UAOTZYV.COM

Карпатські Джерела отзывы

Адрес Яремче, вулиця Івана Франка, 60/2
Телефон +380 (97) 888-38-01
Сайт karpdgerela.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.3 52 отзыва
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Карпатські Джерела отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владислав
05 ноября 2023 в 9:39

Прекрасний готель) смачно) дуже привітний персонал завжди все підскажуть і дуже ввічливі) чан і сауна це просто шик) все чисто комфортно) але є і декілька мінусів це туалет в номері і душова кабінка її пора міняти) але я залишився задоволений) і рекомендую готель

Григорій
04 ноября 2023 в 18:34

З Мальтійською Болонкою не впустили в ресторан. Хоч собачка була в переносці. І людей в закладі нуль.

Станислав
06 сентября 2023 в 2:08

У нас в номері не працювало опалення взагалі. При тому що взагалі в готелі воно працювало, но саме в нашому номері ні - і з цим нічого не змогли зробити по ітогу коли вночі +10, то в номері холодно, в санвузлі ще холодніше - ні батареї ні сушилки не працювали. Вода то є гаряча то немає - ледь ледь тепла як літній душ, але коли така холодіна в номері - то ці два мінуса доповнюють один одного і суупер некомфортно і купатись взагалі неможливо. Ще в нашому номері було дуже важко кожен раз відчиняти вхідні двері - замок дуже погано працював. А в номері друзів двері в душ/туалет взагалі не закривалася повністю - сантиметрів на 15 вона завжди привідкрита.

Взагалі номери старі, відчуття що все розвалюється. Одна дверцята душової кабіни зламана і ледь ходе і може впасти в будь який момент, грибок чорний всередині, тримач для душа також зламаний, все таке пошорхане. Розеток мало, телевізор по супутнику лише пару каналів ловить - ніякого смарт ТВ тут взагалі.

Далі - сам готель розташован в стороні від Яремче і дорога до нього просто жахлива, тобто він досить далеко від Яремче щоб пішки гуляти і таксі туди не їздять - бо супер погана дорога - якщо машиною, то мінімум це якимось паркетником.

Ирина
04 сентября 2023 в 1:12

Карпатські Джерела - готельний комплекс, який складається з двох типів розміщення - дерев'яний корпус та 3 куполи.
Мій відгук буде стосуватися проживання у дерев'яному корпусі.
Отож, розташування готелю на горі з гарним видом, добратися до готелю можна 2 - ма дорогами, та що краща на час мого перебування була зачинена на ремонт, тому лишилась та що в жахливому стані, дуже багато каміння та важкий підьйом та спуск.

Територія готелю, охайна та доглянута, є невеликий дитячий майданчик, декілька альтанок, гойдалка, мангал, невелика парковка, басейн на території куполів, яким можуть користуватися всі гості готелю. Температура води в районі +26, невелика тераса для засмаги, гарний вид на гори.
Додатково є баня та чан, можна взяти в оренду квадрацикли або ж прогулятися до гори Маковиця.

Номери, проживали у номерах стандарт та делюкс.
Номер стандарт невеликий, охайний, все чистенько, велика закрити тераса, яка розділена на 2 номери, та маленький відкритий балкон зі столиком. В номері був відсутній взагалі міні бар/холодильник, був зломаний замок у ванну кімнату, власне двері не зачинялись.
Мінімальний набір засобів гігієни, рушники для ванної та рушники для басейну.
Номер Делюкс трошки більший за площею та має більший відкритий балкон.

Величезною і неочікуваною проблемою виявилась відсутність гарячої води.
Якщо ви рання пташка і захочете прийняти душ з 06: 00 до 08: 00 ранку, то тільки з крижаною водою. Більш менш тепла вода з'являється після того як частина персоналу приходить на роботу о 08;00 і вмикає її, тоді десь о 08;30 є шанс ррмуняти душ з літньої водичкою. На протязі дня ситуація аналогічна, вода або відсутня взагалі або ледве тепла. На наші звернення стосовно цього, пані на ресепшені щодня знаходила нові історії для різних людей, то поломалось щось, то є графік гарячої але який графік не зрозуміло а точніше його нема, і вода такої температури то є норма для літа, і то нічого що вже осінь і температура вранці +10.
Власне за 5 днів нашого перебування в готелі, нормально прийняти душ з гарячою водою вдалося 1 раз.

Ресторан - тут все ок, їжа смачна, порції великі, офіціанти дуже привітні та дбайливі, завжди усміхнені. Як на мене, вони ледве не єдині хто дійсно показав що у готелі є гарний сервіс.

Александра
31 августа 2023 в 21:19

Атмосферне місце біля гори з купою стежок і далеко від міста. З панорамним басейном, чаном, квадрациклами. Є свій вхід на гору Маковиця. Дуже привітний і уважний персонал. Смачна їжа, сніданки входять у вартість. Повернемося ще і не раз. Одне маленьке зауваження з приводу чану - хочеться щоб вид був на ліс, а не на паркан. Це єдине. Брали чан на дві години, є чай карпатський, можна замовити їжу прям на місце, холодний басейн є також.

Ilias
25 июля 2023 в 14:56

Прекрасний готель для сімейного відпочинку в затишному місці на горі.
Чудові краєвиди зелених Карпат вражають в саме серце.
До цього додається смачна кухня з великими порціями, чан/сауна/квадроцикли та для дітей дитяча кімната, батут і майданчик.
Сервіс на рівні як з огляду ставлення персоналу до гостей, так і з точки зору утримання території та прибирання номерів.
Сюди хочеться повертатися ще)

Наталія
19 июня 2023 в 10:59

Спочатку про прекрасне: Місце розташування, просто заворожує-дуже гарно! Кухня-СМАЧНО! Просто неперевершено, Чан, сауна- рекомендую!
Тепер про мінуси. На справді їх не дуже багато, але перше враження таки зіпсувало. Бронювали готель для двох осіб, але в самому номері був лише Один стілець біля столу і той зламаний! От де логіка? Дві персони= один зламаний стілець. Так як страви можна було брати у номер їли ми їх на ліжку, так як сісти не було де (У вхідних дверях зверху щілина в два пальці наскрізь, тому в коридор чути про все що ви говорите, коли йдете в туалет і тому подібне, а з коридору чути всі розмови гостей та їхні плани (
В цілому враження залишились дуже хороші. Чистота це їхня фішка! Привітний та чуйний персонал. Супер басейн, безкоштовний доглянутий!
Але сауна та чан це - рай. Ціни дуже привабливі.
9/10
Однозначно будемо повертатись

fuckyou
22 апреля 2022 в 8:47

Стены прозрачные, весь отдых был испорчен соседями сверху, топот, грохот, играющая колонка, бегающие и орущие дети. В добавок на протяжении всего отдыха воняло канализацией в туалете. Отдых был зимой, на наше счастье в нашем номере протёк потолок, на что рецепция отеля отреагировала не сразу, а когда стало лить уже из 3 точек. Не рекомендую.

Николай
17 марта 2022 в 20:57

Прекрасное место для отдыха. Изумительные обзоры, прекрасный сервис, уютно, как в номерах, так и в целом. Приятно обрадовала детская комната с разнообразием занятий, шедевральный чан, вкусная кухня (отдельное Спасибо официанткам), высокий уровень коммуникации администрации с постояльцами.
Рекомендуем всем!

Саша
09 марта 2022 в 12:08

Тихое, атмосферное место. Природа супер! Кто хочет отдохнуть от городской суеты, Вам сюда! Отель чистый, уютный. Еда вкусная. Есть все условия! Баня + чаны отлично. Есть детская комната, детское меню!

Анастасия
03 марта 2022 в 3:48

Мы отдыхали парами в номерах стандарт где есть выход на общий балкон с панорамными окнами с видом на горы

Во первый хочу поблагодарить вас за чистоту и уют в целом в вашем отеле. Мы посещали вашу баню, где так же были приятно удивленны чистотой и сервисом.

Еда в кафе очень вкусная и по приятным ценам!

А виды которые открываются с окон это отдельный вид удовольствия
Просто завораживает?

От души приятно было посетить это место. И мы обязательно вернёмся именно к вам ️

Спасибо огромное!

Ирина
07 февраля 2022 в 20:44

Обслуживание на высшем уровне!
Очень вкусно готовят в своём маленьком кафе
Находится среди леса
Красивейший вид из окна
Рекомендую всем кто первый раз надумает посетить Карпаты
За свою цену обслуживание высший класс

Алена
25 января 2022 в 9:07

Сказочное место в горах. Хорошие просторные номера с очень красивым видом на горы и ели. Очень вкусное питание. Приветливый персонал)

Ольга
12 января 2022 в 4:21

Дуже хороший і затишний готель. Знаходиться на підніжжя гори. Поруч дуже тихо і можна насолодитися природою. Смачна їжа у кафе. Ванни кімнати потребують ремонту.

Андрей
10 декабря 2021 в 19:36

Гостиница супер, отдыхали С детьми, всё понравилось, обслуживание супер, персонал думает о мелочах, всем рекомендую, наша первая гостиница в Яремче. Мы были очень приятно удивлены, всем рекомендую, тихий симейный отдых

Альона
03 ноября 2021 в 19:49

Чудове місце розташування! Дууууже смачна їжа, але будьте готові чекати довгенько, хвилин по 40. Персонал теж супер уважний та доброзичливий! Головний недолік- ліжка, чи може нам таке трапилося: рипуче, з незручним матрасом та замалим простирадлом, яке увесь час скручувалося. Через це нормально виспатися було важко. Але якщо власники виправлять ситуацію з ліжками, то місце буде просто супер!

Саша
30 октября 2021 в 18:19

Все дуже круто, номера гарні, затишні та чисті, кухня дуже смачна, на вищому рівні ресторан, обслуговуючий персонал позитивний та доброзичлевий. Раджу відвідати "Карпатські Джерела".

Роман
16 октября 2021 в 8:20

Чудове місце. Дуже вдале розташування, якщо зібралися піднятися на Маковицю. Номера затишні, кожен має балкон з гарним краєвидом. Надзвичайно приємна пані адміністратор.
Щодо кухні, то певно шеф має досить специфічний погляд на страви. Як на мене, то кидати часник в юшку з білих грибів - це злочин. Він вбиває їх аромат і смак.

Анна
08 октября 2021 в 0:11

Отдых удалсяЗдесь:
Уютно. Вкусно. Персонал на высшем уровне, приветливые и делают всё для комфортного отдыха. Есть трансфер-очень удобно.

Ukraine99
18 сентября 2021 в 5:03

Кухня вкусная, кровать удобная. Ванная новая, но ручки на дверях стоит поменять, закдают и порой трудно открыть.

Добавить отзыв