UAOTZYV.COM

Hostel on Flotska / Зачинено

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Флотська, 10
Рубрики Хостел
Оценка 4.1 23 отзыва
Похожие компании в категории
Пилигрим — Івано-Франківськ, Набережна вулиця ім. Василя Стефаника, 28Б
Феномен — Івано-Франківськ, вулиця Генерала Тарнавського, 23
Хостел Dream+ — Івано-Франківськ, вулиця Купчинського, 14
простір ВДОМА — Івано-Франківськ, вул. Галицька, 29, 3 поверх вхід навпроти готелю Атріум

Hostel on Flotska / Зачинено отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Эмилия
06 июля 2021 в 5:07

Сегодня хотела снять номер в хостеле, мне в грубой форме отказали и вытолкали за дверь руками! Сказать, что я в шоке, это не сказать ничего! До сих пор думаю, что это было? !

Опа-Па
05 июля 2021 в 2:24

Рекомендую!
5 из 5

Номера - опрятные, есть все необходимое

Персонал - приятно удивлена. Что без натянутых улыбок гостеприимный

Место расположения - хорошая развязка транспорта, киоски быстрых перекусов, магазин в 50метрах, супермаркет и хорошая пешиходная аллея по набережной речки Бистрица

Цена - минимальная

Дарья
10 июня 2021 в 2:32

Гарний хостел за приємну ціну. У номері було дуже волого, можливо особливості самої будівлі. Душ і вбиральня у номері. Зручне розташування, пів години до центру пішки. З неприємних вражень: довге волосся на підлозі (точно не моє, бо маю коротку стижку) і лушпиння від соняшникового насіння під ліжком, можливо прибирали поспіхом і не догледіли. Під час заселення був відчутний запах хлорки, зверніть на це увагу, якщо маєте алергію на такі миючі засоби.

Анна
02 июня 2021 в 23:37

Хорошее тихо место. До центра пешком минут 20. В 200 метрах от здания есть супермаркет, который работает круглосуточно. Единственный недочёт- не очень быстрый wi-fi, но общее мнение это не портит в номерах и на территории чисто.

Саша
25 января 2019 в 4:16

Чисто, зручні ліжка. Відносно недалеко від центру, поряд супермаркет. Працівники helpful and friendly. Бронювали дві ночі, але виїхали раніше, не залишились ночувати. Хостел повернув гроші за власної ініціативи.

Женя
19 января 2019 в 9:54

Персонал був суворий на заселені і позитивно- веселий під час виселення) а насправді затишно і приємно було зупинитися)

Анна
13 января 2019 в 14:36

Затишно, охайно. У середину приміщення можна потрапити тільки з ключами. Зранку сонячно, у ванні є всі необхідні засоби: папір, мило. Рушники, та постійна білизна теж забезпечена. Є балкон де можна палити)

Алексей
05 января 2019 в 7:41

Хостел расположен в непосредственной близости от ИФНТУНГ. Приятный, чистый, с отзывчивыми менеджерами и хозяином, которые готовы пойти вам на встречу во многих вопросах.

В номерах нет кухни, однако есть возможность организовать питание: на территории хостела есть "Бістро", а также в холле хостела есть микроволновка, чайник и холодильник ;-)

У меня не получилось "добыть" интернет, хотя по словам менеджера вроде как есть точка доступа WiFi.

Хочу обратить внимание, что в номерах нет кондиционеров и летом может быть жарковато ;-)

Саша
29 декабря 2018 в 7:07

Чудове, зручне розташування, як і будівля із верандою. Просторий комфортний номер на 2 за 250-300 грн того коштує. Окремий санвузол. Окрема подяка власнику за те, що швидко і легко вирішив питання у момент зміни заброньованого часу проживання, а також за розуміння та турботу. Серед мінусів хіба відсутність кухні, хоча й свою каву заварити можна без проблем.

Святослав
23 декабря 2018 в 15:02

Хороший хостел. Тихо, людей не видно, господар хороший і веселий. Збоку є їдальня. Поряд нафтовий інститут, кілька хвилин ходьби від Прикарпаття. В номерах чисто, свіжо і прибрано. Вайфай треба запитувати. Є чайник, мікрохвильова піч, чай, кава, стаканчики, холодильник з напоями. Фен теж є. Звукоізоляція присутня, та не сильна.
Можу рекомендувати)

павло
19 декабря 2018 в 13:49

Гарний та приємний хостел, кімнати двомісні з окремим санвузлом, в ночі дуже тихо! (як в середині так і на вулиці ніхто не шариться!), поруч є їдальна універу, внизу є кафе (якщо ви зупинилися в хостелідля вас буде знижка), пішки від центру 15хв, а від зал. Вокз. 30хв, прогулянки містом. Номер чистий, охайний.

Після гірського походу чудове місце щоб виспатись та набратись сил, два рюкзаки легко поміщаються в шафі!

Тарас
14 декабря 2018 в 6:26

Гарне місце для перебування у Франику) приємні працівники, чисто, зручно, не дорого, ще й приємний бонус. До річки 3 хв пішки.

Марина
10 декабря 2018 в 10:38

Чисто, мякі ліжка, по 1 рушничку на людину.
З миючих засобів - рідке мило.
Гаряча вода є.
Загального користування холодильник, чайник, мікрохвильовка, фен, вай-фай (тільки на 1 поверсі, до 2 не дістає, мовчу вже за 3й).
Привітний персонал.

Алекс
30 ноября 2018 в 16:09

Нормальное место для отдыха. До центра можно добраться пешком за 10 минут, до вокзала за полчаса не спеша. Номера просторные, цена и качество сопоставимы

Андрій
23 ноября 2018 в 11:54

Ужасный сервис. Если вы спустились с гор и у вас грязная обувь, Вас не поселят. Администратор Вам ещё и нагрубит.

Ярослав
21 ноября 2018 в 14:33

Администратор хам и невежда, отказал в размещении из за грязной обуви, хотя на улице была непогода и дождь. Начал обзываться и выставил нас на улицу в 7: 28 утра, а мы только с дороги. Не рекомендую это место, предвзятое отношение и хамство

Андрей
14 ноября 2018 в 3:05

Скромний, чистий, невеличкий хостел з привітним персоналом. Вночі було тихо і нам вдалося виспатись. Рекомендую

Юлія
13 ноября 2018 в 19:24

Співвідношення ціна - комфорт ''4.5 балів''. Чисто, акуратно, новий пристойний ремонт. І дуже дешево. 15 хв до центру, дуже зручно студентам-заочникам ІФНТУНГ. Кімната простора, в ній є все необхідне: два одномісні ліжка, подвійна шафа, стіл, дві тумби, стілець, душ, туалет, навіть телевізор і рідке мило біля умивальника. Невеликі мінуси - слабкий Wi-Fi, відсутність номерів з двоспальним ліжком. В підвальному приміщенні є їдальня з літньою терасою (жильцям знижка), але готують не смачно.

Евгений
13 ноября 2018 в 5:55

Пять звезд исключительно за бистро. В самом хостеле не были. Тем кто хочет покушать вкусной домашней еды по очень приятной цене, это место самое оно. За 65 грн поели вдвоем очень сытно. Порции большие, и очень вкусно.

Максим
07 ноября 2018 в 3:35

Чисто. Убрано. Уютно. Есть место для курения. Рядом есть магазинчики, кофейня и пицерия.
Большой плюс - в каждом номере отдельный душ исан узел.
С минусов - холодильника нету. Разве что с низу на рецепции небольшой для воды.

Добавить отзыв