UAOTZYV.COM

Колиба Ведмежа Гора

Адрес Яремче, вулиця Грушевського, 29 Б
Телефон +380 (98) 043-42-70
Часы работы 09:00-22:00
Сайт vedmezhagora.com/kolyba-vedmezha-gora
Рубрики Ресторан украинской кухни, Пиццерия
Оценка 4.2 36 отзывов
Похожие компании в категории
Отель Рубель — Яремче, вулиця Свободи, 361/2
На Пеньках — Яремче, вулиця Свободи, 345
FAYKA ZIGMUNDA — Яремче, вулиця Свободи, 278/2

Колиба Ведмежа Гора отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
14 января 2024 в 12:24

Дуже атмосферне місце. Відвідаємо родиною кожного разу як тільки приїжджаємо на відпочинок. Дуже смачна їжа, завжди із своїми родзинками! Все на вищому рівні - обслуговування, швидкість подачі, а сама подача супер! Молодці! Успіхів та нових звершень!

Оксана
13 января 2024 в 20:59

Ціни вище середнього по Яремче, цікаві страви, хороше обслуговування, єдине щоб хотілось щоб страви подавали усім разом, або попереджали якщо якась готується довше, бо поки одні вже доїли іншим ще не принесли. Цікава територія, міні-зоопарк, качелі, дітям дають розмальовки.

Элеонора
08 января 2024 в 4:21

Вечеряли сьогодні у ресторані "Колиба "Ведмежа гора". Залишилися максимально задоволенні від вечора. Нас зустріли на вході, допомогли обрати столик, їжу принесли швидко і дуже приємна дівчина-офіціант періодично підходила спитати чи все нам смакує: обслуговування на вищому рівні. Щодо їжі: бограч гоструватий, але неймовірно смачний, також замовили банош із неймовірною подачею і не менш неймовірний за смаком, ще й до усього того - зробили комплімент від закладу, що було дуже приємно. Щодо напоїв - також все сподобалося. Загалом ставимо ресторану максимальну оцінку. Обов'язково повернемося ще. Дякуємо!

davide
03 декабря 2023 в 6:38

Ми їли тут у 2021 році, ми повернулися, але цього разу було жахливо! Ми зателефонували та забронювали столик на 4 особи на 21: 00, ми приїхали о 21: 15, ми сіли та замовили, а поки нам подавали страви, офіціантка із самовдоволеним виглядом сказала нам поспішати їсти, тому що в О 22: 00 вони закривали ресторан. Менеджер ресторану (саме такою вона є) відповіла на наші скарги та підтвердила, що нам довелося швидко поїсти та заплатити негайно, оскільки вони зачиняються о 22: 00.
Страшно, ганебно, так не можна поводитися з клієнтами, ми хотіли спокійно поїсти, але вони нас буквально вислали, ви могли сказати нам шукати інший ресторан, тому що вони рано закриваються! Замість цього ви думали про збір грошей.

Владимир
01 декабря 2023 в 1:03

Радий, що побували у легендарній колибі в Яремчі "Ведмежа гора". Неймовірно смачні страви і приємна гуцульська атмосфера. Рекомендую всім, хто хочете автентичного та смачного відпочинку.

Тетяна
14 октября 2023 в 0:08

Страви звичайні. Ціна надто висока. Обслуговування дуже повільне. Музика попсова і надто голосна. Жива музика під час війни! (

Анна
09 октября 2023 в 21:17

Дуже смачно та атмосферно. Змушує вертатися кожного дня вподовж всього нашого відпочинку:) окреме дякую офіціантці Софії, сервіс на вищому рівні!

Александр
07 октября 2023 в 2:10

Порада: не брати більше 3-х страв на двох, а то буде погано, зупинитися неможливо. Смачно шалено. 3 рази ходили, куштували різні страви. Захоплення.

Юлия
15 сентября 2023 в 8:27

З тераси ресторан має неймовірний вид на гори. Цікава подача страв. Все смачне, порції великі. Офіціанти уважні. Від обіду отримуєш гастрономічне і естетичне задоволення

Сергей
28 августа 2023 в 23:40

Один із найкращих закладів Яремче!
Атмосфера, дизайн та кухня все на найвищому рівні!
Подача страв як окремий вид мистецтва

Дима
03 августа 2023 в 1:43

Не поганий ресторан в плані дизайну та обслуговування, кухня слабенька тим паче за ті ціни які вони просять, загальний відгук 3* попрацюйте над кухнею в плані обєма порцій та їх наповнення, не відповідають рівню.

Дмитрий
29 июля 2023 в 17:56

Завітали з дружиною після прогулянки "Стежкою Довбуша" та відвідин вольєрного господарства.
Смачна кухня, зважаючи, що були з собакою (такса), розмістилися на терасі на 2 поверсі. Собаці офіціантка принесла миску з водою, ми навіть не просили.
Сервіс на високому рівні, їжа смачна. Офіціанти працюють швидко.
Рекомендасьон!

Женя
28 июля 2023 в 0:07

Завітали до ресторану і залишилися повністю задоволені. Привітні офіціанти, смачна їжа та гарний краєвид створили тільки приємне враження.

Женя
20 июля 2023 в 0:21

Приємне місце, є літня тераса біля озера або можна сісти всередині. Гарний персонал, який допоможе обрати потрібну страву в меню, їжа смачна

Влад
05 апреля 2022 в 19:09

Отличное колоритное место в украинском стиле, обслуживание быстрое и приятное, месторасположение оптимальное, рядом есть красоты с прекраснейшими видами и вольерное хозяйство, где животинки находятся в дикой природе, меню обширное, есть традиционные, классические и авторские блюда, что не сможете съесть предложат упаковать с собой, а порции немаленькие потому что-то да останется. В Рождество любезно угостили очень вкусной кутей и пончиками с маком. Ходили несколько раз, все очень понравилось. Однозначно рекомендасьен!

Соня
30 марта 2022 в 18:28

Администратор-хамло, не вежливая, не приветливая до ужаса. Когда мы 5-вы раз попросили подойти официанта, ответ был: «что-то не устраивает-уходите».
Именно из-за отношения администратора ставлю 1 звезду, не переношу хамство подобного рода в ресторанах, всегда 1000 раз поблагодарю, если персонал приветлив. Не рекомендую это место, если не хотите себе испортить настроение.

Женя
28 марта 2022 в 4:29

Отличный ресторан! Очень понравилась необычная подача блюд, все так неординарно! Замечательный интерьер, чистота, приветливый и внимательный персонал. А главное, блюда все оооочень вкусные!

Инесса
11 марта 2022 в 1:24

Всем искренне советую. Очень вкусно, большие порции, великолепная подача. Уютное заведение, приятный персонал, быстро подают. Все на высшем уровне. ️️️

Саша
09 марта 2022 в 2:57

Великим мінусом в цьому ресторані є те, що при розрахунку ми отримуємо чек в якому ціни відрізняються від тих цін, які зазначені в меню. Коли ми замовляли обід, я попередньо порахувала в яку суму він нам обійдеться, коли отримали чек то здивувалися, сума була значно вище. Адміністрація закладу включає додаткову плату за обслуговування в чек, не попереджаючи про це відвідувачів. І коли людина розраховує на одну суму, а приносять чек на суму вище, можна опинитися в такій ситуації, що просто невзмозі розрахуватися за обід. В мене залишилося таке відчуття, що до мене "залізли в карман".

Ирина
02 марта 2022 в 1:42

Были тут семьёй. Очень вкусно! Все понравилось!
Заказывали из детского меню - быстро принесли и порции огромные.
Можем в восторге!

Добавить отзыв