UAOTZYV.COM

Клуб Отель Яремче

Адрес Яремче, вулиця І.Петраша, 6
Телефон +380 (98) 168-90-00
Сайт www.yaremche-club-hotel.com
Рубрики Отель, Открытый бассейн, Ресторан
Оценка 4.5 46 отзывов
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Клуб Отель Яремче отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Roxana
27 декабря 2023 в 9:48

Дуже привітний персонал, смачні сніданки та взагалі смачна кухня, комфортні номери. Обов‘язково повернемося сюди із сім‘єю!

Volodymyr
04 сентября 2023 в 12:19

Дуже гарний готель в зручному туристичному місці. Поряд низка must visit туристичних об'єктів. До багатьох з яких можні легко дістатися пішки, наприклад водоспад Пробій, Стежка Довбуша, гора Маковиця. Отже, розташування - 5 з 5.
Номери просторі з новими меблями, новою сантехнікою. Є нова кавомашина, маленьний холодильник. Балкони маленькі, можна сказати - для однієї особи. Підходить виключно для паління, оскільки вид з балкону так собі - заважає масивна стіна. Тому рекомендація - краще брати номер без балкону, але з вікнами до підлоги. Підсумок - 4,8 з 5.
Територія досить компапкна, є зручна безкоштовна парковка. Басейн з підігрівом, місць завжди вистачало. До бесейну можна замовляти різні перекуси та напої. При цьому дозволяється приносити і своє. Бармен любязно надає пусті пластикові стакани та лід. 5 з 5
Сервіс часом ненав'язливий, але всі стараються. Досвіду набираються. Хоча була обна спроба "розвести", шляхом прохання заплатити за капсули кави, але в цілому - 4,5 з 5.
Їжа - ціни в ресторані вище середнього по Яремче. Сніданки одноманітні, протягом тижня перебування чергувалися тише гарніри - рис, картопля та гречана. Все інше - стандартне (сосиски, омлет, овочі, сирники, налисники, творог, різні платівці). Головний мінус сніданків - вони починаються о 8.30! На моє переконання, влітку в цей час можна бути десь на екскурсії вже. Моя оцінка - 3 з 5.

Назар
22 августа 2023 в 15:25

Дуже вдячний персоналу який мене просто врятував!
Розрядився акумулятор в машині і не було кому допомогти.
Як би не дівчина (можливо адміністатор) на чорному Тігуані, прийшлось би викликати евакуатор) Дуже Вам вдячний що допомоги і не кинули в біді)
Ще раз дуже дякую, Ви супер!

Саша
20 марта 2022 в 21:58

Отель понравился, соответсвует фотографиям, очень чисто, прекрасные завтраки но рекомендую не затягивать со временем, номера уютные, персонал потрясающий

Сергей
13 марта 2022 в 18:49

Гостишка гуд. Ресторан тоже. Баня так себе, в коридорах как буд то ремонт не доделали или на пол пути дизайнера поменяли.

Andy
24 декабря 2021 в 2:49

Чисто, персонал дуже привітний, кухня дуже смачна! Рекомендую особливо якщо маєте собакена. Гарна територія. Сауна чиста та горяча. Номера чисті та просторі видно, що власник дбає за якісний відпочинок для туристів

Нелли
20 декабря 2021 в 12:36

Дуже привітний персонал, наявні усі базові послуги, такі як трансфер, ранній та пізній заїзд, зберігання багажу, ресторан, бар тощо. Кімнати чисті, також є усе необхідне - сейф, фен, телевізор, телефон, чайник, чай тощо. Сама будівля нова. Рекомендую однозначно!

Женя
22 ноября 2021 в 15:57

Надзвичайно гарно, затишно і комфортно! Номери вражають своїм стилем і чистотою, красива і доглянута територія, басейн- супер, зручні лежаки. Сніданки дуже і дуже смачні, як і всі страви, що пропонує ресторан. Персонал привітний і доброзичливий! Особлива подяка адміністратору Марічці, уважна, швидка, усміхнена, любить і повністю віддається своїй роботі. І, взагалі, тут панує якась своя невимушена атмосфера гостинності і затишку! Це саме те місце, до котрого хочеш повернутися

Саша
16 ноября 2021 в 23:21

Интересный отель. Всё на хорошем уровне. Ребята обслуживают здорово, всё приветливы и грамотны. Повар - отличный)

Вера
28 сентября 2021 в 19:43

Нам готель сподобався.

Привітний персонал, на кухні добре готують, сніданки смачні. З ресторану відкривається гарний вид на гірський ліс. Неподалік є сувенірний ринок і водоспад - основна атракція цього місця. Чисто, охайно, стильно, без непотрібних деталей. В нашому номері був кондиціонер, великий смарт-телевізор з доступом до нетфліксу, ютубу та інших програм. В готелі є й басейн, але ми їм не користувалися.

Так вийшло, що нам була потрібна швидка допомога - її викликали швидко, допомогли з транспортуванням пацієнта.

Пропозиції: було б краще, якби ви розширили аптечку (додавши жарознижувальні засоби на зразок парацетамолу чи ібупрофену, знеболювальні засоби тощо).

Никита
25 сентября 2021 в 12:58

Очень приветливый персонал, прекрасный большой бассейн, свежий ремонт в номерах, ухоженная территория - в общем отель высокого уровня

Саша
19 сентября 2021 в 8:09

Комфортний номер по категорії півлюкс, хороші сніданки по шведській лінії, великий на дворі басейн з підігрівом та привітний персонал).

Оля
11 сентября 2021 в 20:10

Прекрасний готель з хорошим обслуговуванням. Персонал привітний, особливо адміністратор Марія, та швидко втілює будь-яке прохання гостя. Дуже смачна кухня та доступні ціни. Готель має зручне розташування та неймовірний вид на гори. Поруч є сувенірний ринок, чимало кафе та водоспад. Поїздкою задоволені на всі 100 %! Обов'язково повернемося ще!

Богдан
02 сентября 2021 в 16:12

За пару годин перебування в цьому готелі, я зрозумів де найкраще відпочивати в яремче, персонал просто бомба, хочеться повертатися знову і знову

Tetiana
31 августа 2021 в 14:44

Маленький, современный, уютный отель. Если цель поездки отель в горах и обязательно бассейн - отличный вариант, правда на выходные много людей приезжают просто на бассейн. Проживающим отдельно полотенца для бассейна выдаются. Красивый дизайн, потрясающий вид из окон. Внимательный и заботливый персонал (особенно Андрей, администратор). Стоит также отметить отличный бесплатный Wi-Fi, новые телевизоры со smart tv. Охраняемая парковка. Совсем рядом находится Водопад Пробий!

Наталинка
30 августа 2021 в 7:59

Все просто супер!
Привітний персонал, особливо адміністратор Марія.
Чудовий дизайн і смачні сніданки.
Тут можна відпочити на всі 100%.
Однозначно рекомендую

Оксана
30 августа 2021 в 2:20

Почну з того що готель дуже комфортний! Персонал дуже привітний, дівчата офіціанти професійні, адміністрація готелю на рівні! Будь яке побажання виконали! В ціну номера входять сніданки, досить непогані! Номери прибирають добре! Затишний готель, чистий, комфортний! Басейн теплий, ми плавали й в 20 вечора! Вигляд з басейну на гори, незважаючи на те що є достатня кількість гостей, цього не відчувається! Готель після реконструкції, тому все новеньке і чистеньке! Рекомендую!
Щодо кухні та бару! Претензій немає, єдине мохіто не сподобалось, а також бармен осміяв мене мовляв: «я не знаю як зробити Вам подвійне американо і де Ви таке п’єте», а я просто хотіла більшу порцію кави! Отже, подвійне американо це просто дві порції кави! Навіть якщо б я захотіла потрійне американо чи відро американо, я маю право це отримати!

користувач
27 августа 2021 в 14:43

Дуже гарний і чистий готель. Басейн з підігрівом, персонал привітний, компетентний. Кухня смачнюща. Взагалі відпочинок на всі! Рекомендую всім. Дійсно місце для душі і релаксації.

Саша
25 августа 2021 в 8:24

Готель дуже сучасний, гарні чисті номери, єдиний мінус у номері «стандарт» із засобів гігієни крім рідкого мила нічого не було, я вважаю що так у готелі немає бути, незалежно від того який номер бронювати, але це не сильно вплинуло на враження від готелю, персонал привітний, особливо адміністратор, який може розрулити
неприємну ситуацію, щоб гості залишились задоволеними! Великий басейн, проте не дуже теплий, у похмуру погоду там холодно купатись, в загальному про готель залишились приємні враження, повернемось туди ще

Tetiana
08 августа 2021 в 7:07

Невеликий, сучасний, затишний готель. Якщо мета поїздки в горах і обов'язково басейн - відмінний варіант, правда на вихідні багато людей приїжджають просто на басейн. Ті, хто проживає окремо, рушники для басейну видаються. Красивий дизайн, чудовий вид з вікон. Уважний та дбайливий персонал (особливо Андрій, адміністратор). Варто також відзначити відмінний безкоштовний Wi-Fi, нові телевізори із smart tv. Парковка, що охороняється. Зовсім поруч знаходиться Водоспад Пробій!

Добавить отзыв