UAOTZYV.COM

Хата Різьбяра отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Білоберізка
Телефон +380 (66) 891-16-07
Сайт hatarizba.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.9 60 отзывов
Похожие компании в категории
садиба Надія — Білоберізка, Циркалаш
Trembita — Головна вулиця №, 414
Садиба над Черемошем — Івано-Франківська обл., Р62

Отель Хата Різьбяра отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
22 августа 2023 в 10:57

Хочемо подякувати за неперевершений відпочинок. Зупинялись лише на два дні в чудовому номері з панорамним дахом. Отримали купу позитивних емоцій. Мальовнича природа перехоплює подих. Господиня пані Людмила готує неймовірно смачні страви. Порції величезні. Нам допомогли з найкращими варіантами екскурсій. Хазяїва надзвичайно доброзичливі і привітні люди: все розкажуть, допоможуть до дрібниць. Шкодуємо, що було так мало часу на відпочинок. Дуже хочеться повернутися сюди ще, але вже на більшу кількість часу.

Юлия
22 июля 2023 в 15:24

Шукали де відпочити з родиной і були дуже важливі декілька критерій: тихо, смачно і є де походити. Саме у цьому місці знайшли усе, що шукали. Були у перших числах червня, тому погода була різною, але то не заважало. Коли був дощ, то тиша цього місяця, доповнювалась атмосферою літньої прохолоди. 1. Хочется відмітити, що у садибі було достатньо багато людей, але ніхто нікомі не заважав. Здається, що у цьомі місці збираються однодумці, які хочуть тихо відпочити. 2. Насправді поряд доволі багато місць де походити. Ми були на писаному камені, буковинських водоспадах і озері лебедин. Десь потрібно було трохи підїхати, але все було лише частиною маршрутів. 3. Було дуже смачно! Наостанок залишаю цей пукнт, бо про гостіність господарів можно писати занадто багато. Пан Дмитро реалізував у своїх володіннях кращі ідеї ресторанів України. Насправді, багато незвичайних ідей і справжня гуцульська гостинність. Пані Людмила найсвитліша господиня, яку ми зустрічали. З першої вечері ми зрозуміли, що ніякі ресторани тут непотрібні, коли у садибі можно поїсти справжньої, смачної їжі. Дуже великі порції, за не дуже великі гроші. Також у деяких номерах є своя кухня, але є і загального користування, тому можно готувати щьось звичне для себе. Насправді, тут почуваеш себе як удома!

The
18 июля 2023 в 11:24

Дивовижне місце з дуже приємними, та привітними людьми. Мальовничі гори навколо, гарні будиночки та чарівні квіти на всій ділянці, змушують завжди бути у захвоті)

Обіди були просто фантастичні. Після них було важко дійти до номера)

Знайшов його випадково, листаючи оголошення та залишився у захвоті. Якщо плануюте їхати у Карпати, то це найкраще місце.

Nazariy
10 июля 2023 в 22:22

Відпочивали на початку червня з двома дітками!
Хоча приїхали лиш на один день, та все ж таки встигли вхопити карпатської енергії!
Тихо, спокійно, пташки співають, ґазди гарно і смачно годують - одним словом: повний релакс від буденної метушні.
Красива територія з різноманітними рослинами та деревцями. Для дітей є багато місця на вулиці (ми взяли з собою велосипед та самокат і не прогадали), весь час були на свіжому гірському повітрі.
Рекомендую всім хто втомився від готельного відпочинку та хоче звичайного простого карпатського відпочинку зі смачною їжею.

Александр
22 июня 2023 в 14:14

Чудові краєвиди, прекрасні умови, порядні та приємні господарі! Великий привіт пану Дмитру та пані Людмилі з Іспанії!)

Саша
12 июня 2023 в 4:47

Дуже вдячна за теплий прийом пані Людмилі та всім тим хто працює та проживає там. Тихо, спокійно та комфортно, різноманіття по єкскурсіям яке запамьятаеться надовго, в особливості писаний камінь, форель та соколине око. Кухня домашня дуже смачна, поруч магазин. Особисте дякую за те що можно з домашніми улюбленцями. З найліпшими побажаннями.

Женя
05 мая 2022 в 18:31

Дуже сподобалося. Відпочивали компанією у котеджі "Закуток". Кімнати великі, всі зручності, є дитячий майданчик з гойдалками і гірками. Чудова природа, поруч річка, чани. Можна замовити харчування, все дуже смачно. Хазяйка Галина готує дуже смачно.

Єдиний недолік - трохи важким видався підйом нагору, оскільки дорога підмерзла, але це того вартувало.

користувач
29 апреля 2022 в 22:05

Карпати вражають своєю красою. Місце дуже мальовниче, тихе та спокійне. Ми невиликою компанією знімали Котедж Закуток були в захваті вже з першої хвилини все сподобалось! Поряд з котеджем Різбьярня, на території дитячий майданчик, альтанки, мангал. Номера такі ж як на фото, дуже хочемо подякувати пані Галині за накрохмалену постільну білизну сон був солодкий та міцний, ліжка комфортні. Їжа смачна, дируни фаршировані, банош з бринзою, а вареники це супер. Власники дуже добрі та чуйні люди, на всі питання дадуть відповідь, порадять де що відвідати. Видно, що для людей це не просто бізнес, а справа життя. Дітки були задоволенні, що ми обрали саме"ХАТУ РІЗЬБЯРА" і відпочинок там.
Чекайте ще нас влітку)

Лилия
13 марта 2022 в 16:22

Супер місце! Дякую власникам за гостинність та чистоту!
Демократичні ціни на помешкання і кухню!

Ирина
08 марта 2022 в 8:08

Відпочинок у хаті різьбяра дуже сподобався. Особливо хочеться відмітити ідеальну чистоту і неймовірну гостинність господарів, а також дуже смачні страви від господині.

Руслан
29 января 2022 в 19:42

Все надзвичайно сподобалось, затишна та приємна атмосфера. Чисте гірське повітря, поряд міст через річку. Гостинні господарі. Особлива подяка Галині, за допомогу в приготуванні новорічного столу.
А якщо Вам пощастить з Вами буде спати кіт =)

Юлия
17 января 2022 в 21:59

Замечательный спокойный отдых. Жили в Еко Люкс с кухней. Удобные спальные места. Уютная обстановка. Все чистенько. Людмила добрейшей души человек. Вкусно накормит и угостит кофе). Сын 4 года, кушал все с аппетитом. Есть магазин рядом продуктовый.
Карпатский чай в каждом номере. Вкусный и душистый. Попросила домой упаковку, что бы ещё долго вечерами вспоминать о этом волшебном отдыхе.

Любов
14 декабря 2021 в 18:20

Надзвичайно вражена гостиприїмністю всієї сім'ї, ми жили в котеджі Закутку і нас така гарно прийняла Галини та її чоловік, який і є різьбяром, показав нам свою майстерню, роботи. Що цікаво ми зустрілись з ним в горах, не знаючи що він є власником нашого котеджу і питали дорогу як пройти, то він нам так любязно все розказав, пояснив, тобто людина по-справжньому хороша і просто до незнайомців.
В котеджі ідеальна чистота, нові губки для посуду, еко плин для посуду, хороша постіль. І ще бонус безкоштовний карпатський чай!
Їли ми в пані Людмили (Хата різьбяра), ну це просто особливе задоволення було від настільки смачної домашньої їжі, від того як це все від душі приготовлено і ще й задекоровано. Млинці з сиром досі в моїй пам'яті! А жіночка яка вона класна і весела, надихаєшся такими людьми.
Дуже дякуємо вам! Ви приклад для сімей, які живуть в маленьких гірських селах і кажуть що немає роботи.
На вашому прикладі можна вчитись як побудувати бізнес в такому мальовничому місці і зовсім не близькому до Буковелю чи інших курортів і + обєднавши навколо громаду.

Женя
09 декабря 2021 в 4:01

Однозначно рекомендуем! Понравилось всё!   Интеллигентные и
доброжелательные  хозяева Людмила и Дмитрий. Уникальный по расположению и внутреннему убранству деревянный дом со всеми удобствами (у нас - номер с панорамным видом). Национальная кухня - сплошные  восторги
Ну а Карпаты осенью - это то, что словами передать невозможно! Отдельное спасибо экскурсоводу Диме за незабываемые впечатления.
В общем,   приезжайте - не пожалеете!

Ольга
07 декабря 2021 в 7:42

Добрый вечер) спонтанно решили поехать на наши дни Рождения в Карпаты. Выбрала садибу Хата Різбяра в селе Белоберезка. Мы живем в коттедже Еко2. Коттедж просто супер! Два этажа, две террасы, кухня с печью. Две комнаты со своими санузлами. Все деревянное! Условия супер! Домашняя кухня, очень вкусно и разнообразно кормят. Отдельное спасибо хозяевам Дмитрию и Людмиле! Очень отзывчивые и внимательные!
Очень близко лес, горы, речка. Природа впечатляет, воздух пьянит.
Есть единственный минус: пишется, что есть wi-fi, реально интернет вообще не работает. Я говорю о коттедже, в котором жили мы.
Огромная просьба к хозяевам: наладьте пожалуйста работу интернета!

Анна
17 ноября 2021 в 10:47

Це чудове місце, куди хочеться повертатися!
Ми були лише три дні, а це дуже замало.
Вспіли погрітися в чанах, сходити на супер екскурсію на Писаний камінь та полюбоватися чудовими краєвидами!
Дуже рекомендую Еко котедж 2, затишний, максимально комфортний для проживання сім‘ї, на другому поверсі дві окремі спальні з санвузлами та душовими, на першому гостинна-кухня з повним обладнанням для самостійного приготування їжі, но нам вона не знадобилась, тому що пані Людмила, господиня, дуже чудово готує, всі сніданки та вечерю замовляли в неї.
Блюда пані Людмили це окрема тема має бути) Так смачно і ситно я незнаю де ще можна поїсти. І до речі дуже приємливі ціни.
Дякуємо Вам добрі господарі!
Ми обов‘язково повернемося до вашої гостинної Хати Різбяра!
Но вже лишимося на тиждень мінімум️

Kateryna
15 ноября 2021 в 15:47

Чудове екологічно чисте місце. Гостинні господарі, смачна кухня. Зручні просторі номери. Ідеальне місце для активного відпочинку посеред неймовірних Карпат. Рекомендую.

Николай
09 ноября 2021 в 1:31

Дуже гарне місце серед Карпатських гір на річці Черемош для відпочинку. Смачна домашня кухня, номери для різних вподобань. Для не лінивих багато гірських масивів в радіусі до 10 км. Для порівняння Східниця, це тільки джерела, а таких гір там немає. Рекомендую для активного відпочинку. Бажано взяти з собою взуття з гострими шипами.

Александр
04 ноября 2021 в 22:38

Дуже задоволені відпочинком! Гарне місце розташування з різними локаціями, будинок з номерами зі всіма зручностями, облаштований всім необхідним, є можливість готувати самим, або ж замовляти повноцінну кухню, для дітей є велика гойдалка на території, гамак та пісочниця! Оцінка 5 з 5! Рекомендуємо!

Алена
21 октября 2021 в 0:52

Дуже сподобався відпочинок в Карпатах! Надзвичайно прості і привітні господарі)
Дуже смачна і не дорога кухня)
Є все необхідне, для самостійного приготування їжі)
Номери чисті, раз в 3 дні міняли рушники!
Дівчатка помічниці дуже хороші, завжди допомагали, якщо ми щось просили)
Моя оцінка 5/5
Діти не хотіли їхати додому)
Приїдемо обов‘язково ще)

Добавить отзыв