UAOTZYV.COM

Гойдалка на горі Сиглін

Адрес Івано-Франківська область
Рубрики Достопримечательность, Ночлег
Оценка 5 30 отзывов
Похожие компании в категории
Музей Довбуша — Космач, 78640

Гойдалка на горі Сиглін отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виолетта
17 октября 2023 в 18:40

Цього літа побувала на трьох гойдалках в Карпатах і ця точно найкраща. Ми були на великій карпатській гойдалці в Микуличині, на гойдалці в Татарові на полонині Залім (як іти до Женецького Гуку) і на цій. Тому з усіх трьох ця найкраща. Підніматися довго, відносно довго, десь 35-40 хв, є гадюки (будьте обережні), але краєвид дивовижний. До речі, про кожну з трьох гойдалок у мене є відео на моєму однойменному YouTube каналі. Заходьте, дивіться, мандруйте Карпатами

Татьяна
01 июля 2023 в 12:14

Гойдалка неймовірно мальовнича! Пейзаж супер. Щойно піднялись ні секунди не жаліли ні часу ні сил.
Дід Василь на місці. Як будете то купіть в нього сир або чорницю, йому ті гроші на хліб, один там живе, жалко діда. Видно що йому не вистачає спілкування, погомоніть з ним трохи, розповість багато цікавих історій.
Беріть з собою води не багато, на стежці є джерело, можна поповнити пляшку смачнющою водою.

Kos
30 июня 2023 в 16:20

Крута локація. Дід Василь на місці, всім передає привіт і в свої 90 бігає дай боже. Обов'язково беріть у нього крутезний сир і чорниці. Стежка до половини трохи кам'яниста, а далі по полю без проблем, підніматися з дітьми 40-50 хв. Стежка відходить одразу від дороги. На авто заїжджати тільки через Космач.

Андрій
29 января 2022 в 19:18

1.3 км від траси, 30-40 хв. Хотьби і неймовірні краєвиди +пірнання в дитинство на недитячій гойдалці (страшно)

Сергей
07 ноября 2021 в 17:25

Очень красиво! Рекомендуємо! Прошу потурбуватися по дорозі до гойдалки за дідуся Василя фінансово хто скільки зможе йому вже 89 років і він залишився там сам. Всі інші хати на горі вже пусті

Ice
04 ноября 2021 в 20:01

Красота природы завораживает! Потрясающе красивое место!
Пока не очень популярное среди туристов, благодаря чему, можно полноценно насладиться прекрасными видами и звуками природы.

Лилия
13 октября 2021 в 22:08

Суперове місце! Обов'язково варто відвідати! Краще за "велику карпатську гойдалку" біля микулінців.
в жодному разі не ідьте зі сторони Шешори-Прокурава! Дорога цими селами жахлива! Тільки зі сторони Космача. Від місця куди вкаже навігатор йде малопомітна стежка наверх. Йти десь півтора кілометри вгору, хоча дорога не дуже складна. є лавки посидіти та блище догори прикритий дерев'яним люком колодязь (водичка супер!).
поки будете підійматись пройдете біля одинокої хатинки. Там живе класний дід Василь). Як запропонує купити нього сир, не відмовляйтесь! Може воно виглядає стрьомно, але на смак воно супер і за якісь копійки. Взяли і не пошкудували, три дні їли під вино).
з самої гойдалки крутезні види в дві сторони. Високо та красивезно. Бачили нагорі якось люди машиною піднялись з іншого боку

Олег
08 октября 2021 в 7:52

Гойдалка гарна висотою 8 метрів. Пішки іти 600 метрів. Далі можна їхати Джипом 4х4. Краєвиди гарні.

Александра
07 октября 2021 в 15:34

Величезні враження! Види крутезні. По дорозі зустріли діда Василя. Він нам запропонував купити чорницю та розказав, що один лишився жити на горі. Бо всі інші жителі або переїхали або померли. Гойдалку місцеві називають "колисанка". Краще розпитати дорогу у місцевих, бо можна заблукати

Олена
06 октября 2021 в 16:45

Дуже гарне місце. Підйом зі сторони Шешор не легкий, але швидкий. Є хатина дядька Василя, де можна купити бринзи. На горі пасуться овечки з дзвіночками. Краще їхати зі сторони Космача, там гарна нова дорога

Олег
29 сентября 2021 в 1:20

Фантастичне місце! Обов'язково треба туди дійти. Туристів мало. Гарні фото виходять. По дорозі є малина та афини. Недалеко від гойдалки є джерело води.

Люба
25 сентября 2021 в 4:37

Гарне захоплююче місце для бомбезних фоток. Їхали по навігації перед оглядови майданчиком с Космач, а далі пішкидесь 2 год

Владимир
13 сентября 2021 в 19:19

Хоч за розміром гойдалка і поступається Великій Карпатській гойдалці у Микуличені але краєвиди з неї просто чудові. До локації можна добратися двома маршрутами. Ми піднімалися з вулиці Облаз. Маршрут дуже стрімкий і мальовничий. Автомобіль можна залишити на узбіччі, далі стежка веде до декількох хатинок на самому схилі гори Сиглін (Доречі у місцевих можна купити гуцульський сир). І ось на вершині можна побачити невеличку капличку та саму гойдалку.

Олеся
05 сентября 2021 в 7:33

Найкращі відчуття та безмежно красиві краєвиди
Не доходячи до гойдалки живе старенький дідусь, дуже приємний та щасливий будь яким гостям, тому якщо ви вирішили піднятися - візьміть з собою щось смачненьке або ж плящину та потіште старенького

НАТАЛІ
04 сентября 2021 в 17:35

Дуже гарна локація, неймовірні краєвиди навколо, і просто гойдалка як в дитинстві.

А ще як підніматиметесь на гору захопіть з собою буханку хліба, або ще якісь гостинці, для дідуся Василя, який живе на горі і йому важко спускатися в магазин. Маршрут пролягає саме через його подвір'я і він дуже привітно зустрічає усіх туристів.

Serhii
31 августа 2021 в 12:30

Раджу відвідати. На стежині до гойдалки живе дід Василь. Старенький. Візіміть гостинця, він вас радо привітає. Дуже полюбляє фотографуватися.

Любомир
30 августа 2021 в 17:35

Красива місцина. Чудові краєвиди. Дякую тим хто поставив таку гойдалку. Локація стає все відомішою, щоб погойдатись потрібно займати чергу, але воно того варте.
Дорога із Шешорів до Космач жахлива, зате
Із Яблунів до Космач нова. Ми піднімалися на гору Сиглін із сторони як їхали із Шешор.
Трохи крутий підйом, кам'яниста стежка.
Є ще стежка із нової дороги, вона трішки довша зате пологіша. Починається десь біля оглядового майданчика в Космачі. Були з дітками. Рекомендую.

Юрий
30 августа 2021 в 6:38

Класне місце. Варто сходити і щоб погойдатися, і пофотографуватися та і просто насолодитися чудовим краєвидом і свіжим повітрям.

Оксана
29 августа 2021 в 14:17

Місце неймовірної краси. Щоб піднятися на гойдалку є два шляхи. Один зі сторони Шешор більш складний, але коротший (гірська камениста стежка вздовж струмка), інший зі сторони Акрешор, більш пологіша і витоптана дорога по якій навіть є сліди від колес. Ми знайшли першою більш коротку стежку, маршрут трохи складний, але осилила навіть дитина 4 років, навіть по дощу і туману. Місце варте до відвідування. На самій горі є маленьке поселення, зустріли дуже люб'язного діда гуцула. Одним словом: Супер

користувач
11 августа 2021 в 1:31

Розпочали дорогу з села Космач, зі сторони с. Прокурава. Складна стежка. У верху стежина розходиться, триматися лівої сторони. На горі живе дід Василь. Дуже добрий. Любить поговорити. Купіть для нього вафлі, або свіжого хліба. Любить фотографуватися. Покажіть йому наші фото.
Гойдалка на хребті гори. Ну, дуже гарний краєвид.

Добавить отзыв