UAOTZYV.COM

Карпатcькі зорі отзывы

Адрес Яремче, вулиця І.Петраша, 6А
Телефон +380 (96) 032-10-02
Сайт karpatskizori.com
Рубрики Отель
Оценка 4 58 отзывов
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Карпатcькі зорі отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
04 октября 2023 в 21:18

Чудовий готель, сніданки за системою "шведський стіл" - надзвичайні, вечеря теж цілком непогана. Сауна, джакузі, басейн. Привітний персонал. Шикарне розташування. Рекомендую.

Татьяна
02 октября 2023 в 3:31

Чисто, зручне місцеположення. Кухня смачна, швидко, не дорого. Привітний персонал. Вартість одномісний номер 800 грн доба жовтень 2023рік. Поруч водоспад пробій, 2 ринки. До жд вокзалу 30-40 хвилин пішки. Вночі чутно як шумить річечка. Поруч з готелем вздовж річки "романтична променада" на жаль вже трошки занедбано там і неприбрано, але як місце для проведення часу підходить. Трохи далі до готелю серед міст буде невеличкий але зручний пляж.

Татьяна
28 сентября 2023 в 19:53

Місцерозташування звісно то просто топчик! Прямо за парканом найвідоміший яремчанський базар з усілякими місцевими смаколиками і національним одягом.
Готель великий, є басейн з сауною і джакузі. Можна також приходити окремо в спа за 200 грн з людини за годину (чи за дві, вже не пам'ятаю). З дитини 100 грн.
Водичка тепла була, коли ставало холодно то йшли у джакузі чи сауну. Є чай.
В ресторані готують смачно.
Є більярдна.

Alona
23 сентября 2023 в 9:46

Гарне розташування поблизу водоспада, ринку і до туристичних маршрутів недалеко. У нас був сніданок шведський стіл (гарніри, салати, сосиски, нарізка, творог, йогурт, заварна кава, соки і т. Д.) нікого не обмежували. Вечеря різна комплекс (гарнір, якесь м'ясо, салат, десерт, сік). Все дуже смачно. Готель великий і гарний. Досить чистий, хоча були нюанси. Сміття викидали, білизну ми попросили на 3 день замінити, замінили відразу. Також тік душ, але як ми сказали, то замінили теж. Персонал привітний. Можна в більярд пограти за 100 грн. Спа сподобався (сауна, аеромасаж, басейн)

Анна
17 августа 2023 в 21:36

Місцерозташування виграшне, близько до ринку, майже центр міста.
Персонал ввічливий, але з прибиранням проблеми — за 5 днів відпочинку прибирали один раз і то після того, як ми сказали. Двічі міняли рушники та тричі забирали сміття. Басейн добре хлорований. Загалом 4/5, із-за прибирання номерів.

Калинка
07 июля 2023 в 16:22

+ Розташування, персонал ввічливий.
- В номер за 8 днів зайшли один раз і то чоловік попросив хоча б замінити рушники, не прибирають, косметичний набір тільки при поселені (прийшлось йти в центр міста купувати), туалетний папір потрібно бігати просити, холодильники в номерах є але не працюють, стоки забиті, дозатор для мила та фен не працював. Кухня це взагалі окрема історія, було не дуже, но мене взагалі вбила остання ситуація, ми з чоловіком прийшли поснідати, ресторан готувався до весілля, те що хотіли замовити нам відмовили, принесли "курячий бульйон з лапшою", це був взагалі треш у теплу водичку добавили спеції типу галини бланки + стару вермишель яка була давно зварена і забута в холодильнику+ стружка курки. Краще взагалі б відмовили нас годувати, чим так позориться, бо по приїзду я замовляла цей бульйон, це було зовсім інше.

Миша
21 июня 2023 в 0:04

Поїхали ми з сім'єю (жінка і діти)
Номер дуже гарний, для малечі (3 роки принесли кроватку). Для мене з жінкою дуже величезна кровать, в номері також величезна ванна кімната. Все дуже чисто та прибрано, і удобно
1. ПРО SPA - є басейн, сауна, та джакузі, вони криті, що дуже гарно в період дощів. АЛЕ Є ОДНЕ АЛЕ - це групи дітей, яких приводять для купання (вартість для окремих людей 100-200 грн) і ось в цей час дуже тісно та гучно становиться. Підгадать коли вони частіше приходять можливо.
2. ІДАЛЬНЯ - в мою путівку входил сніданок та вечеря, обід приходилось купляти (ми купляли комплексний - 250 грн, що дешевше як що по меню) Сніданок - шведський стол, для тих хто був у Єгипті він здається бідним, але для мене всього достатньо
АЛЕ Є АЛЕ - коли в їдальні тільки відпочиваючі, то персонал усе встигає, але якщо в них замовляють комплекси на 20-30 чоловік, або дітей, то відбувається не великий хаос
Якщо ви це зрозумієте та не будете строіть з себе королеву то вам усе сподобається.
Обід та вечерю виносять оперативно
3. Номер та прибирання його
Я не просив щоб в мене прибирали а сміття дуже швидко виносять, а як що не виносять, то можливо подзвонити на ресепшен та сказати.
Персонал дуже привітливий, доброзичливий і в мене до них не має нарікань
Я не був в інших готелях, це мій перший такий формат відпочинку, та цей готель я можу рекомендувати
4. Місцерозташування - воно просто ідеальне - поряд водоспад, ринок з сувенірами. До центра (вокзала міста Яремче) 15 хв пішки та стільки же на машині (тому що треба обїзжати) до АТБ можно проїхати десь 8 кілометрів також поряд з готелем є крамниця.

Сергей
09 мая 2023 в 12:08

Один з найкращих варіантів розміщення у Яремчі. Зручна локація, велика парковка, смачна кухня у ресторані, затишні та чисті номери.

Сергей
25 апреля 2022 в 4:21

Чудове розташування. Підходить для цінувачів активного руху. При не повному заповнені прохолодно в номерах.

ігор
09 апреля 2022 в 13:16

Зимою в номерах (1-2 й поверхи) дуже холодно! В душевій холодно, плитка на підлозі льодяна! В коридорах, в їдальні теж дуже холодно! "Вайфай" повільний і слабенький, на всіх не вистачає. (
В басейні вода 23 град, хоч обіцяють 28. Парна гарна, але на підлозі слизько, кілька осіб падало! Потрібно дерев'яну решітку-доріжку зробити!

Dr.
28 марта 2022 в 13:36

Шикарне місце.
Чистота усього що ти бачиш- дивує.
І водночас ти не бачиш коли це робиться. Персонал готелю - гарно орієнтується в любих питаннях. Має свое відчуття гідності.
Було приємно відпочивати. Номер великий. Чистий. Свіжий.
Прибирання кожен день.
Постіль білосніжна. У вихідні дні- багато людей. В будні- відпочивати шикарно.
СПА центр - хороший.
Все доглянуте. Все працює. Обслуговуючого персоналу і не видно. Але їх багато. *****

Саша
19 марта 2022 в 1:44

В готелі холодно, в номерах теж, закручують батареї коли виходиш з номера, в номерах не прибирають, за 5 днів відпочинку один раз замінили полотенця і забрали сміття, на цьому прибирання закінчилось. В ресторан не попали, тому що в готелі проводилась конференція і як сказали на рецепції - для вас місць немає, оскільки повна посадка тих людей, які на конференції.
В «спа» теж прохолодно, працює лише одна сауна (чоловіча)

Марина
10 марта 2022 в 7:19

Ужасный отель.
Мы заселились 11.01.2022 в отеле почти нет отопления пришлось спать в термо одежде. Нам 2 дня обещают прогреть номера но это лишь обещания. Кухня в ресторане хуже чем в Столовой заказала блинчики с курицей которые были пожаренные на старом масле, грибная юшка с вермишелью «паутинка » в которой грибы не плавают.
В СПА работала только 1 сауна и та мужская по мимо этого в зале было 15 арабов с Египта которые просто залезали в джакузи и сидели там 2 часа не вылазя по мимо этого их товарищи заходили обутыми в сапоги и куртки в то время когда все в купальниках и тапках им только оставалось свои сапоги помыть в бассейне! В конференц зале сидели в шубах и куртках… И самое прикольное когда открываешь шкафчик где должен быть холодильник с мини баром, а там просто для него место, а самого холодильника нет.
Лобби закрыт. И в целом часть того что написано в услугах просто нет.

Олександр
10 марта 2022 в 6:08

3 зірковий готель, гарні та просторі номера, чисто, охайно, є котеджі номера. Працює ресторан зі смачною кухнею, Є лазня та басейн, неподалік водоспад Пробій.

Павел
09 марта 2022 в 8:02

Ужасный отель. Были с 9.02.22. По11.02.22. В номерах холодно, кухня некудышная, персонал, вежливый но отмороженый. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Андрей
18 февраля 2022 в 15:48

В самом отеле не останавливался, сказать о нем ничего не могу. Но ресторане отеля очень вкусная еда по обычным для Яремче ценам. Находится не "на дороге", поэтому людей не много - или гости отеля или те, кто все таки дошел.

Аня
30 декабря 2021 в 10:09

Очень возмущены! В бассейне холодная вода, Сауна работает только женская для всех! В ресторан ходили в курточках, в номерах холодно! В последний день нашего проживаниях не было горячей воды! Как сказал персонал «мы экономим»

Елена
14 декабря 2021 в 1:08

Что могу сказать. Не будет плохого отзыва! Из минусов только неработающий лифт, а поселили нас в коттедже на 3 этаже. Прекрасные 2 комнаты, встроенная кухня, балкон, ванная комната. Чисто и уютно. В номере тепло.

Женя
29 ноября 2021 в 7:30

Ужас, холодно очень. Видели, что у нас дети маленькие и все равно ночью батареи отключили. В ресторане с ценами выше Киевских покушали в куртках. Бассейн ледяной.

Юлия
19 ноября 2021 в 12:32

Дивний сервіс, спочатку рушників не було, халати дали аж на другий день.
Зі сніданками все ок.

Добавить отзыв