UAOTZYV.COM

Клуб Яремчанський отзывы

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 346а
Телефон +380 (98) 277-07-72
Сайт ecoclub-yaremche.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.9 16 отзывов
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
Крокус — Микуличин, ул. Гната Хоткевича, 2а
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355

Отель Клуб Яремчанський отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
31 декабря 2023 в 23:47

Неймовірне місце! Те, що потрібно щоб перепочити від міської метушні. Вид на річку і гори - ідеальний! Обов’язково розпаліть ввечері багаття та просто погуляйте над річкою. Найсмачніші сніданки, номери затишні. А персонал комплексу дуже привітний, їм окреме дякую! Будемо приїзджати сюди ще.

irenkaFish
20 ноября 2023 в 16:06

Мене вразило це місце. Невеличкий готельний комплекс, компактний але зручний номер, родзинкою якого був вигляд з вікна Господи, я напевно закохалась. Ці гори, річечка, я алізнична колія. Це все так мило і красиво. Місце ідеальне для відпочинку наразі для мене

Арина
27 октября 2023 в 17:47

Дуже приємне враження від відпочинку. Будинок був чистим, стильним, пробирався щодня. Персонал привітний, ввічливий і приємний. Сподобалось відношення персоналу, краса та спокій самого місця, річка, батут для дітей, джакузі на вулиці біля будиночку і смачні сніданки.

Костя
28 августа 2023 в 7:58

Номер має чудову терасу з видом на річку та гори. Привітний та послужливий персонал та добре облаштована територія з великою кількістю шикарних рослин

Ірина
25 августа 2023 в 12:29

Ідеальне місце для чудового відпочинку! Нещодавно мала нагоду побувати там на весіллі- казка! Персонал - пречудовий! Номери сучасні, стильні, колоритні! Їжа дуже смачна! Рекомендую і ви не пожалієте!

Инна
07 августа 2023 в 10:03

Дуже сподобався відпочинок тут, сніданки смачні, в номері кожний ранок прибирають, всі привітні приємні люди, а вигляд з номера взагалі то є любов, приїдемо обов’язково ще раз!

Окси
04 августа 2023 в 21:49

Відпочивали з чоловіком в готелі Яремчанський.
Ми в захваті від того, яка охайна територія, стильний ландшафтний дизайн! Будиночки дуже сучасні та затишні. Місцерозташування топ, на березі річки та навколо гори, не бачиш майже інших домівок. Сніданки на терасі з таким видом надихають та наповнюють) Сніданки смачні, люди ввічливі та привітні. Кожен день прибирання номерів. Навіть немає ніяких зауважень)
Ми вдячні за таку гостинність, залишайтесь на тому ж рівні. А ми залюбки сюди повернемось, а також порадимо друзям!

Karim
27 июня 2023 в 5:24

Дуже затишне та приємне місце! Неймовірно привітний персонал! Пані Ірина була дуже люб’язна та турботлива! Дякую!
Надохайна територія! Казковий краєвид!
Дуже зручна постіль! Сніданки різноманітні та смачні!
Все дуже й дуже сподобалося! Точно рекомендую!
Повітря, річка, японський сад
Є своя велика парковка

Ольга
31 декабря 2021 в 4:59

Це неймовірне місце! Дуже красивий та стильний номер, та і весь готель в принципі. Хочеться постійно все роздивлятись та фотографувати. Територія просто вау, літом можна зайти у річку, походити по камінню. Дуже красива підсвітка ввечері. Класні сніданки, був великий вибір всього: і каші, різні яєчні, багато м’ясної та сирної нарізки, дуже смачні сирники та круасани. Чоловік навіть похвалив каву. Ресторану на території нема, проте можна замовити доставку у готель, це дуже зручно. Окреме дякую адміністраторам, відповідали на всі питання, давали келихи для вина. Доречі, в подарунок отримали пляшку вина, дуже приємно. Сюди хочеться повертатись знову і знову, і не хочеться їхати. Місце для повного релаксу душі.

Саша
20 декабря 2021 в 6:10

Ціна не відповідає сервісу. Рушники не міняють, а за забруднений рушник вимагають оплату. Сніданки однакові кожен день! Сосиски і омлет (Якщо ви з дітьми- то будете кормити їх кожен день сирниками з растішкою.
Ресторану на території і поблизу нема.
Отже, добре подумайте перш чим бронювати цей готель

Ann
28 октября 2021 в 14:21

Жили в шале №1. Очень понравился сервис, живописная природа, местный колорит. Речка протекает совсем рядом. Все условия для классного отдыха.

Дмитрий
24 сентября 2021 в 4:30

Очень душевная и располагающая к отдыху атмосфера. Неимоверно шикарный вид из номера на горную реку. Красивые номера и вкуснейшие завтраки. Спасибо вам за отдых!

Володимир
05 июня 2020 в 12:55

Чудова атмосфера сповнення домашнім затишком та гостинністю, смачні сніданки, увага до деталей задля більшого комфорту гостей.
Дякую за чудовий відпочинок. (відгук з кількамісячним запізненням)

2d Aka
15 мая 2020 в 13:56

Дуже класна локація, уявлення не мав, що там може бути такий класний заклад, народ приїжджайте фото будуть такі класні, навіть у дощову погоду, лаунж зона просто бомбезна і готель на висоті!

Ярослав
12 апреля 2020 в 10:39

Місце просто казка. Номери не великі але весь готель дуже комфортний, почуваєшся наче вдома. Класне лобі з настільними іграми, привітний персонал, дизайнерський ремонт.

Уляна
08 февраля 2020 в 6:56

Це місце просто зачаровує) краєвиди, природа, тиша) прекрасне місце щоб провести час і з сім'єю і самим із собою.

Добавить отзыв