UAOTZYV.COM

хостел Галіція

Адрес Коломия, вулиця Пекарська, 7/10
Телефон +380 (97) 791-16-17
Сайт www.huculiya.com.ua
Рубрики Хостел
Оценка 4.6 10 отзывов
Похожие компании в категории
Хостел Гетьман — Коломия, вулиця Івана Вагилевича, 3/2
Місто — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 26
New Line Hostel — Коломия, просп. Михайла Грушевського, 82/6, 2 поверх

хостел Галіція отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ihor
14 ноября 2023 в 13:04

Зупинялись з дружиною в Галіції і я однозначно можу рекомендувати цей хостел тим хто хоче спокійно відпочити в гарних умовах. Всюди чисто. Персонал це сімейна пара, яка дуже старається і привітно обслуговує відвідувачів. Чудова сімейна атмосфера вирує в цьому місці.

Ilona
05 ноября 2023 в 0:21

Сподобався дуже хостел, дуже чисто, гарно ввічливо нас зустріли. І ми повернулись вдруге, хоч і не надовго. Дякуємо за вашу працю.

Валерія
04 октября 2023 в 13:37

Власник не гарно спілкується з гостями, дуже грубо вживає нецензурну лексику в сторону гостей а тим більше при дітях, у правилах для хостелу вказано не шуміти після 23: 00, а він вже після 21: 00 кричав на нас щоб були тихо, а криків там і близько не було, голосно говорити не можна. Погрожував шо виселить з хостелу, І після виселення власниця три рази не дуже ввічливо сказала після себе поприбирати сміття, і ще перевіряла. Хостел не відповідає ні одній зірочці

Василь
07 декабря 2021 в 22:01

Зустрічає власник, здоровий такий, але добрий:) В його кімнаті багато спортивних нагород, атлет. Молодець що організував гарне місце для ночівлі в Коломиї. Я брав окремий номер, з балконом. Задоволений. Дякую. P. S. Фруктовий чай, навіть якщо порційно, там ложку одну, залишати на кухні, це було б чудове доповнення до сервісу:) Бо від чорного чаю ганяє)

Оксана
18 ноября 2021 в 16:03

Супер. Кімнати і ліжка, стіни і потоки зроблене з дерева, , постіль біла, хазяї привітні. На кухні є все що треба, і мабуть більше. Сам хазяїн цього хотела займаеться екскурсіями. Дуже сподобалось.

Лена
18 октября 2021 в 13:44

Очень уютный и чистый хостел в центре Коломыи. Если будем оставаться на ночь, то только здесь️. Приятная цена и качественное обслуживание. Интересная и удобная планировка.

Весна
07 августа 2021 в 7:43

Хочу оставить отзыв и одновременно поделиться полезной информацией с людьми которые любят путешествовать и получать от этого удовольствие. Я приехала первый раз на Прикарпатье, мы хотели увидеть много интересного но не знали где это "интересное " искать. В частности у нас была цель подняться на Говерлу. Нам посоветовали прекрасное гида, Руслан Омелянович хозяин хостела "Галіція" это самый лучший гид в этом регионе! Он повел нас на Говерлу уникальным маршрутом. Вы не найдёте этот маршрут ни на одной карте, но вы получите массу впечатлений и удовольствия! Мы видели то что не видели люди который поднимались на гору со своими скучными гидам. Исток реки Прут, поляну с цветами и вокруг снег, в июне (!) Он расскажет много интересного и покажет то что не увидит основная масса людей желающих подняться на Говерлу! Так же он может помочь и с другими экскурсиями. Если вы хотите увидеть всю красоту Прикарпатья, я советую обратиться к нему

користувач
03 июля 2021 в 4:22

Хостел дуже чудовий чистий і затишний чистоті тут приділяють велику увагу і навіть більше завжди тут зупиняюся коли перебуваю в Коломиї. Звичайно рекомендую

Den
19 декабря 2019 в 4:22

Чудовий хостел. Перевершує будь які очікування. Низькі ціни, привітні господарі, чисто та затишно. Хостел #1 в Коломиї

Inga
23 сентября 2019 в 5:46

Мені дуже сподобався хостел Галіція). Я вперше в Коломиї). Хочу сказати, що це мальовниче місце де можна гарно відпочити).
Велику вдячність хочемо сказати
Руслану що живе на Прикарпатті.
Красивий, добрий, жвавий і веселий.
Зустрів привітно, поселив в оселю.
Тут для туристів просто рай.
Смачна є кава, закарпацький чай.
За чистоту дружина дбає.
Прасує, миє, прибирає).
Сім’я чудова, що й казати).
Ми хочемо їм побажати.
Нехай Господь Вам посилає.
Усе чого душа бажає.
А ми завжди на позитиві.
Не раз іще приїдемо до Коломиї).

Добавить отзыв