UAOTZYV.COM

Grabchukbeautyroom отзывы

Адрес Коломия, бул. Лесі Українки, 6
Телефон +380 (93) 157-95-78
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт instagram.com/grabchuk.beauty.room
Рубрики Салон красоты
Оценка 4.4 8 отзывов
Похожие компании в категории
Інканто — Коломия, вул. Богдана Хмельницького
Пан та Пані — Коломия, вулиця Театральна, 56
Shangri-La — Коломия, вулиця Гетьмана Івана Мазепи, 64
Pretty studio / Косметологія Сирохман Світлани — Коломия, вулиця Степана Бандери, 90/4

Салон красоты Grabchukbeautyroom на Лесі Українке отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тьотя
28 января 2024 в 17:56

Не рекомендую, даремно витрачений час та кошти, персонал не привітний та хамовитий. З порога намагаються дізнатись скільки коштів ви заробляєте, та де працюєте, щоб підвищити вам прайс на послуги. Гіршого салону поки що не зучтрічала.

Анастасия
05 апреля 2023 в 23:48

Коли робила запис, не знала що це за салон, знайшла щось в інстаграм і пішла собі. Вже потім мені сказали, що це топ студія в місті.

Запис зробили по суті день в день, це круто. В них є свій сайт та онлайн запис.

Розташовані у центрі, є де поставити автівку.

Стрижку зробили супер, майтер дуже мені сподобалася.

Мінуси, які я вважаю потребують покращення:

1. Зайшла в салон, якийсь неприємний запах, можливо з туалета. Був тільки на вході, далі його не відчувала, тому не можу точно сказати, що то було:)

2. Адмірістратора за стійкою не було, трохи постояла та майстер покликав. Вважаю, що за стійкою має завжди бути хоть хтось, бо відволікати майстрів від роботи не хочеться. Вільний майтер може замінити на декілька хвилин адміна, всі ми люди та хочемо відпочити.

3. Адміністратор мені здалася не дуже провідною, якось без посмішки все. Не вибачилася, за те що майстер візажист затримується. Я взагалі не люблю чекати, 5 хвилин ок, але все що більше 15 хвилин, це вже перебір. Робіть якусь паузу для майстра, вона бідна часу не має і туалет сходити. Перед мною клієнт, я і одразу наступний. Тобто людина 3 години не сідала тільки при мені.

4. З приводу роботи майстра, вона мила дівчина, все пояснює, питає. Робили ми ламінування брів та вій. Форму брів зробила супер. Фарбу підібрала взагалі не дуже, вона не підходить мені, вкрай яскравий колір. Спочатку входять брови, потім я. Я казала, що хочу натуральний. Вії також не виправдали моїх очікувань, завалилася трохи кутки, для моїх очей це не добре, бо погляд тепер як засмучена:) ви можете звичайно сказати, що майстер втомилася, але це не проблема клієнта. Звичайно пару днів походжу і воно буде не таке яскраве, але хочется вийти одразу гарною з салону.

5. Ще мені не вистачило уюту. Між залом основним, та приміщенням для персоналу, хочется поставити стіну. Бо стенд захаращенний робочими інструментами, каністрою зеленою, якось не пасує вам.

Брови та вії, нажаль, порадити не можу близьким, а от майстра по волоссю буду радити всім, вона крута. Сама з радістю повернуся до неї, як буду знову в Коломиї.

Прошу власників не ображатися, розумію, що це ваша "дитина". Але я вважаю, що скарга це подарунок

Бережіть себе та Україну.

OLa
28 августа 2021 в 16:32

Все на високому рівні! Гарне ставлення! Ввічливі працівники)
Ідеально виконана робота.
Місце, куди повернуся)

Оксана
30 июня 2021 в 11:30

Приємний персонал, ввічливі і професійні. Ціна послуг варта наданій якості. Перед походом у цю перукарню мені дуже не подобалась моя стрижка. Майстер все переробила і надала поради по догляду за волоссям. А також тут можна придбати професійні засоби по догляду.
Рекомендую

Михайло
13 февраля 2021 в 11:23

Я задоволений тим рівнем сервісу та професіоналізму, який пропонує Grabchukbeautyroom.
Дякую за вашу турботу!

Іванна
22 января 2021 в 3:02

Красиві люди в красивому місці, якщо коротко! Майстри що тут працюють професіонали які продовжують свій розвиток! Це світле та красиве місце де тебе зустрічають з радістю і ця емоція залишається вам після відвідин Grabchukbeuttyroom.

Маша
03 января 2021 в 12:58

Чудове місце для відродження!
Відношення майстрів до клієнта і роботи
Атмосфера і дизайн - окреме захоплення!

Bogdan
20 сентября 2018 в 8:22

Мені дуже сподобалося. Привітний персонал. Дуже красиво стережуть на професійному рівні. Всім рекомендую відвідати і спробувати.

Добавить отзыв