UAOTZYV.COM

Гранд Готель Роксолана

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Ґрюнвальдська, 7
Телефон +380 (50) 503-55-11
Сайт hotel-roxolana.com
Рубрики Отель, Ресторан, Спа-салон
Оценка 4.2 20 отзывов
Похожие компании в категории
Легенда — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 25
Франц — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 11а
Станиславский Двор — Івано-Франківськ, вулиця Деповська, 97
Фонтуш Хостел — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 82

Гранд Готель Роксолана отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vitaliia
22 марта 2024 в 16:58

Чудовий готель! Один із найкращих що можна знайти в Івано-Франківську! Гарні номери, є парковка, невеличке СПА, смачні сніданки. А головне чудове співвідношення ціна-якість!

Женя
09 марта 2024 в 2:17

З великим сумом мушу висловити своє найглибше незадоволення перебуванням у вашому готелі. Навіть не знаю, з чого почати, але стан номерів просто приголомшив. Простирадла та полотенця виглядали так, наче їх вже використовували сто разів, а ванна кімната була просочена пліснявою та запахом каналізації, що просто неприйнятно для будь-якого готелю, навіть не кажучи про такий заявлений клас. Персонал також викликав негативні емоції - хамовитий, особливо на рецепції. Я навіть не можу повірити, що в 21-му столітті може виникати проблема з гарячою водою! Але це ще не все - протікання грязної, ржавої води було крапельною краплиною в моєму враженні. І коли ми спробували звернутися зі скаргами щодо стану номера, під час розмови нашу слухавку просто поклали. Це абсолютно неприйнятно. Навіть у найбільш простих готелях ми мали кращий досвід. Надіюся, що ви вживете негайних заходів для виправлення цієї ситуації, адже такий рівень обслуговування і комфорту не відповідає вашому заявленому стандарту.

Наталия
19 января 2024 в 1:28

Приємний інтер'єр,   зручне місце розташування, комфортний номер - безліч шаф, полиць, сейф, кавоварка для смачної кави, чай, музика.
Сніданок a-la carte смачний і ситний. Чудовий спа - римська, фінська парні, басейн, релакс зона, циркулярний душ, масаж і догляд за тілом, а ще спорт зал.
Але:
Ранкове поселення непривітне- о 6й ранку двері зачинені, світла на ґанку немає, телефон не відповідає, не запропонували допомогу з валізою і не провели до номеру, совєтська анкета - безглузде проставляння безлічі галочок про ознайомлення з правилами проживання - хтось то читає? ! Бруд у ванній - чорне волосся на білій кафельній підлозі (я - білявка), в меню сніданків немає  вегетаріанського варіанту, не піклуються про довкілля- для гарячої води в душі прийшлося спускати воду 7 хвилин - скільки літрів води переведено? !

Максим
12 января 2024 в 6:19

Гарний готель майже в центрі, смачні сніданки на замовлення, не шведський стіл. Паркування велике прямо біля входу. З мінусів немає можливості регулювати опалення батареї в номері, завжди смажить на максимум.

Ярослава
02 января 2024 в 17:07

Приїхали з друзями відпочити в спа (4 людини). Нас не попередили, що взагалі немає місця для відпочинку, виходиш з бані, або хамаму, сісти взагалі немає де. Запитали, на скільки людей розраховано спа, дівчина відповіла, що вона не знає і піде спитає. Пообіцяли принести стільці, ми підійшли перепитати, отримали відповідь, що стільців немає. Спа розраховано максимум на 7 персон. Дуже маленькі баня та хамам. В хамамі обшарпана стіна і все це на 1400 грн з двох. Тому, раджу перед відвідуванням одразу запитати, чи є вільні місця для відпочинку. Другий раз сюди точно не приїдемо.

Marinka
16 ноября 2023 в 18:30

Від душі рекомендую цей шикарний готель) їжа просто неймовірна в ресторані, персонал
Чисто
Гарно
Тільки каву в апараті не робіть в номері бо будете пити водичку теплу просто) а так все супер)

Ростислав
30 июня 2023 в 8:28

1. При замовленні і оплаті в телефонному режимі, труднощів не виникло. Адміністратор допомогла з вибором номеру, детально розповіла про всі номери. Мені надіслали реквізити, я оплатив і все. Все просто, зручно і швидко. Увага і підхід до клієнта. Це все зайняло 5 хв мого часу.
2. Заселення в номер з 14: 00, але потяг яким їхала моя дівчина, прибув раніше, так як готель знаходиться неподалік вокзалу, ми були у готелі о 13: 40 і нас без очікування заселили раніше.
3. Замовляв номер на добу, плюс "пізнє виселення", дуже зручна і корисна послуга. Адміністратор не нагадував про виселення і не підганяв.
4. Сніданок (входять у вартість) - вишукано, смачно, шикарно, є з чого вибрати. Попередньо, вечером замовили на 08: 15 ранку, по приходу в ресторан нам подали сніданок в зазначений час. Не довелося очікувати.
5. СПА (входить у вартість) - все класно, але є одна пропозиція/побажання, ви або видавайте резинові тапочки, або повідомляйте про те що бажано мати з собою резинові тапочки. В зв'язку з тим, що там всюди багато води, і ця вода розноситься по всій підлозі, по перше білі готельні топочки будуть мокрі, по друге можна легко послизнутися і травмуватися.
6. Персонал і обслуговування на вищому рівні. Немає хамовитості і високомірності зі сторони персоналу готелю.
7. Номер "Люкс Мансардний", в цілому відповідає тому опису і фото, що вказані на веб-сайті готелю.

В цілому проживання і послуги готелю перевершили мої очікування. Мені сподобалося, я задоволений. На рахунок цін, я вважаю що ціни цілком відповідають якості, рівню обслуговування, а також дизайну шикарних номерів, порівняно з іншими готелями міста. Неодмінно завітаю в цей готель наступного разу.

Gesha
19 июня 2023 в 23:21

Без критичних зауважень. Але персонал десь періодично губиться, ручки в душі відвалюються, і шум від дороги змушує спати з зачиненими вікнами. Загальне враження - в більшості дешевших готелей отримував більше сервісу, смаку і комфорту, ніж тут.

Саша
23 марта 2022 в 1:37

Добрий день.
Зупинялася в даному готелі тричі, все було гаразд і номери були чисті на початку відкриття та ресторан також приємно дивував
Але, при останньому відвідувані готелю моя думка змінилася через
прикрість в номері, а саме в кутку кімнати під вікном була брудна чоловіча шкарпетка, яку скоріше за все забув попередній клієнт), а покоївка халатно віднеслася і не прибрала, що і було видимим через товстий шар пилюки біля столику і в тому ж кутку.
Нажаль, залишився не приємний осад.

Оксана
18 января 2022 в 8:38

Чудове розташування, тиха вулиця поряд з центром. Багато місця для паркування. Привітний персонал, чудове обслуговування та смачні сніданки. Зі смаком обставлені номери, просторі та чисті. СПА зона - то окрема насолода та релакс. Те місце, куди хочеться повернутися! Дякую!

Давид
11 декабря 2021 в 14:52

Сніданки були смачніші весною!
Кава теж на 4-
Спа і спорт зал на високому рівні.
В номерах чисто і затишно.

Ксения
05 мая 2020 в 2:35

Была в люксе. Продуманный интерьер, красивые номера с высокими потолками. Есть наполненный мини-бар. Для удобства свой ресторан, где проходят завтраки (и не только), есть живая музыка. Отличный персонал)

Наталія
05 мая 2020 в 1:21

Гарний готель, є спа, де можна замовити різні процедури, зокрема масаж. Чисто, охайно, сучасно. Сподобалось, дякую

Наталия
17 марта 2020 в 19:30

Дуже сподобалось перебування в готелі? Чисто, вишукано, гарно, смачно️ є можливість безкоштовно отримати спа-послуги
Персонал приємний та уважний, відчувається, що в роботу готелю вкладають душутак тримати️

Татьяна
29 февраля 2020 в 1:50

Номер відмінно. Зручні ліжка, все чисто і пахне приємно. Затишно. Дорогий текстиль і добротні меблі. Але чому в номері студії, де є кухонний куток, відсутній посуд? Навіщо тоді куток, якщо навіть доставку солодощів їли прямо з коробок? Здивувало Spa, якесь зовсім не спа. Ніби є все, чисто, доглянуто, приємний аромат, але температура і води і самого повітря була занизькою. Кутались в халати і відігрівались в парній) страшенний мінус - лежаки, дошки впиваються в тіло, некомфортно. Ну і зауваження по одному моменту: замовили чай. Дівчинка з рецепції одразу ж перепитала чи можем оплатити. Але ж ми в купальниках і халатах, про що і повідомили, але вже по завершенню процедур з нас знов вимагали розрахунку) певно, не вийшли лицем)

Олег
28 февраля 2020 в 11:45

Был приятно поражен внимательностью и заботой персонала. При выезде из отеля была оставлена вещь, которая сушилась после Спа. Не спел покинуть город, как вежливый персонал отеля сообщил о пропаже. Заботливый голос предложил переслать вещицу в ближайшее время по моему адресу. Хочу выразить огромную человеческую признательность коллективу!

Наталья
19 февраля 2020 в 8:14

Шикарнейший отель, приветливый персонал, вкуснейшие блюда от шеф повара. В дорогу собрали ланч бокс (был ранний выезд). Рекомендуем на все 100. Были во многих отелях-но такой красоты и роскоши еще не встречали

Александр
14 июня 2019 в 19:34

1) Качество было выше цены, если сравнить с отелями по всей Украине.
2) всё новое, стильное и дорогое
3) SPA бесплатно
4) рядом с центром
5) завтрак качественный
6) хороший сервис присутствует

P. S. Решил оставить отзыв, после того, как прочитал негативные отзывы, которые, на мой взгляд, не подтвердились

Катя
12 июня 2019 в 13:04

Современный отель с дизайнерским ремонтом, очень качественной мебелью и сантехникой. Проживали в номере 202 (полулюкс без балкона). Номера небольшие, но уютные, чистые, теплые, с датчиками движения (в шкафу при открытии включается подсветка, приглушенный свет включается в санузле при движении). На территории отеля и в номерах хороший Wi-Fi. С косметики жидкое мыло в диспенсере, шампунь с кондиционером и гель для душа в тюбиках; в наличии шапочки для душа, тапочки, халаты, фен, ложечка и чистик для обуви, мини-бар, чайник; вода 0.5 на человека, чай, кофе и сахар пополняются ежедневно при уборке. Хорошего качества постель и полотенца с логотипом отеля. В стоимость проживания включены услуги СПА, две сауны (римская и финская, теплый бассейн с волной и циркулярный душ), за дополнительную плату можно сделать массаж. Завтраки отличные (на шведском столе даже присутствовали хорошие сыры с плесенью, семга слабосоленая и гуакамоле). Персонал вежливый и внимательный. Очень рады, что в Ивано-Франковске появился отель такого класса. Маленькие недочеты были, но отель работает только второй месяц, коллектив старается и учится быть лучше. Все возникшие вопросы быстро решались и выводы делались. Успехов и процветания отелю и коллективу.

Andriy
11 июня 2019 в 14:27

Отличные номера, хорошие кровати, хорошая косметика в душе, завтрак вполне пристойный. На данный момент лучший отель Ивано-Франковска.

Добавить отзыв