Рафтинг. Многое можно ещё рассказать и только хорошее. Не пожалете! Можно познакомиться и сдружиться с хорошим людьми. Процветания "Калибри", удачи владельцам, хороших и позитивных посетителей.
Таких как мы.
РЕКОМЕНДУЮ.

Екатерина
25 сентября 2021 в 8:13

Зупинялись на декілька днів в Колібрі. Тільки найкращі емоції та враження) Дуже затишне та гарне місце на березі річки. В номері дуже чисто та комфортно, є маленька кухня з всією необхідною технікою та посудом. Привітні та гостинні господарі. Вже порекомендували всім друзям тут зупинятись, та й ми ще обов'язково приїдемо на відпочинок!

Андрей
23 сентября 2021 в 10:21

Превосходные хозяева. Номера очень чистые и аккуратные.
Это тот случай когда вживую красивее чем на фото во много раз.
Вообщем это идеальное место для отдыха. Прямо на берегу реки.
До АТБ 3 минуты пешком. Во дворике есть чудесные беседки с красивым видом. Мангал, чудесная сауна.
Тихое добротное место с классными хозяевами.
Рекомендую на 5+

Иван
13 сентября 2021 в 16:17

Я буду рекомендувати всім своїм знайомим та друзям це місце. Від відпочинку в Колібрі, я разом з дружиною були просто в захваті. По перше дуже зручне розміщення, поряд АТБ плюс зручно поїхати в любі самі яскраві місця в Карпатах, а також великим плюсом те, що житло знаходиться на березі річки Прут. Наприклад у Нас балкон був над річкою і була можливість як любуватися річкою так і слухати її шум, це просто шикарне місце побути наодинці з собою. По друге все продумано до найменьшої дрібниці, і все необхідне для комфортного перебування є. Сам будинок зі зрубу, і коли знаходишся в середині просто кайфуєш від запаху деревини. На території є де припаркувати авто, гамаки, бесідки де можливо проводити вечори. Для тих хто поюбляє смажити смакоту на грилі або мангалі все необхідне також в наявності, протестовано=) А а також фонтан, кролики, та батут для малечі. За метрів 100 знаходиться вихід до річки де можете полюбуватись нею і побути на одинці з природою. В пішій доступності маршрут на водоспад Гук, гору Ягідну, якщо на машині чи рейсовими автобусами, недалеко початок маршруту на гору Хом'як (але не вірте, що маршрут лайтовий і по ньому можливо пройти навіть з дітьми, це далеко не правда, підйом на Хом'як дуже фізично затратний, і не кожному під силу). Ще хочу добавити, що Нас заселили в номер набагато раніше чим вказано. Хочу подякувати господарю Віктору та його дружині (якщо не помилаюсь Ларисі), вони допоможуть Вам у всьому, запитайте і Вам розкажуть куди поїхати, піти, що краще, як краще, та зроблять вс, щоб Ви отримували тільки задоволення від відпочинку та повернулись туди ще=) Ми обов'язково приїдемо до Вас погостювати, при найменьшій можливості. Дякую Вам за все!

stog2006
27 августа 2021 в 15:25

Відпочивав тут з донькою на католицьке Різдво. Все дуже сподобалося. Номер чистий, є все необхідне для приготування їжі. Поруч АТБ. До Буковеля 20 хв на авто. Єдине що засмутило, але не критично, це відсутність SmartTV.

Добавить отзыв