UAOTZYV.COM

Хуторок (чани, готель)

Адрес Яблуниця, КРАМНИЦІ, будинок, 847
Телефон +380 (97) 856-50-50
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.instagram.com/chanu.hutorok
Рубрики Спа-салон, Бани под открытым небом, Площадка для стоянки и отдыха, Сауна
Оценка 4.9 37 отзывов
Похожие компании в категории
Чани Роял Чан татарів — Татарів, вулиця Курортна, 11А
ТАТАРІВСЬКІ ЧАНИ — Татарів, Р.Шухевича, 1а
Relax Чани — Яблуниця, Н09
Чани Татарів Чан Сауна RELAX — Татарів, вулиця Курортна, 21а

Хуторок (чани, готель) отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Gorip
06 февраля 2024 в 0:50

Відпочивали в чані, 4 чоловіка. Дуже привітні власники, зустріли гостинно. Були рушники, капці, чай, мед, хлібці. Все чисто та доглянуто. Вода щойно замінена, з ефірними маслами. Поряд басейн з холодною водою-те, що потрібно після чану. Попросили мангал- принесли вже з розпаленим вугіллям. Всім лишились задоволені.

Алла
19 января 2024 в 13:32

Рекомендую відвідати чани. Спокійна привітна атмосфера прекрасний краєвид. Чай, мед, бублички - доповнюють атмосферу відпочинку. Гостинно, чистенько, вода в чанах змінюється після кожного відвідувача.
Приємно, що є фен, халати, капці, рушники.

Диана
26 августа 2023 в 21:35

Чарівне місце. Неймовірно красиво, відчувається любов і цінність від власників, які вкладають в це місце всю свою душу. Це не просто хороші чани з гарними видами. Це дійсно зроблено з любов’ю, зроблено все своїми руками, своїми силами і це відчувається. Дуже приємний персонал, який піклувався про наш спокій, відпочинок, щоб все будо чудово. Чистенько на територіє, є де погуляти діткам, де поплавати в басейні (продумано в басейні зону для діток). Смачний дуже чай, який прям хотілось і хотілось пити, велика красива, зелена територія з виходом до річки. Можно прогулятись босоніж по травичці (літом), відчути всю Карпатську атмосферу. Дуже продумано зроблені зони з чанами, просторо, затишно, але і ніхто тобі незаважає, якщо десь поряд відпочиває ще компанія. Ми наче побували в раю після чану. Дуже рослабились. З всіх чанів, де я побувала це найкращий. Чарівне місце. Для мене було це відкриття і я обов’язково ще повернусь саме сюди, про інші навіть думати не хочеться. Справді - рай
Велике дякую, власникам, що так з любов’ю зробили таку місцину серез карпатських гір

Тетяна
26 августа 2023 в 11:30

Хочу відмітити місце, де знаходиться цей комплекс- це просто райський куточок - панорама мальовничих Карпатських гір, річка, велика доглянута територія, безліч локацій для фото, басейн з підігрівом, чан з хвоєю, травяний чай з медом, все продумано до дрібниць. Приємна господиня Світлана дуже гостинно нас зустріла, все розказала, показала, постійно піклувалась чи все нас влаштовує. Дякуємо, за прекрасні дві години релаксу. Найкращий чан в Карпатах, всім раджу!

Анастасия
26 июля 2023 в 12:14

Найкращі чани в яких я була! З неперевершеним видом, на ліс, басейном. Все дуже чисто, після кожних відвідувачів міняють воду та очищають чан, пригощають смачним чаєм з медом, в будиночку є всі зручності (тапці, рушники, посуд, фен) Хазяїни привітні, словом відпочинок був прекрасним! Рекомендую всім тут побувати!)

Юлия
04 июля 2023 в 13:35

Чани сподобались, але за 10 хвилин до закінчення господарі і прибиральниця зайшли до нас і почали прибирати. Чоловік в сауні, я одягаюсь, а вони поряд прибиряють. При ціні в 2500 за 2 год. Якось страновато

Вова
29 мая 2023 в 7:09

Чудове місце. Відпочивали сім'єю, все дуже сподобалося, гарний будинок з новим ремонтом і видом на гори, дуже приємні господарі, в даному місці є все для гарного відпочинку, а саме: баня, чан і басейн за не велику плату, в дворі є майданчік для дітей, зона де можна пожарити шашлик. Також хочу відмітити, що все є під рукою магазин в якому є все необхідне, і поблизу невеличкий ресторанчик. До туристичних місць рукой подати, обов'язково повернемось, є багато місць для фотографування, ціни приємні, дане місце оцінюю 5/5) рекомендую

Андрей
23 июля 2022 в 6:15

Супер чаны, персонал, очень вкусная еда. Очень рекомендую для посещения. Один минус, Скользкая плитка в бане.

Святослав
14 июля 2022 в 19:37

Дякуємо за приємні враження. Круте місце і приємна атмосфера, запашний чай з медом перевершує всі сподівання. Повернемося сюди при нагоді ще)

Саша
21 апреля 2022 в 6:45

В чанах були перший раз, обрали цей за відгуками і не помилилися, все сподобалось, особливо вид на гори.

Мебельный
22 марта 2022 в 14:01

Найкращий Чан. На Вас чекає трав'яний чай з неймовірно смачним медом. Чан з комфортною температурою горячої води та гілками хвої. Чисті простирадла і шапки в сауні. Кімната для відпочинку з лежаками, басейн в середині та зовні. Пані Світлані велика подяка- Ви найкращі!

Наталия
12 марта 2022 в 11:29

Гарне місце для компанії, дуже чисто, чан, баня відповідає всім нормам, на першому поверсі не вистачає місця для відпочинку, другий поверх респект! Рекомендуємо!

Катя
17 февраля 2022 в 8:06

Часто відпочиваємо в Карпатах і в чанах були далеко не раз, але це ні з чим не зрівняти!
Ідеально - все, починаючи від стану чану і приміщення до сервісу.

Все в ідеальній чистоті, та і саме по собі приміщення, ремонт і чан є новими, якісними і в чудовому стані.

Ну і обслуговування це щось. Такого привітного і турботливого персоналу я ще не зустрічала ні в одному закладі

З цього моменту, якщо в чани - то тільки ці!

Саша
10 февраля 2022 в 13:43

Классное место! В комнате тепло, ооочень чисто и уютно! Персонал приветливый и внимательный. Вид, который открывается их чана-отдельные 5 звёзд!

Миша
27 января 2022 в 19:27

Были во многих чанах Карпат, этот лучший однозначно. После каждого меняют воду, были этому свидетелем. Бесплатно сделали вкусный карпатский чай. Приятный персонал. Всем будем рекомендовать. Спасибо вам за отдых:)

Ирина
25 декабря 2021 в 20:29

Місце, куди хочеться повертатися! Все на вищому рівні і дуже привітні господарі. Дякуємо за незабутні враження!

Тетяна
27 ноября 2021 в 0:04

Дуже крутий чан, хазяйка зробила чай, поставила мед
В доміку все є ложки, вилки, тарілки сума адекватна все включено, Все нове, чисте
Всім рекомендую, обслуговування на вищому рівні)

Наталья
27 октября 2021 в 1:45

Нам очень понравилось, приезжаем не первый раз! Хозяйка Светлана очень гостеприимна. Все очень чисто и на европейском уровне Всем рекомендую!

Andrii
21 октября 2021 в 14:15

Были сегодня с друзьями в этом месте. Заказывали чаны ны 4 часа + баня. Только лучшие впечатления. Если будем приезжать в Буковель, то обязательно будем заезжать в Хуторок.

Оксана
07 сентября 2021 в 2:24

Дуже приємно здивовані чудовим місцем, в яке хочеться повернутись. 100% чистота та відчувається, що кожен куточок зроблений з любов'ю. Хороша банька, ідеальний чан, чисті басейни, "інстаграмні" локації, смачний чайок з медом - як комплімент від дуже привітної власниці. Отримали масу задоволення, всім рекомендуємо замовляти більше, ніж на 2 години. Що ми обов'язково і зробимо наступного разу!

Добавить отзыв