UAOTZYV.COM

Хостел Lime

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Бельведерська, 18
Телефон +380 (68) 921-24-25
Рубрики Хостел
Оценка 4.2 13 отзывов
Похожие компании в категории
Пилигрим — Івано-Франківськ, Набережна вулиця ім. Василя Стефаника, 28Б
Феномен — Івано-Франківськ, вулиця Генерала Тарнавського, 23
Hostel on Flotska / Зачинено — Івано-Франківськ, вулиця Флотська, 10
Хостел Dream+ — Івано-Франківськ, вулиця Купчинського, 14

Хостел Lime отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владислав
24 октября 2021 в 13:47

Номер соответствует цене, ничего особенного. Удивило, то что нет администратора, обратится по каким либо вопросам можно только по телефону. Комната проходной двор, люди с другой комнаты через нашу ходили шумели дверями.

Millennium
16 октября 2021 в 5:47

Неплохо, приемлемо чисто. Две комнаты, одна на 6 человек, другая на 8. Есть кухня, душ, туалет.

Александр
10 октября 2021 в 14:50

Цена отличная, одна из самых низких. Постельное бельё чистое, матрасы удобные. Есть и посуда и сахар. Душ есть, даже шампунь был. Минус за грязный пол и за пыль на шкафах

Epi
05 октября 2021 в 3:49

Хороший хостел, приємна адміністратор. По приїзду видають чисте постільне та рушник. Є дві кімнати на 6 (прохідна) і 8 людей. Туалет, душ, кухня, кондиціонер, вайфай, тумбочки з ключем. На кухні є все, що потрібно. Є можливість попрати речі (50грн). Нам дуже сподобалося, тим більше, на одну ніч)

Костя
04 октября 2021 в 0:23

Хороший хостел, щоб переночувати кілька ночей в подорожі. Є все необхідне: душ, кухня, і навіть кондиціонер, але за тишею і комфортом-"комфортом" мабуть слід шукати інше місце. У нашій кімнаті все скрипіло від кожного руху, але після 16 км по Івано-Франківську вже якось не до того було.

Вцілому - сподобалось, можу рекомендувати тим, кому треба зупинитись в центрі, і за прийнятну ціну.

користувач
21 сентября 2021 в 8:26

Думаю знайти краще місце на велику компанію нереально. Все супер починаючи від простого бронювання і закінчуючи міцним сном на супер зручних ліжках і матрасах. Загалом все ТОП!

Олег
28 мая 2021 в 13:04

Дякую Міші, який допомагав з дрібними проханнями. В хотелі чисто, без пилюки. Душ і ванна - приємливо.
Постіль чиста. Рекомендую!

Микола
05 мая 2021 в 9:59

Не знаю з чого почати відгук. Почну з того, що хостел знаходиться так ніби схований від людей. Чому? Оплачувати потрібно в магазині "Лайм", що на першому поверсі, потім Вас ведуть з іншої сторони будівлі і на хвіртках є два коди для входу 38, і 49, потім піднімаєтесь на другий поверх, на дверях пишется туристична фірма, як в фільмах про шпіонів, і на дверях ще один код 25. Так відчувається наше галицьке гостинництво, люди привітні й ввічливі. Є дві кімнати з ліжками, одну з яких я Вам показав. Видають постіль, а ось рушника не було й тапочок також. Кухня дуже проста, але є все необхідне для приготування їжі. Чаю і кави на жаль не запропонували. А ось душова й вбиральня мені не дуже сподобалися. Чому? В душові немає полички для шампуня або бальзаму, коли приймаєш душ, немає дзеркала, хоча є фен, дивно чи не так? У вбиральні знаходиться умивальник, але змієвик в душовій, і в душовій немає умывальника, все якось не логічно. Далі на пілозі й на стіні з обох боків від унітаза є плями, не хочу навіть знати від чого. А найсмішніше те що до вентиляції проведена мотузка, мабуть, як в казці "Потяни за верёвочку. " В тамбурі дуже холодно, але в кімнаті тепленько, але комарі мене замучили, раптор включили б. Чому оцінка не менша? Тому що в них є шафки, невеличкі, можна повісити верхній одяг, а внизу поставити рюкзак, і ще є маленький шкафчик з ключиком для особистих речей - це найбільше сподобалось, тому що в хостелах з цим майже завжди проблема, ліжка є, а речі поставити немає куди. Розташування хостелу не далеко від центру, а до залізничного вокзалу 1.7км, їде автобус 22 з залізничного вокзалу. Поруч є зупинки й безліч магазинів. Якщо господарі усунуть недоліки, то їхній рейтинг буде тільки рости.

igol8888
18 января 2021 в 2:59

Вихованці школи Бойового Гопака "Шаблезуб" - м. Винники та м. Золочів висловлюють подяку господарям за належну організацію приойму нашої команди 22-23 лютого 2020 року в м. Івано-Франківськ, де наша команда відстоювала честь та прославляла школу у Кубку України з Бойового Гопака у змагах “Однотан”, “Тан-двобій”, “Забава”.
Належний відподинок, гарні умови дали змогу досягнути нашій команді успішного результату.

Олег
16 января 2021 в 22:53

Якщо ви у Франківську та шукаєте собі нічліг - можете припинити пошуки, бо кращого за цей вам однозначно не знайти. Дуже охайний всередині, гарно розташований, ліжк комфортні та просторі, всі меблі точно як на фото, кухня, душ, туалет - все у чудовому стані. Власниця, пані Ірина - взагалі золотко, ну дуже вже приємна людина, яка завжди намагається зробити так, щоб Вам було тут зручно та комфортно С:

Zelya
11 января 2021 в 2:15

Дуже багато у стрічці позитивних відгуків, але позитивного нічого немає, брудно всюди, місце яке мені запропонували було вже "використане" (тобто там вже хтось ночував), на кухні посуд грязний, а мочалка для миття посуду гидотна, а як сходити в туалет коли хтось вечеряє? Пише що є парковка (так, там на дорозі можна поставити авто біля магазину) бо там є камера
(смішно), проживання писали 140грн, а взяли 180грн.

Марина
05 января 2021 в 19:45

Зручне розташування у центрі міста, охайна оселя, дуже привітна господиня - все, що необхідно для туриста) Цілодобова підтримка і все, аби Вам було зручно!
Рекомендую від серця і дякую за гостинність!

Тима
01 января 2021 в 17:53

5/5
Дуже ввічлива адміністація,
Зручне розташування,
Чудове планування (великі і зручні ліжка, классна кухня, зручна душова).
Окремий респект пані Ірині!

Добавить отзыв