UAOTZYV.COM

Карпатська осeля отзывы

Адрес Верховина, 40 б, вулиця Гуцульського повстання
Телефон +380 (98) 862-31-77
Сайт verkhovyna.life/karpatska.oselia
Рубрики Отель
Оценка 5 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
МАГУРКА / Magurka — Верховина, вулиця Чорновола, 2а
Садиба Дерев’яна хата — Верховина, вулиця Богдана Хмельницького
Pidkova — Верховина, 1, вулиця Поповича
Садиба Забавна — Верховина, вулиця Витвицького, 3/2
Похожие компании в категории
У Кулика — присілок Грабовець
У Марії — вулиця Довбуша

Отель Карпатська осeля отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлія
29 сентября 2023 в 19:38

Хочу висловити подяку пані Світлані, адже вона є дуже хорошою, привітною господинею, до таких людей хочеться повертатись знову і знову! Відпочивали сім'єю - двоє дорослих і двоє діток - мали двохкімнатний номер на другому поверсі з окремим входом. Кімнати просторі, є невелика кухня із усім необхідним для приготування: кастрюлі, сковорідки, посуд, чайник, міні-холодильник, плита. В кімнатах чистенько, просторо, затишно і тепло! Вид з балкону - це те що не можливо передати словами. Дуже атмосферно. Неподалік є кафе, де можна перекусити (не дорого і не дешево).
Від будинку декілька хвилин ходьби до ринку, і декілька хвилин до центру.

Елена
29 сентября 2019 в 17:14

Дуже чисто, охайно, затишно! Господарі приємні, привітні люди. Якщо будемо ще у Верховині, то зупинимося тут знову!

Анастасия
11 апреля 2019 в 20:46

Відпочивали сім’єю у лютому. Я з чоловіком та двоє діток до трьох років. Сказати, що ми задоволені - не сказати нічого! Це перша наша поїздка у гори і 80% настрою задало помешкання! Тягаючи по схилах двох малих діток, щоразу хотілось прийти у затишну оселю, відігрітись чаєм і дивитись на красу навколо хоча б з вікна, поки ті розбишаки сплять) нам це вдавалось! Чудовий номер! Я б сказала, що заходиш і потрапляєш ніби додому! Затишно! Усе зроблено для людей і максимального комфорту! Кухня з усіма зручностями. Навіть сіль, цукор! Мало посуду? (нам забракло каструлі на шашлик) кілька хвилин і принесли. Діти вивалялись у сажі біля мангалу? Прийдуть, заберуть речі, виперуть і принесуть готове! При чому безкоштовно! Взагалі господарі чудові люди! Ні разу не потурбували зайвим дзвінком. Допомагали в усьому, про що ми просили)
А умови, які створили, заслуговують окремої похвали) син вподобав душ з теплою підлогою і смарт телебачення! Тато - велике комфортне ліжко, а мама насолоджувалась чудовим краєвидом за вікном! Те, що показано на фото не передасть справжньої краси! Ми обов`язково повернемось! Інших місць навіть не розглядаємо! Дякуємо за теплий прийом! Процвітання вам!

Леся
15 декабря 2018 в 8:45

Мальовнича природа, гірське повітр'я і звичайно велика можливість побігати босоніж по карпатських росах травою, і звичайно полежати на березі річки. Краса - неймовірна.
Хто прагне вдалого відпочинку - ПОСПІШАЙТЕ!

Володимир
10 декабря 2018 в 16:22

Затишні номери-чудовий вигляд на гори. Щодо самого відпочинку, то словами це не описати - це потрібно відчути самому: гори, свіже повітря, а саме головне - забуваєш про всю буденність.

Игорь
30 ноября 2018 в 7:10

Чудове місце, природа, гарний краєвид на гори з вікна, близько до магазинів та автостанції. Залишились задоволені від відпочинку на всі! Рекомендую!

Саша
19 ноября 2018 в 9:21

Відпочивали з друзями. Все було супер, чудовий будинок зі всіма зручностями і поблизу є магазини та неподалік вокзал. Краєвиди чудові прямо з вікон котеджу. Хороші власники. Рекомендую на всі 1000%)

Ольга
08 ноября 2018 в 12:55

Відпочивали родиною. Дуже зручно є 6 номерів з усіма зручностями навіть є мило і шампуні, що не всюди зустрінеш. Нас було 12 дорослих і 8 дітей комфортно розмістились. Велика перевага закрита територія і наявність сауни. Тепло затишно і зручно.

Світлана
30 октября 2018 в 0:59

Тут панує атмосфера затишку. Вид з вікна казковий.
Розташування зручне, кілька хвилин і центр містечка Верховина, музеі поруч. Одним словом зручно.

Иван
25 октября 2018 в 7:42

Отдыхали компанией из 4х семей с детьми и с ребёнком 7 ми месяцев. Было очень удобно, уютно и чисто! Самую младшую не страшно отпустить гулять на пол.
Комнаты хорошо укомплектованы - розетки и включатели там где в них нуждаешься. Санузелы к сожалению с дешевыми смесителями, но рабочими! Везде очень тепло и сухо, грибка нет!
Кухня - просто восторг! Все на своих местах есть посудомойка и стиральная машина.
Во дворе чисто и уютно, есть большая качель-лавочка и большая деревянная беседка с печкой барбекю - делали шашлык было все удобно, даже не знаю то-ли повар молодец, то-ли печь волшебная. Но шашлык был как никогда вкусен, возможно горный воздух ещё был тому причиной)
Есть баня не большая, жаркая. В условиях без снега не хватало бассейна.
В общем все понравилось даже не смотря на то что не было ни капли снега зимой.
Отдельное спасибо хозяевам, все потребности решались быстро, добро желательно и с доверием ко всему относились.

Добавить отзыв