UAOTZYV.COM

Хатинка у Румуна

Адрес Татарів, вул. Піги, 10
Телефон +380 (97) 942-74-17
Сайт www.instagram.com/hatinkayrymyna
Рубрики Отель, Кафе, Бани под открытым небом, Детская площадка, Бассейн
Оценка 4.2 48 отзывов
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Коруна — Татарів, вул. Пігівська, 55
Форест хаус / Готель-Ресторан - Forest House — Татарів, вул. Лесі Українки

Хатинка у Румуна отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
04 июля 2023 в 6:35

Дуже класне місце. Нам цю рибалку рекомендував власник отелю Фамілія, тому скористатися без вагань. Дійсно мальовниче місце, рекомендую всім. Низька оцінка за неприємний момент в ресторані, якщо хочеш обідати за територію ресторану то маєш сам забрати своє замовлення, а потім занести весь посуд сам. Розумію, що можливо є у працівників ресторану своя зона відповідальності, але як варіант можливо знімати окрему плату за обслуговування за межами ресторану, на мою думку більшість клієнтів не відмовиться від цієї послуги. Момент самообслуговування з серверування, а потім прибирання посуду після обіду нівелює всі заслуги даного закладу. Власникам рекомендую виправити ситуацію в найближчий час, при наявних умовах самообслуговування, повторне відвідування категорично виключаю.

Саша
23 июня 2023 в 4:30

Територія гарна не біля дороги. Для дітей супер, є ігрова кімната. Поле футбольне. Два басейне великий холодний. (але залізти можна) і солений десь 26-28 градусів тепленький. Ми заїхали в будинок де на підвіконику якісь Скай паси. Холодильник з верха в пилюці. Перед нами. Ніби просто помили підлогу і поміняли постіль. Який там персонал вся дорога родина працює. Прийшла ніхто не запитав як доїхали. Чи не в томилися. Ніхто не посміхнувся. Тільки тримайте ключі і давайте гроші (напевно сини того румуна в спортивних костюмах сидять на рецепції) чи поїхав я ще раз в цей готель -ТаК-є свої плюси і мінуси. На території є кафе, досить непогане. (борщ 100 гр. Банош 120. Салати 150. В загальному добре. Тільки навчилися б говорити Доброго дня)

Ilja
26 февраля 2022 в 4:30

Супер відчуття від чана. Особливо сподобалось в ресторані деруни в горщику. Ціни, на жаль не такі смачні.

qwertinnn
26 февраля 2022 в 1:09

Чаны, большая территория
Уже лет 10 заезжаю сюда.
Хорошо и зимой и летом.
Летом бассейны, беседки
Зимой баня, чаны, ловля форели
Всегда тихо.
Река, природа, воздух, ручьи - на и вокруг территории. Всё вдали от машин и суеты

Ірина
13 декабря 2021 в 18:32

Краєвиди супер, місце дуже гарне, територія велика, на території є дитячий майданчик, майданчик для футболу, чани, став очок з фореллю, для автомобілів парковка.
Умови достойні, будинок був теплий, рушники, мінімальний набір посуду, холодильник, пральна машинка, дошка для прасування і праска.
Хазяїн, який топив чани - чудовий, людина - душа.
Мінус цього закладу - персонал на рецепції - син хазяїна, і працівники кухні в кафе.
Завжди думала, що бізнес сімейний ніколи не занепаде, бо ж сім‘я зацікавлена в його розвитку і процвітанні. Цей приклад мені показав, що може бути інакше. Родичі хазяїв, знають, що їм за хамство нічого не буде, бо вони родичі, своєю поведінкою і ставленням до гостей відбивають повністю бажання приїжджати ще.
Приїхати можна, хіба, що в чани.

Юлия
02 декабря 2021 в 18:03

Шикарный отдых. Замечательные домики, очееень теплые. В номере телевизор, холодильник, электрочайник и вся необходимая посуда.
Фен есть, но им высушиться почти не реально.
На территории много беседок и мангалов, два бассейна, чан и сауна.
Мы отдыхали в праздничные выходные, когда была максимальная заполненность комплекса. В кафе еда очень вкусная. Но, очень удивило, что хозяева не захотели закупить продукты для кухни, чтобы питание было разнообразным. И хотелось бы, чтобы кафе работало, как минимум, до 22: 00. Питание - единственный минус.

Игорь
15 октября 2021 в 11:59

Тут можна зупинитись на кілька годин, щоб поплавати в басейнах (морська і прісна, 100 грн. З людини)

Kostia
15 октября 2021 в 3:40

Очень приятное место возле горной реки, находится в отдалении от трассы, что очень хорошо, там тихо. Большая территория, два бассейна, Карпатские чаны, хорошая кухня, большие порции, радушный персонал. Из минусов в номере и я так понимаю не в одном, проходит трубопровод, снабжение водой и когда кто-то пользуется краном то всё мощьно журчит и днём и ночью. Также не работал полотенцесушитель в санузле, полотенца все мокрые и не сохнут. В целом плюсов больше чем минусов.

Ильч
10 октября 2021 в 14:43

Отличное место для любителей "Турции и Египта ", очень людно. Номера не уютные, хозяевов не видно не слышно, кухня очень вкусная и недорогая, персонал вежливый.

Марк
09 октября 2021 в 3:30

Очень красивое место! Чаны и два бассейна, один с солёной, другой с пресной водой, а вокруг горы и лес!

Олександр
04 октября 2021 в 10:20

Місце гарне, але персонал частково паскудний. Приїхали в басейн, кухню закрили, мовляв не приймають замовлення через завантаженість постояльців, хоча рибу яку в них ловили - посмажили, і салати зробили, а додатково замовлення відмовились брати. Попросили хоч дітям піцу замовити, бо голодні - не дозволили, сказали їсти піцу там де живемо.
Мангали стояли пусті - спитали дозволу, чи можна скористуватися (звісно на платній основі) - відмовили, не зрозуміло чому.
Скаржитись чи робити зауваження нема смислу - тому що нема однієї особи, яка б відповідала б, яка б вислухала - постійно посилають до когось. Коли сказав, що зароблять поганий відгук на гугл - відповіли валяйте - тобто на відгуки клієнтів байдуже.
Рекомендую власнику просести роботу з персоналом.
В цілому не рекомендую заклад, якщо не бажаєте зіпсувати відпочинок.

Олена
01 октября 2021 в 21:29

Чудове місце для сімейного відпочинку. Є великий басейн, соляний басейн. Мангали, де можна посмажити шашлик і посидіти. База знаходиться під горою, тому дуже красиво і затишно.

Мир
15 сентября 2021 в 5:20

Очень красивое место, несколько бассейнов, чаны, форель, рядом течет река, много домиков, приятные хозяева

Евгений
15 сентября 2021 в 5:02

Природа замечательно шум реки вокруг горы и леса Воздух не надышаться.
Номера не помешало бы обновить. Поизносилось многое.

Дети в восторге от тёплого соленого Басейная (вода привозная с соловьиного)
Кухня не понравилась без души и на оте-сь.
Готовили сами.
Вернуться хочется.

Аня
09 сентября 2021 в 0:12

Щиро дякую, в Вас дуже гарно і затишно! І окремо дякуємо персоналу за привітність! Нам все дуже сподобалось, обслуговування, порядок, басейни. Ми до Вас обов'язково ще приїдемо, тому що Ви НАЙКРАЩІ!

Юлия
21 марта 2020 в 11:07

Були в чанах, все сподобалось, особливо сподобалось що чани миють і міняють воду перед кожним відвідуванням.

Ирина
06 марта 2020 в 10:42

Посещали чаны. Это Круто! А после чана - в ледяной бассейн. А потом травяной чай! Всем советую.

Иван
21 февраля 2020 в 5:39

Були тут в січні 2020. Дуже сподобалося. Винаймали будинок #2. Місця трохи малувато, але на 6 чоловік вистачає. В будинку проводили небагато часу (в основному каталися і гуляли). До Буковеля недалеко (20 хвилин на авто). Біля будинку окремий заїзд для і місце для 2 автомобіля. Територія велика. Є 2 велики альтанки з стаціонарними мангалами - дуже зручно готувати м'ясо чи рибу. Дрова можна купити на місці, якщо потрібно можна взяти у власників шампура або решітку. Є 2 чани, але потрібно замовити заздалегідь, багато бажаючих. Влітку напевно також можна гарно відпочити - є 2 басейни, багато альтанок, поряд річка, за річкою зразу гора. Рекомендую!

Ігор
18 октября 2019 в 5:36

Чудове місце, де можна гарно попаритися в Чанах. Наявний душ, туалет, роздягальня. На вулиці де розміщені чани з ліва наявний штучний ставок, де можна охолодитися після чанів, з ліва також наявна природна річка, в яку також можна спуститися та охолодитися. Чан вміщає до 12 дорослих чоловік, зручний. Протягом 2 годин, що ми перебували (компанія з 13 людей включно із дітьми) приносили 2 чайника трав'яного чаю безкоштовно, в подальшому дана опція платна - 50.00грн. Панорама з чану - подвір'я власника та сусідній басейн, але це ніяким чином не впливає на загальне чудове враження від купання. Поблизу є басейн в який діти ходили купатися (безоплатно, хоча вартість з людини 50.00грн.) та ставочок із фореллю, де за гроші 250.00грн. - 1 кг рибки, можна порибалити. Вартість години - 750,00 гривень, що є доволі таки демократичною ціною. Загальна оцінка 7,5/10.

Александр
14 октября 2019 в 19:25

Відпочивали у серпні 2019 року, враження дуже різні. Краєвиди навколо просто неймовірні, база сама крайня на вулиці, тому ні шуму, ні пилу від автомобілів не було. Також база межувала з річкою Піхи, що надавало відпочинку особливого релаксу. На території є два басейни, але вода була така холодна, що майже не купалися. Навіть соляний, який ніби з підігрівом був холодним, що трохи засмучувало. Їхали сюди, щоб діти купалися в басейнах, а фактично в них не можна було купатися. Сподобалися чани, приємна температура, перед нами воду з них вилили, гарно помили, відраялали, а лише потім набрали нову, чисту воду. Ціни на барі досить адекватні, кухня не погана. Ввічливий персонал.

Добавить отзыв