UAOTZYV.COM

HVOYA ХВОЯ Буковель

Адрес Івано-Франківська обл., Буковель
Телефон +380 (97) 700-83-85
Сайт invest.hotelhvoya.com
Рубрики Аренда апартаментов для отдыха, Бар, Отель, Ресторан, Спа-салон
Оценка 4.2 45 отзывов
Похожие компании в категории
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в
Savoie apartments Bukovel — Поляниця, участок Вишні, будинок 354 А, №626
Шале Green Land — Поляниця, вулиця Росиш
Chalet Panorama (Апартаменти) — Поляниця, вулиця Стаїще, 552

HVOYA ХВОЯ Буковель отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
15 октября 2023 в 9:04

На сайті не було вказано що ігрова зона не буде працювати через якийсь форум. Хоча як на мене то має бути навпаки в готелі! Через одну кімнату з купкою людей всі в готелі не мають можливості повноцінно відпочити з дітьми. Ви на кого орієнтуєтесь? На 15 чоловік чи на всіх інших жителів готелю?)
В голову не вкладається)
Загубити таку кількість постійних клієнтів через форум гумористів…)

Элина
15 октября 2023 в 4:47

Дуже гарний готель, з приємним персоналом та дуже крутою СПА зоною (один з найгарніших критих басейнів, що бачила). Рекомендую при бронюванні брати номера з видом на гори, бо є також номери з видом на дорогу. Єдиний момент, який міг не сподобатися - це відсутність опалення, та там паче підігріву у ванній, при температурі +7 вночі. Для такої ціни це дуже дивно.

Ірина
15 октября 2023 в 4:37

Дуже гарний готель. В номері ідеальна чистота (за що окреме величезне " Дякую" покоївкам даного готелю). Надзвичайно вражає привітність та доброзичливість персоналу.

Ирина
14 октября 2023 в 19:04

Все дуже сподобалось, гарний готель, чистий, різноманітні сніданки, красивий вид з ресторану та з балкону

Микола
13 октября 2023 в 22:40

Дуже класний та зручний готель. У цьому готелі є все для якісного відпочинку, а особливо з дітьми. Номера чисті та комфортні, СПА, басейни, сауни. Дитяча кімната, то взагалі супер ідея в готелі, адже ми могли відпочити, поки дитина гралась у кімнаті.
Також хотілось б відмітити персонал, дуже привітний та приємний у спілкування, от відчуття таке, що тебе справді тут дуже чекають і раді бачити, а головне роблять все щоб твій відпочинок був незабутнім.
Цього року «Хвоя» став нашим улюбленим місцем відпочинку. Найкращий готель у Буковелі.

Юлия
10 октября 2023 в 5:19

Класний готель, локейшн, чудові апартаменти з видом на гори. В готелі є достатньо простору working space, де можна спокійно попрацювати. Сніданки шведська лінія, теж все сподобалось, думаю, кожен знайде собі щось до смаку. Рекомендую

Станислав
07 октября 2023 в 5:55

Гарний готель, з чудовим розташуванням. В номері є кухня, маленькій дитині дали маленьке ліжечко. Гарна SPA зона, поруч іде будівництво, але зовсім не заважало. В номері є термостат, якщо холодно можна самостійно додати опалення

Luv
06 октября 2023 в 20:08

Локація близько до центру, поруч невелике число паркомісьць. Гарнийсервіс, смасна кухня, і новітний спа зона.

Мирон
11 сентября 2023 в 6:44

Відпочивали з дружиною в готелі, відпочинок дуже сподобався. Дуже кваліфікований персонал, та й взагальному готель сподобався наявністю різних розваг. Дякуємо:)

Александр
04 сентября 2023 в 17:20

2022 року були вперше. Затишно. Тепло. Хороший готель. Відмінний паркінг. Гарний персонал. Просторі номери. Класно.

Повторно були у вересні 2023 року.
З'явився спа, бомбезний! Дуже сподобалось. Тепер проживали в першому корпусі, тут номер теж класний, але трохи не сподобався душ, як тісно в порівнянні з другим корпусом і є якийсь неприємний запах. Загалом все одно вважаю одним із найкращих готелів буковелі. І була затримка з бронею, приїхали, а нам кажуть, що броні нема. Але вирішили проблему за 10 хв. І є питання щодо паркінгу, воно постійно відкрите і люди з вулиці спокійно туди можуть зайти спокійно до готелю. Але все одно, Хвоя, ви круті. Люблю ваш готель. Приїду ще

Ольга
01 сентября 2023 в 15:44

Хороший готель зі зручним місцерозташуванням, неподалік малого озера та витягів, тому до усіх принад Буковелю рукою подати.
Лобі бар працює допізна, що теж приємний бонус.
Номери навіть зручніші, ніж уявляла по фото. Сантехніка в ідеальному стані.
Спа-зона дуже простора та класна, все сучасне і добре продумане. Шкода тільки, що гості не дотримуються правил, є зона відпочинку 16+, так все одно туди йдуть з дітьми, це неповага до інших гостей готелю.
З мінусів: сніданки. Якщо ви їсте ситні сніданки то є з чого вибрати, а от для легкого європейського сніданку вибір малий: один вид яєшні, два вили твердого сиру. Хотілося би ширший вибір.
Загалом готелем залишилась задоволена.

Женя
04 августа 2023 в 10:03

Відпочивали 4-5.06. Все дуже сподобалось. Класне, велике спа, хороший вайфай, смачна кухня, сніданки шведська лінія великий вибір. Також з плюсів підземний паркінг.

Дарья
31 июля 2023 в 0:14

Грала занадто гучно попсова музика - говорити чи хоча б чути свої думки було неможливо. Принесли неїстівну пересмажену курку в темпурі (жувати це було нереально - резина в старій олії. Виглядало, ніби хтось вже відмовився від неї і страву тупо розігріли) і відмовили на прохання замінити страву. Прибори навіть не розклали, а просто принесли тацю з ними на 10 чоловік. Чудовий вид за вікном різко контрастує з атмосферою закладу.

Юлиана
05 июля 2023 в 11:19

Зараз відпочиваємо в цьому готелі. Друзі, якщо ви шукаєте гарне спа. А спа це в першу чергу релакс. То вам не сюди.
В спа пускають людей, які не проживають в готелі.
Дуже багато підлітків і дітей, які купаються в басейні 16+. Поплавати вам не вдасться)
В джакузі для дорослих відпочивають люди з дітьми від 2 років і старше) ніяких 16+ ніде не дотримується і ніхто за цим не стежить.
Діти стрибають в басейн, прямо вам на голову, кричать, вищать, плюються) бідний хлопець, який дивиться за порядком бігає і намагається пояснювати, що пригати не можна) але це не працює) персонал старається, але це не в їх силах.
Тут же плавають люди з вираженими хворобами шкіри.
Шум у спа неймовірний. Голосно грає музика, яка вже точно ніяк не для спа призначена) Крик дітей глушить навіть цю саму музику)
Соляна кімната працювала за три дні пів дня)
Якщо ви шукаєте релакс, то це не про готель Хвоя. Комфорту тут не буде. І це дуже прикро, ураховуючи чудове місцерозташування готелю, новий номерний фонд. Все зроблено дуже якісно. Першопочаткова концепція дуже крута, можна сказати шикарна. Але менеджмент тут не працює від слова зовсім. Тут заробляють гроші. І все. Тут не дбають про клієнтів.

Дмитрий
03 июля 2023 в 12:19

Добрий день! Ми зараз проживаємо в 516 номері. Номер світлий, просторий з видом на гори, тихий, чутно лише спів пташок. Дуже сподобався ремонт в номері, на дотик приємний килим, відчуття ніби під ногами ніжний, м'який морський пісочок, в туалеті, в душевій гарна на дотик обробка стін, не знаю, що це, але кто планує ремонт той 100% зверне увагу, дизайн номерів бомба. В отелі є дитяча кімната наши діти самі туди бігали. Їм дуже сподобалось. В дитячій кімнаті є бебісіта, дітки будуть під наглядом, можна не турбуватися, там гірки батут, іграшки. На 4 години в день діти там можуть гратися. Смачний, великий ресторан, особливо сніданок усі оцінять, вибір великий і все дуже смачно! Ходив на масаж, що можу сказати ціна масажу може й велика, але масажист відпрацював ці кошти на 100%, ліпшого масажу я не отримував, масажист професіонал з великої літери. Тут же на першому поверсі є і тренажерний зал, він не великий, але попрацювати можна дуже добре, там вихід на вулицю через тамбур і там вікна такі чисті, що їх не видно, будьте обережні, щоб не врізатись в скло. Рекомендую персоналу поставити там якісь квіти, щоб люди бачили, що там при виході скло, щоб не врізатись. Тут найкрутіше спа з всіх, що я бачив. Навіть описувати не буду. Це вав!

Vitalka
20 апреля 2022 в 19:41

Номера очень жарко, Шумно!
Ресторан печаль полная! Ребёнку принесли котлету с кровью куриную! Или просто в меню для детей котлета с кровью) ждали еду больше часа
Печально все в ресторане лучше куда-то пойти…

Миша
19 апреля 2022 в 21:14

Были в отеле в феврале 2022. Очень понравился отель. Начиная с заселения. Очень приветливый персонал. Как только освободился номер нам сразу позвонили и мы смогли заселиться в 13.00, а не 15.00 как по правилам отеля. Номер чистый, комфортный. Всё необходимое есть. У меня была просьба добавить посуду, её добавили втечении пяти минут. Завтраки это отдельная благодарность поварам и официантам. Всё очень вкусно, разнообразно, очень большой выбор. А главное видно, что шеф повар относиться с большим уважение к своим гостям. Одни десерты чего стоят. Отдельное спасибо. Расположение отеля, лучше не придумаешь. Приедем ещё не раз.

Саша
09 апреля 2022 в 22:23

Хороший, удобный отель. Питание и расположение очень хорошие. Не Рэдиссон, конечно, но достойно.

Станислав
24 марта 2022 в 16:52

Ресторан огорчил сервисом. Отдыхали компанией. 1.5 часа готовили макароны и салат. Овощной салат состоял просто из зелени. Не рекомендую.
За день до этого ужинали в Ресторане ФОМИЧ. Это небо и земля. Там все вкусно, быстро и классно.

користувач
22 марта 2022 в 18:42

Прекрасный отель! Горничные феи чистоты. Официанты шустрые и доброжелательные, особенно когда малыш требует еды, повара готовят хорошо. Администраторы отзывчивые.
Единственный минус это съезд на горку со 2го корпуса. Очень скользкая плитка и непонятный ковёр срерху. Надеюсь в следующем сезоне таких неудобств больше не будет. Пусть руководство примет к сведению.

Добавить отзыв