UAOTZYV.COM

Холодець отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Джохара Дудаєва, 29
Телефон +380 (67) 010-10-16
Часы работы 12:00-22:30
Сайт instagram.com/restoranholodec_if
Рубрики Семейный ресторан, Пекарня, Барбекю, Пивной магазин, Магазин сыров
Оценка 3.8 16 отзывов
Похожие компании в категории
Фамілія / Фамилия — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 31
Барбос — Івано-Франківськ, вулиця Левка Бачинського, 4
Green Bar & Resto — Крихівці, вулиця Слобідська, 26
ДІДІ ГУЛІ — Івано-Франківськ, вулиця Ґрюнвальдська, 4 а

Семейный ресторан Холодець отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
22 февраля 2023 в 18:02

Часто заходили на обід. Спочатку заклад дуже сподобався. Обслуговування було нормальне. Але кухня щоразу наче з різними кухарями. День готують смачно, інший день - взагалі неїстівне. Перестали туди ходити зовсім, бо не знаєш сьогодні пощастить з їжею чи знову кухарі не в настрої. Бажаю цьому закладу готувати стабільно смачні страви бо клієнти за цим і приходять. Щоб було однаково смачно щоразу!

Елизавета
20 декабря 2021 в 22:29

Цены приемлимые. Порции большие, сытные. Атмосфера интересная. В общем рекомендую посетить Холодець)

Janna
12 декабря 2021 в 8:35

Дуже смачно, ціни приємні, є дитячий майданчик, а також дитяча кімната. Цей заклад ідеально підходить для відпочинку з дітьми.

Женя
12 декабря 2021 в 2:59

Вирішили відсвяткувати певну урочистість. Приємно вразив інтер'єр, персонал, дизайн. Все гарно, чисто та по-домашньому затишно. До кухні є незначні зауваження щодо ваги страв, які подаються на стіл, але це не суттєво. Кухня смачна та оригінальна. Обслуговуючий персонал працює злагоджено, як одна команда, і це приємно та рідко де зустрінеш. Єдиний великий мінус, який і вплинув на оцінку закладу, це музичний супровід свята! Це якийсь невимовний гучний крик на привеликий жаль це прикро вразило усіх гостей. Тост виголосити можливості небуло тай між собою поспілкуватись теж не вийшло. І це прикро! Зустрілись люди які не бачились роки. Хотілось поспілкуватись але музиканти та співаки вирішили що усі присутні неодмінно мають чути лишень їх спів
Тому при вирішенні питання про організацію свята узгодьте наявність цих музик та рівень гучності виконання пісень. А ми напевно наступного разу робитимемо вибір цього закладу лиш для сімейного обіду бо насправді все смачно,

Оксана
14 октября 2021 в 0:37

Чудове місце для сімейного відпочинку, та і з друзями можна провести гарно час відсвяткувати День народження, Хрестини, іменини.

Гусева
05 декабря 2020 в 12:18

Цей заклад зіпсувався на 100 відсотків, від кухні до обслуговування. Персонал не намагається підняти собі авторитет. Кухня- це жаххххх, навіть салат з капусти роблять без цибулі і шинкують, як на тушкування. Нікому не рекомендую. Як тільки відкрилися, то було все гаразд, а зараз кошмаррррр. Власники, щось робіть! Піднімайте свій авторитет, бо усе дуже плачевно, а ви про це навіть і не знаєте. Ми відвідали заклад 12.10.2020. Я хотіла зробити замовлення на 16.10, але передумала і буду своє день народження святкувати в іншому закладі, де підхід дружелюбний і ти себе відчуваєш на висоті. Холодець став забігайлівкою для бомжів.

Аллочка
03 мая 2020 в 21:35

Дуже смачні страви, обслуговування на вищому рівні. Забава то взагалі бомбезна, особливо нововведення з музика и. Дуже крутий заклад.

Валентина
08 апреля 2020 в 1:30

Уютно, домашня атмосфера. Обслуговуючий персонал від адміністратора до офіціантів привітні, уважні. Кухня смачна, вітання шеф-повару і щоб менше перцю в грибну юшку!:) Ціни доступні. Буду радити своїм друзям, знайомим.

Олена
01 апреля 2020 в 12:01

Дууууже смачні, вишукані страви, гарне сервірування столу, затишний інтер'єр! Окреме дякую адміністратору Оресту за професіоналізм і офіціанту Степану за гарне обслуговування! Успіхів вам і процвітання!

Мария
05 марта 2020 в 7:28

Гарне та смачне місце. Їли мозок, шурпу, капустяник та баранину в пиві, все неймовірно смачне. Ціни дуже приємні. Інтер'єр цікавий та вичурний, цікаво розглядати. Територія доглянута з декоративними цікавинками.

Ашхен
26 февраля 2020 в 23:42

Свядкували вчора день народження. В закладі Холодець все дуже гарно, інтерєр, обслуговування, офіціанти дуже діткам сподобалася дитяча кімната чиста і затишна. Кухня дуже смачна але ВЕЛИКИЙ МІНУС ПОРЦІЇ ЛУЖЕ ПРИ ДУДЕ МАЛІ. Зверніть на це УВАГУ адміністратор і директор закладу.

Алекс
14 февраля 2020 в 19:03

Я б не рекомендував. Їжа вроді смачна. Обслуговування бажало би кращого. Музика по якихось там днях тільки жива, а так грає така собі музика без слів, тобто потанцювати в б-я день там не вийде

Антон
10 января 2020 в 6:21

Обслуговування гарне.
Але все м'ясо готується разом та має один запах та майже один смак, не залежно від того ребра це, чи шашлик чи філе індички

Костя
18 декабря 2019 в 6:14

Прекрасне місце для проведення корпоративів. Смачна їжа та приємний персонал. Але занадто гучна музика, настільки, що спілкуватися неможливо.

Анна
17 декабря 2019 в 6:28

Неодноразово святкуємо у ресторані "Холодець" - враження найкращі! Неймовірно смачна кухня, різноманітність страв, гарна подача, професійна робота адміністраторів, офіціантів та барменів, все чітко, злагоджено, обслуговування на найвищому рівні! Окрема подяка адміністратору Віталію за влучні поради, вдало складене меню, відмінну організацію нашого свята; завжди уважний і привітний. Дякуємо офіціантам Степану та Ярославу- ввічливі, старанно виконують свою роботу. Кухарі теж молодці, все було дуже смачно, гості в захваті. У вас завжди затишно. Чудова підбірка музичного супроводу створює особливу атмосферу святкування. Діткам дуже сподобалось у дитячій кімнаті, зручно, що вона у вас є. Всюди чисто і охайно. Успіхів вам, процвітання і багато хороших гостей!

Ольга
05 января 2019 в 17:56

Домашня атмосфера, приємний персоналом. Кухня смачна. Та особисто для мене надто важка їжа. Замовляла листяний салат з в'яленими помідорами, то принесли зі звичайними, а заправка швидше нагадувала майонез.

Добавить отзыв