UAOTZYV.COM

Говерлянський водоспад отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Еколого-пізнавальна стежка На г. Говерла
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Достопримечательность
Оценка 5 27 отзывов
Похожие компании в категории
гора Маковица — Яремче
Буковель — Івано-Франківська область
Музей Писания — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 43Б

Достопримечательность Говерлянський водоспад отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anka
04 ноября 2021 в 2:39

Залишились на ночівлю недалеко від водоспаду.
Дуже затишно та тихо. А схід сонця просто божественна краса! Всім рекомендую!

Александра
31 октября 2021 в 19:34

Этот каскадный водопад с учётом всех уступов около 80м высотой. Конечно, это не Ниагара, да и Пробой будет помощнее, но все же тут красиво. Это практически у истоков Прута.
Можно посетить спускаясь с Говерлы.
Поплавать тут точно не получится, но умыться чистейшей водичкой можно (кстати, можно и попить)

Володимир
24 октября 2021 в 20:11

Дуже красиво, що сам водоспад, що краєвиди навколо по дорозі. На маршруті синій з Говерли до бази Заросляк є тропинка вправо до водоспаду, або ще після спуску з Говерли по Чорногірському хребту вліво, яка веде через верхній каскад, де можливо згори подивитися на водоспад внизу, але досить небезпечно. Сама тропинка проходе трішки далі від водоспаду досить круто. До самого водоспаду лізти через зарослі жерепу. Або можливо подивитися його знизу, всю його красу

Богдан
06 октября 2021 в 7:52

Прекрасне місце для повного релаксу і роздумів на самоті. Хоча і важко доступне та сховане від основних туристичних маршрутів.

Ольга
26 сентября 2021 в 10:29

Дуже мальовничі луки і ліс по дорозі до Говерлянського водоспаду, є місця для ночівлі та джерело на полонині у підніжжі водоспаду. Щоб потрапити до самого водоспаду, потрібно продертися крізь непролазний жереп, або просто здалеку подивитися і помилуватися ним.

Дина
15 сентября 2021 в 4:49

Красивое место. Людей совсем нет. Думаю его стоит увидеть. Следуйте указателям и будьте внимательны

Сергей
12 сентября 2021 в 7:52

Один з моїх улюблених водоспадів! Дехто говорить, що маршрут через водоспад дуже складний — я не погоджуся. Те що, він не розсічений — це правда, але він не є складнішим за інші маршрути, а гарніший в декілька разів. Незабутні враження як від підйому так і від сходження. Був тут влітку та восени — кожен раз нові враження. Планую тепер в інші сезони йти)

Наталія
24 октября 2019 в 11:03

Дивовижне місце. Навкруги надзвичайна природа, джерельно чиста вода. Враження ніби побувала в казці.

Оксана
10 сентября 2019 в 14:10

Великолепные панорамные виды. Склоны покрыты черничниками. Воду можно пить прямо из водопада. Маршрут от базы "Заросляк" один из самых простых, под силу любому туристу. При обильных и продолжительных дождях у подножия водопада может быть небольшая заболоченность.

Taras
04 сентября 2019 в 13:20

Чудовий водоспад. По висоті один з найбільших в Україні (80м). Прийшли до туди, коли спускалися з Говерли. До нього веде ледь помітна вузька стежка. Скупався. Втому як рукою зняло! Дуже чистий. Можна навіть пити. Трохи лячно від висоти та небеспечно бо хловсько. Краєвиди незабутні!

Мария
26 августа 2019 в 8:22

Тут неймовірна красота, краєвиди зачаровують, вирішили ним спускатись 5в не пожаліли, водичка полхолодна і це відігравало велику роль так, як ми спускалися в самий обід температура сягала 23°, і ця вода швидко нас збадьорювала) Надзвичайні враження

Саша
18 января 2019 в 18:56

Емоції максимальні. З дітьми ходили, важко було проходити через кущі і було невелике болото. Але це набагато краще ніж йти по "вірному маршруті" з Говерли.

Анна
10 января 2019 в 1:00

Обалденный 3часовой подъем и 2часовой спуск. Красивые виды, водопад, уважение к себе и меточка "Дан" - я это сделала, мы это сделали! Все время муж нес на плечах нашего младшего, ему 1год и 9 мес. Мужу респект, он большой молодец!

Артем
02 января 2019 в 16:04

Красиве місце. Варто тут побувати. Як на мене, підніматися цим маршрутом на Говерлу цікавіше, ніж стандартним. Краєвиди відкриваються неймовірні. Плюс, цей маршрут не такий відомий серед загалу, тому тут немає такої великої кількості туристів, і стежка не перетворена на дорогу.

Леонид
26 декабря 2018 в 18:48

Дивовижне місце! Каскадний водоспад висотою близько 80м. Ще одна його назва Прутівецький водоспад, бо знаходиться на руслі річки Прут, яка в цьому місці бере свій початок. Вода тут придатна для пиття. Якщо підійматися на Говерлу, то обов'язково дорогою назад варто повернути праворуч перед Говерляною (там витоптана стежка є) і пройти через цей водоспад, це буде трохи важче ніж звичайний спуск з гори, але набагато бурхливіше за враженнями.

Марина
21 декабря 2018 в 14:57

Говерла самая "раскрученная" гора. Все хотят ее покорить. Если хотите ее покорить, вас ждет такая дорога, а на верху туман и куча пьяных туристов идите дальше- горы Гутин, Ребра. Вот это красота

Наталія
03 декабря 2018 в 18:54

Це майже початок річки Прут, розташований між відрогами Говерли і Брескула. Хто ходив - той знає, що один з маршрутів на Говерлу і на водоспад співпадає частково. І тому всі, хто не відчуває в собі сил підкорити Говерлу, йдуть на водоспад. Як на мою думку, Говерла не настільки мальовнича гора, і якщо немає сил - повертайте сюди. Сюди дійдуть всі. Не пожалкуєте! Врешті-решт можна піднятися на верхівку водоспаду.

Татьяна
01 декабря 2018 в 0:49

Варіант для тих, хто не доповз на Говерлу, але задоволення не менше. Чисте повітря, зарості чорниць, брусниці і папороті. Без гумових чобіт краще туди не ходити, бо стежка трохи через болото, і, здається, двічі треба переходити річку.

Евгений
18 ноября 2018 в 5:22

Очень красивая природа (как и везде в Карпатах) на полпути от Заросляка до вершины Говерлы. Отличное место для панорамных фото и для того, что бы набрать чистейшей воды.

Олег
14 ноября 2018 в 22:12

Спускались по этой дороге из горы
Очень крутой спуск
Будет сложно даже для мужчин
Если будет идти дождь - идти практически невозможно
Красивый, большой, чистый водопад
Много скользких камней
Воду можно пить
2 раза был на нем, 2 раза пил, в 2016 и 2018 и живой
До заросляка есть 2 дороги
Первый раз шёл по тропинке и все было ок
На второй раз заблудился и пришлось идти в прямом смысле по зарослям, кустам и елкам в рост выше моего, иногда даже на коленях, и это все в дождь
Были идее вернуться на дорогу подъёма и по ней спускаться, но молодая горячая голова не сдалась
Первый раз спуск занял 40 минут, второй 2.50
Ощущения не передать

Добавить отзыв