UAOTZYV.COM

JYSK отзывы

Адрес Івано-Франківськ, Північний бул., 2a
Телефон +380 (44) 247-07-86
Часы работы 10:00-20:00
Сайт jysk.ua/stores-locator
Рубрики Магазин мебели, Магазин кроватей, Магазин постельных принадлежностей, Магазин мебели для сада
Оценка 3.2 20 отзывов
Похожие компании в категории
Салон-магазин 4 стіни — Івано-Франківськ, вулиця Джерельна, 76
Своя оселя — Івано-Франківськ, вулиця Тролейбусна, 13
ТОВ ДубКо Все для меблів — Івано-Франківськ, вулиця Ребета, 8А

Магазин мебели JYSK на Північнем отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
15 февраля 2022 в 21:26

Дуже люблю магазин, але хамство персоналу вкотре переконує мене туди більше не ходити. Зверхність до покупців вважаю неприпустимою. Сервіс відсутній. Сьогодні був просто апогей, коли менеджер Володимир на весь магазин скандалив з підрядником, потім кричав на персонал, який щось там не прибрав у залі. У вас відсутня повага до гостей, до людей з якими працюєте, та й зрештою до самих себе (

Василь
14 февраля 2022 в 23:47

Великий вибір всього, але все якось розкидано по цілому магазину. Не зовсім зручно шукати потрібні речі.

Dandelion
25 января 2022 в 22:12

Якість товарів хороша. Вибір великий.
Консультантів правда неможливо знайти вони весь час чимось зайняті.
Тому в такому великому магазині доволі легко загубитись, тому часто потрібна допомога.
Востаннє була на чорну п'ятницю, то порадували товари зі знижками, та карточки на знижки.

Христя
12 января 2022 в 22:47

Чудовий магазин! З різною ціновою політикою! Коли є знижки можна багато прикупити по доступним цінам! Швидке обслуговування! Ввічливий персонал! До різдвяних свят обладнали столик з безкоштовними прикрасами для оформлення подарунків! Що приємно вразило!

Тетяна
05 января 2022 в 4:44

Це жах! ! На касі одна людина, черги велетенські, на за залі нікого нема, ніхто не може допомогти, на касі запитала як найти те що мені треба, а вона просто пальцем показала. Я так і не знайшла те що мені треба! Шкода (працівники будьте ввічливим із людьми які до вас приходять!

Женя
19 декабря 2021 в 16:17

Очень бестолковый движ.
Ценников нету, в зале месиво.
Товар стоит не три копейки.

По чем ваза? Стоишь очередь что бы узнать
По чем Перье стоишь в очередь что бы узнать.

1 чудаха на кассе. Пришёл клиент за заказами, стоим 10 минут ждём пока они раздуплятся, где Игорь, который вывезет товары … и Бла Бла Бла

Решил заказать выбранный товар на сайте, что бы не тратить время. Этот товар в инет магазине не доступен.
Просраный день, юск - сервисное дно.
Спасибо, досвидания.

Володимир
16 декабря 2021 в 20:22

Жах. Щоб забрати своє замовлення чекав 30хв з одним касиром, і коли черги нестало прийшли ще 3 касири. А щоб забрати замовлення - чекав ще більше ніж півгодини.

Мария
01 ноября 2021 в 0:43

Дуже гарний магазин з чудовим асортиментом. Але 16.10 хотіла купити стільці і консультат сказала, що є в наявності. Коли я стояла в черзі до каси мені сказали стати в іншу чергу (не відомо чому). Поки я стояла в черзі до іншої каси, вони стільці продали в іншій касі (де я стояла зразу). Коли я спитала, що відбувається, у відповідь: "спокійно
, спокійно", і таким зверхнім тоном ніби я в них
вдома. Добре, я вирішила замовити їх і оформляла замовляла, (оформляла приємна касир), і тут я чую, що дві інші касирки просто почали мене обговорювати, не звертаючи увагу, що це чую я, інші клієнти, (насміхалися, про якісь махінації і т. Д.). І це все без жодних підстав, мені було дуже не приємно і якось обідно за таке приниження у публічному місці. Коли я вийшла з магазину, зрозуміла, що вони навіть не запропонували заповнити анкету, оскільки там мав відбуватися розіграш. Я вирішила вернутися, спитала чому вони мені не запропонували анкету, і чому вони собі дозволили, таку хамську поведінку? У відповідь дали вже анкету заповнити, і насмішка, і ще я запитала про книгу скарг, відповіла дівчина за касою, що немає, і навіть на мене не дивилася, бо листала, щось в телефоні. Ніби мене не помічають! Чому я за свої гроші маю терпіти таке приниження? Дуже прикро, що у такому чудовому магазині працюють такі не компетентні люди!

z Red beys
26 октября 2021 в 0:03

Мені дуже сподобалося, не має черг, якісний товар, великий асортимент, хороші знижки, приємний персонал

Александр
08 октября 2021 в 5:00

Все як завжди в европейських системних магазинах. Є гарні речі і ціна приємно може здивувати, но не завжди

Наталя
11 июня 2021 в 23:55

Купили садові меблі, які були на акції. Коли прийшли через тиждень, то побачили, що ціну ще знижено на 2000 грн. І нашому приємному здивуванню не було меж, коли менеджер запропонував повернути нам різницю на картку.

Степан
04 мая 2021 в 20:50

Хороший магазин з товаром який відповідає сучасним трендам, доступні ціни та хороша якість товарів, великий вибір матраців, стільців та аксесуарів для дому, обов'язково завітайте, попередньо на сайті можете ознайомитись з асортиментом та актуальними знижками.

Артур
01 февраля 2020 в 21:35

Поділюся враженням після відвідування. При вході почала піпчати їхня система проти крадіжок, як тільки я переступив поріг магазину. Одразу жінка охоронець сказала що їй потрібно перевірити мої речі або вона не впустить мене у магазин дальше. Відповідно ніякого законного права цього робити не має. Останній раз я переступив поріг цього магазину. А адміністрацію прошу зробити міри проти некваліфікованих працівників і описати, які у них є права щодо клієнтів.

Bohdan
07 декабря 2019 в 20:54

Чудове місце, якісний сервіс, привітний персонал, лояльність до клієнтів, завжди акційні пропозиції, багато речей в одному місці

Макар
23 декабря 2018 в 7:19

Ніби норм магазин. Якість товару хороша. 4 за запізнення з доставкою, тому що товар на склад привіззя вчасно, а от звіночка не дочекалось - мало дзвонитись на гарячу лінію і аж тоді дізнаватись що до чого. Складає не дуже позитивне враження. Ну нічого. Віддана праця та хороший сервіс - і все буде ок.

Богдан
14 декабря 2018 в 4:57

Класний затишний магазин. Приємно здивували ціни та сервіс. Все на вищому рівні. Трошки замало асортименту

Саша
11 декабря 2018 в 2:53

Магазин меблів і докору з широким асортиментом товарів і доступними цінами, товар добре організований по секціям, асортимент від ванної кімнати до вітальні. Мережа JYSK часто проводить акції тому деякі товари можна купити навідь за пів ціни. Магазин росташований в торговельному центрі "Панорама Плаза", з зручним заїздом і безплатним паркуваням.

Владислав
02 декабря 2018 в 6:42

Консультанти непрофесійні й знайти їх - ще той квест. Доставка так взагалі негативно вразила з фактичним запізненням на 3 години, постійними обіцянкам (через 15хв буду, через 30хв буду), ідіотськими відмазками (затори, форс-мажорні обставини) та замість обіцяних консультантом 100 грн, доплюсувалася ціна за відстань від магазину, про що не попереджають внятно при покупці. Нікому не рекомендую, особливо уникайте їхньої доставки. Краще переплатити новій пошті, або взяти вантажне таксі.

Женя
27 ноября 2018 в 9:25

Великий вибір товарів, хамовиті працівники, пів години бігала за ними щоб помогли вибрати ковдру і подушку.

Леся
28 октября 2018 в 21:31

Магазин хороший, асортимент великий!
Консультанти-продавці просто жах!
Спитати нема в кого, а коли намагаєшся сам розібратись, "-а шо ви там перебираєте, воно все однакове. " ну просто слів нема яке хамське відношення
Замість того, щоб підійти і запропонувати свою допомогу.

Добавить отзыв