UAOTZYV.COM

Княжий двор отзывы

Адрес Яремче, вулиця Михайла Грушевського, 34/2
Телефон +380 (98) 707-07-01
Сайт www.booking.com/hotel/ua/knyazhyj-dvir.uk.html
Рубрики Отель
Оценка 5 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Premier — Яремче, вулиця Свободи, 278/5
Маковица — Яремче, вулиця Володимира Івасюка, 3А
Верес — Яремче, вулиця І.Петраша, 12
Гостинний двір Ґруник — Яремче, вул. Дачна, 56-Б
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Княжий двор отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Kalinchenko
30 октября 2023 в 7:23

Все супер. Сніданки - на висоті: смачні і дуже ситні. Номера - чисті, зручні. Взагалі все сподобалось. Молодці

Оля
24 октября 2023 в 8:19

Відпочивали з родиною, дуже все сподобалося, чистота в номерах, дуже затишна баня і неймовірно смачні сніданки, дівчатка персонал дуже уважні і привітні, повернемося до вас ще

Засаднюк
07 октября 2023 в 12:01

Відпочивали у вересні 2023. Все сподобалося: привітний персонал, гарний просторий номер з балконом та гарним видом. На території є мангал, баня з басейном. Все новеньке, гарний матрац. Ми приїхали рано вранці і нас одразу поселили у номер без доплати, що було дуже комфортно та приємно.
З недоліків: в номері прибирали лише коли ми про це просили, а хотілося б кожен день.

barabos
18 сентября 2023 в 5:32

Сподобалось все. Зручне розташування, шикарний вид з вікна на гори, ремонт в кімнаті, смачні обіди.

Тата
11 августа 2023 в 18:16

Привітний персонал, розташування в 15 хв пішки від центру, поруч колиба Ведмежа гора, де можна смачно пообідати. Тихо та спокійно

Любовь
18 июля 2023 в 17:53

Чудовий номер люкс в європейському стилі, ремонт оновлений, територія невелика але гарна. Вид на гори неймовірний. Окрема вдячність пані Ірині на сніданки та обіди і смак і подача ресторанного рівня. Місцезнаходження гарне далеко від траси близько до різних закладів, водопаду, вокзалу та автовокзалу. Персонал привітний. Єдиний мінус якщо активно проводите час нема де висушити взуття, якщо потрапляєте в період дощів врахуйте це. Побажання власникам придбати сушарки для взуття і видавати при необхідності гостям. Всім рекомендую даний комплекс. Місце куди хочеться повернутися.

Ольга
22 декабря 2021 в 17:01

Відпочивали двома сім'ями з дітьми. Все дуже сподобалось: номер чистий, затишний, білизна та полотенця чистенькі, є милко, шампунь та гель для душу.
Замовляли люкс двокімнатний з видом на гори - вид неймовірний!
Окремо хочеться висловити ПОДЯКУ господині Ганні - дуже приємна людина, привітна, щира, добродушна, переймається відпочинком кожного гостя.
Її сніданки були неперевершені та неймовірно смачні і великі порції:
Карпатський сир домашній з горішками, ягодами, сметаною та медом або
яєшня з супер смачними ковбасками та салатом або
тости з тунцем або куркою, яйцем, сиром та зеленню або
каши +кава або чай.
Для комфортного відпочинку на території Княжого двору є альтанка, качеля, сауна, мангал
Місце розташування дуже зручне і не дуже вгорі, що полегшує повернення з дітьми назад з прогулянок, поруч є колиба, де можна пообідати та повечеряти, також поруч є звіринець, сувенірний базар, красива територія для прогулянок, якщо
трохи спуститися вниз (+/-10 хв) є безліч магазинчиків, ринок, сувенірні лавки, чани для купання, сауни, колиби, квадроцикли та велосипеди для прогулянок в горах, коні та поні. Дуже сподобалась прогулянка вздовж річки Прут до водоспаду Пробій (+/-20 хв від Княжого двору).
На фото до відгуку місця, які знаходяться поруч з Княжий двір.
При нагоді обов'язково приїдемо знову!

Виктория
04 декабря 2021 в 15:49

Как дома ️ очень уютный, чистый отель. Комнаты очень уютные, светлые, внутри всё из дерева. Большой двор с качелей, столом, мангалом и баней. Рядом рынок, магазины, кафе и рестораны, прогулочные места и сувенирные рынки. Гостеприимные хозяева и персонал. Обязательно вернёмся.

Volodymyr
29 ноября 2021 в 1:53

Забронировали в начале июня, полулюкс на третьем етаже просторный двухкомнатный с уютным балкончиком на красивейшие горы. Всё понравилось. Управляющая отелем Аня, умничка. Очень понравилась сауна на дровах. Единственное пожелание владельцам, по возможность сделать шумоизоляцию полутше.

Ольга
08 ноября 2021 в 20:58

Чудове місце в яке хочеться повернутися. Номери гарні, перед заїздом їх добре прибирали - це величезний плюс, не скрізь так. Сніданки ситні, недорогі. Персонал ввічливий. Також сподобалося в бані на дровах, вперше буди в такій бані. Вона дуже велика, на території готелю, чиста, з басейном. Рекомендую готел однозначно, з номерів гарний вид на гори, недалеко ведмежа гора.

Денис
08 ноября 2021 в 8:12

Від вокзалу 10 хв пішки, поруч два на мій погляд кращих заклади харчування - "Над Прутом" і "у Якова" із видом на Прут.
Ще поруч велика концентрація різних плюшок: гарячі чани, оренда велосипедів і квадроциклів, ловля форелі і т. Д, набагато зручніше, ніж минулого року, коли жив напроти вокзалу в центрі.
В номерах усе із дерева, навіть люстра, із балконів хороший вид на гори.
Дуже приємна адмін Анна, смачні сніданки, + дуже достойна сауна із басейном.
Мінуси не знайшов, дуже сподобалося тут

Женя
22 октября 2021 в 9:37

Дуже гарний готель. Затишно, тихо і комфортно. У номерах чистенько, новий ремонт, приємний аромат. Є холодильник, чайник, чашки для комфортного проживання. Дуже гарна територія, поряд магазини і гори і неймовірний вид з вікна.

Аркадий
21 октября 2021 в 7:51

Обалденное место, номера в дереве, все сделано очень хорошо и красиво, просто нереальный вид с балкона на горы. Номер в августе стоит 1400 грн, отдыхал 7 дней. В номере убирали через день, но модно попросить чтоб каждый, при этом меняли полотенца и выдавали шампуни, гели для душа и мыло по 3 шт. (отдыхали втроём), я просил чтоб давали каждый день, так как очень люблю купаться.
Персонал очень приветливый. Есть своя столовая на 1м этаже, но женщина готовит на уровне ресторана, цены ниже чем в центре, а порции внушительные (на завтрак брал сырники 70 грн, на обед пюре 40 грн. И отбивную 55 грн.)
Меню большое, очень вкусные драники.

Юля
06 октября 2021 в 5:57

Все чудово, єдине, не вистачає пандуса. Коли ти подорожуєш з маленькою дитиною, є деякі незручності з коляскою.

Яна
26 августа 2021 в 6:19

Дуже затишне місце зі смачнющою домашньою кухнею, Приємне відношення, чистота усюди. Ми жили у номері і на першому поверсі, він був зручним. А потім переїхали на третій поверх у 8 номер, де все з дерева, чудові меблі, є кухня, балкон. Нам дуже сподобалось, особливо вигляд на гори.
Є простора баня з басейном, каміном, телевізором, та підвішеною діжкоює, щоб виливати холодну воду на себе. Є посуд, де можна заварити чайок і поїсти.
На дворі є гойдалка, великий стіл, мангал, є місце для авто. Можна скористатися пральнею.

Олег
10 июля 2021 в 21:35

Очень уютное место для отдыха. Всё есть для комфортного проживания. В пешей доступности инфраструктура. Очень рекомендую.

Олександр
26 мая 2020 в 5:07

Прекрасне затишне місце. Дуже стильно, тихо. Поруч хороша інфраструктура. Вид із номеру неперевершений!

Дмитрий
08 августа 2019 в 11:08

Приличная мини-гостиница, уютные номера, стойка регистрации, кафе с домашней кухней. Рядом мини-парк с озером, зоопарк, прокат лошадей, квадроциклов и пешеходные горные маршруты. Рекомендую.

Андрей
04 декабря 2018 в 9:48

Дуже задоволений відпочинком у цьому місці. Привітний персонал, смачна кухня та ідеальна чистота.

Марианна
27 ноября 2018 в 15:47

Чудовий готель з затишними і чистими номерами. Вид з вікна заворожує. Готель знаходиться в зручному місці. Далеко від траси і ви не чуєте зайвого шуму від транспорту (ідеально коли втомилися від мегаполісу) і близько до всіх цікавих туристичних об`єктів. Поряд є магазини і аптеки.
Ціна відповідає якості.
Рекомендую відвідати баню при готелі. Новенька і простора.
Окремо виділю персонал готелю. Дуже люб’язні, вічливі і швидко вирішують всі проблеми. Дякую Юрію за добре натоплену баню і смачні сніданки:)
Це місце котре хочеться повертатись і радити друзям.

Добавить отзыв