UAOTZYV.COM

Каменный Двор отзывы

Адрес Яремче, вулиця Михайла Грушевського, 20
Телефон +380 (97) 904-96-66
Сайт kamendvir.com.ua
Рубрики Коттедж, Полупансион, Отель длительного пребывания, Аренда апартаментов для отдыха, Отель
Оценка 4.8 20 отзывов
Похожие компании в категории
Котедж Солард — Яремче, вулиця І.Петраша, 56
Усадьба Даринка — Яремче, вулиця Галицька, 3
Котеджі У Дмитра — Яремче, вулиця Свободи, 314

Коттедж Каменный Двор отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
16 апреля 2022 в 8:59

Мои рекомендации, отличный отель!
Замечательная хозяйка.
Отдыхали с семьей на Рождественских праздниках, море эмоций и позитива
Номера теплые и уютные, вид с балкона на горы
Есть возможность оставить машину во дворе, огромный плюс
Отель расположен в центре всех достопримечательностей, в шаговой доступности можно вкусно покушать, магазины, рынки, все рядом

Александр
26 февраля 2022 в 20:05

Вже другий раз відпочиваємо з дружиною в цьому місці. Чудове місцерозташування, чисті номери, неймовірно атмосферна кухня на горищі та привітна хозяйка!

Женя
09 сентября 2021 в 3:47

Відпочивали минулого року в листопаді. Більш приємних людей годі й шукати. В номерах чисто, комфортно. Місце розташування дуже вигідне, всюди можна просто дійти пішки відвідайте, Вам обов'язково сподобається

користувач
29 августа 2021 в 12:08

Були на початку серпня. Брали номер на добу. Номер чистий, з телевізором, в душовій є фен і рідке мило, надали рушники. Машину поставили в дворі, є батут для дітей. Їжу не готують, але поряд вистачає різних кафе. Господарі привітні. Все сподобалось! Рекомендую!

Игорь
22 августа 2021 в 22:26

Зручно, недорого, всі зручності, гарні затишні кімнати, інтернет, кухня. Зручне місце розташування. Привітні власники. Відпочивали з дітьми, дуже сподобалось. Рекомендую.

Костянтин
10 сентября 2019 в 19:26

Дуже рекомендую, все дуже файно, господарі чудові, розташування ідеальне-5хв і ти в центрі ще 5 і ти то в горах то на сувенірному там же і колиби, екскурсії. Дякую, обов'язково певернемось)

Юлия
19 февраля 2019 в 10:27

Сьогодні приїхали з цього чудового місця. Ми відпочивали вдвох з чоловіком, і дуже захотілось залишити свій комент. Якщо хтось захоче відпочити в Яремчі, то 100%РЕКОМЕНДУЄМО Кам'яний Двір, це просто витвір мистецтва і професіоналізму самих господарів, це— і чистота, красота, в котеджі є все, що потрібно для сучасного відпочинку. Господар Михайло дуже спокійний, дружній, завжди підскаже і допоможе з вибором того чи іншого. Краєвид з номера у нас був найкращий—високі засніжені гори, і тиша. Ось, що нам не вистачало. Відпочинок повністю сподобався, хочемо приїхать ще і влітку! Дякуємо за все!

Роман
12 февраля 2019 в 0:15

Чудове місце для відпочинку, гарні хазяїни. З вікна видно гори. На місці є все щоб готувати собі їсти, а якщо лінь, то в 5 хвилинах є ресторани. Для дітей є батут. До продуктового ринку 5 хвилин. Рекомендую це місце для відпочинку. Тут можна, забув добавити, пожарити шашлики самостійно, для цього є чудова бесідка.

Паша
02 февраля 2019 в 20:52

Надзвичайно класне місце. Власник молодець, ідеальна чистота та порядок. Свій підхід до кожного клієнта. Є все що потрібно для відпочинку.

Саша
02 февраля 2019 в 18:05

В даного готеля дуже гарне розміщення. Краєвиди просто Супер! Річка, гори. Краса. Всім рекомендую.

Макс
30 января 2019 в 0:19

Чудово відпочили на травневі свята 2018р! Дуже вдячні господарям за затишні умови проживання! Передбачено усі зручності, дуже комфортно, місцерозташування чудове - прекрасний краєвид і все поруч! Дякуємо за індивідуальний підхід з раннім поселенням і виселенням. Рекомендуємо усім і ще приїдемо до Вас!

Ульяна
06 января 2019 в 9:51

«Замечательный номер, чистенько, уютно, добрые и отзывчивые хозяева, всегда подскажут и помогут) мы с моим молодым человек остались очень довольны! »

Наташа
24 декабря 2018 в 13:23

Дуже файно. Все близько 20 м до магазину. 50 м до ресторану Аркан. 70 м до водоспаду. Все сподобалося. Рекомендую.

Саша
17 декабря 2018 в 14:01

Відпочивали в червні 2017 року. Будинок вцілому сподобався. Номери гарні, чисті. Краєвид з вікна (балкону) просто супер. Господарів бачили при поселенні і виселенні (ніхто небігає і не заважає). Дуже добре розташований котедж. Поблизу водоспади, гори, центр міста, сувенірні ринкі. Взагалі все супер!

Оксана
14 декабря 2018 в 21:40

Відпочивали цього літа у Яремче, зокрема зупились у цьому котеджі, дуже привітні господарі, хороші умови, всюди чисто та прибрано. На подвірї є мангал та альтанка, також є багато місця щоб побігали дітки, одним словом ми дуже задоволені що зупинитись у цьому котеджі.

Рекомендуємо всім для приємного проведення часу та хорошого відпочинку у горах.

Саша
21 ноября 2018 в 3:27

Плюсы:
-месторасположение
-территория
-кухня для приготовления пищи с большой столовой
-доступная цена
-чистота
-видосы
Минусы:
-звукоизоляции в номерах нет
-ужасный матрас на котором спали, при переворачивание просыпались все

Александр
14 ноября 2018 в 1:58

Сейчас находимся здесь. Очень радушные хозяева. Снимаем отдельную комнату и кухню в доме за 300 грн. В сутки. Ванна, душ и туалет общие с хозяевами.

Роман
12 ноября 2018 в 16:37

Отличное место, гостепреимные хозяева. Удобное расположение. Рядом находятся 2 отличных ресторанчик, "Над Прутом" и "У Якова", так же не далеко рынок.
Из недостатков: рядом железная дорога, отсутствие кондиционера.

Сергей
05 ноября 2018 в 0:50

Сняли полностью коттедж. Хозяин общительный, любой вопрос решает сразу и без проблем! Хороший вид на горы! Хорошее место расположения, все рядом.

Андрей
17 октября 2018 в 5:34

Вроде, неплохое место для отдыха в Яремче.
Для нас оказалось достаточно удобным по расположению, т. к. Было близко и к центру за покупками/банкоматами и для выхода на тропки, которые нас интересовали.
Близко расположена дорога (но не основная трасса, которую правда все равно немного слышно) и ж/д рельсы.
В сан узлах и на кухне есть горячая вода. Есть микроволновка, газовая плита и холодильник. Небольшой набор разной посуды и столовых приборов. Консервный нож не обнаружен, но штопор присутствует.
Хозяева приветливые и стараются хоть и видно, что домик достаточно экономненько построен, но внутри порядок.
В целом, считаю, что для Яремче это неплохой вариант, чтобы остановиться.

Добавить отзыв